Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl eveeet uzun uzun zamandir safmisim ama bu isi cozdum DULDUL.. derim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Yaw bişi desene,asabi bir atımdır bak,kızdırma depiklerim.. desem..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Yaw bişi desene,asabi bir atımdır bak,kızdırma depiklerim.. desem.. şşttt düldül ablalara kibar davran bakimmm derim leylacımm düldül cok orucunda bi attır amacı at cennetine gitmek diyom yok oyle bi yer diye anlamıyo işte düldülllll bi tur atalım mı senle şöyle desem?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl pardon saskinliktan..derim sen oruc tuttun mu Duldul desem Hadi bu seferlik affettim.. İstersen tutma,Taurus akşama kadar ne Puik'e ne bana bişi vermedi ki.Ne zaman akşam ezanı o zaman ot.. şşttt düldül ablalara kibar davran bakimmm derim leylacımm düldül cok orucunda bi attır amacı at cennetine gitmek diyom yok oyle bi yer diye anlamıyo işte düldülllll bi tur atalım mı senle şöyle desem? Öteki topicte attığımız yetmedimi bee,ben de atım yaa,benim de canım var.. Ayrıca eşşek dediğini anlamadım sanma..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Evet,yarın işe gidicem derim Topik te bi karışıklık var san ki desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl netim yavas galiba biraz derim ustteki soruyu alayimendiseli misin desem yavaslik belli oluyor di mi?evet topik karismis gibi nerden anladin desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl netim yavas galiba biraz derim ustteki soruyu alayimendiseli misin desem Anlamadım derim Soruyu kelimesinden sonra kullandığın kelime ne desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Anlamadım derim Soruyu kelimesinden sonra kullandığın kelime ne desem leviathan evet sen gerçekten endişelisin derim ne oluyo yawwww burda desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl bilmece ariyordun coz derim cok mu zordu desem (ben karistiriyorum,bi daha yazmiim desem)
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Endişeli değilim,ama Düldül'ün endişelenmesi gerekecek sanırım.. Bilmecelere mi geçsek Desem..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl ben bilmecelere4 geçiyorum harbiden burası fazla karışık desem hadi hoşçakalın sonra gelirim bi daha desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bende geliyorum bekleyin derim ama iki tarafı da idare edelim desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Tembel şey kalkta al,olmazsa enişteyi gönder alsın derim.. Dün gece elektrikler kesikti desem.. HER TARAF KARANLIKTI DERİM GÜZEL OLACAK DESEM
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl güzel e güzel demem güzel benim olmadıkça salkım taneleri desem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl sana katılmamak elde değil derim.. unutma unutulanlar, unutanları asla unutmazlar desem ?
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hain geceler derim resmi iş günü haftada 2 güne indirilse desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.