Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Tembel şey kalkta al,olmazsa enişteyi gönder alsın derim.. Dün gece elektrikler kesikti desem.. bize ne söylüyorsun elektrik idaresini ara onlara söyle derim ee nasılsın görüşmeyeli desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Yazar pardon yanlışlıkla araya girmişim siz beni yok sayın görmediniz desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl uyuyabilsem uyuyacam derim(malum meslek gece bekciligi) niye sordun ki desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl uyuyabilsem uyuyacam derim(malum meslek gece bekciligi) niye sordun ki desem merak etmiştir herhalde derim cidden gece bekçisimisin sen desem araya girmişim görmeyin desem Olsun leyla sen yine de cevapla sorumu desem... Siyahx'e silahım var hem de baretta desem bi de magnum var desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl merak etmiştir herhalde derim cidden gece bekçisimisin sen desem forum ortaminda cok sasirtan seyler olabiliyor di mi derim yok ayol sizleri burda gormek ne guzel desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Yazar şey siz keyfinize bakın gloria hanımefendi rahatsız etmim desem malum silahda varmış
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl şey siz keyfinize bakın gloria hanımefendi rahatsız etmim desem malum silahda varmış evet kork benden derim forum ortamında çok şaşırtıcı şeyler olur boyle desem keyfim gayet yerinde silahım da yok kandırık yaptım desem:)
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Yazar forum ortaminda cok sasirtan seyler olabiliyor di mi derim yok ayol sizleri burda gormek ne guzel desem teşekkürler o güzellik sizlere ait derim nolucak bu işlerin sonu desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl sarı laleler şarkısını ben yazdım desem fazla atmış olmam demi şakacık canim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkesler buradayken benim olmamam olmaz derim.. Beni nasıl buldun desem..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl teşekkürler o güzellik sizlere ait derim nolucak bu işlerin sonu desem netcen işlerin sonunu bırak inceldiği yerden kopsun derim televizyonda ne var şu anda desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Nebileyim,buradayım ya.. Silahın varmış ha desem.. heee hem deee baretta derimmmm eee ramazan da bitti sizin işler başlar artık desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Sorma valla,öyle derim.. Poligonda bikaç atış yapsan iyi olur desem..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Sorma valla,öyle derim.. Poligonda bikaç atış yapsan iyi olur desem.. yok ben balkondan atış yapmayı daha cok seviyom daha heyecanlı oluyo desemmm
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl sizin ev nerdeydi derim? burdaki patlamalarla bir ilgin var mi desem?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Ben direkt maganda desem.. maganda sensinn uleynnn derimmm... balkona çıkk balkona kozlarımızı ordan paylaşalım desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Ben depikledim herkesi rahat ol Gloria Abla.. Allah razı olsun Düldülcüğüm yaaa.. özlemişim seni de nerelerdeydin desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.