Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Arkadaşlar oyun çok basit.İsterseniz direk bi örnekle açıklayım; 1.kullanıcı: bu gün çok yorgunum desem... 2.kullanıcı: git yat uyu derim ben başlıyorum başka işiniz yokmu desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Hadi siftağı ben yapıyım,Yok ne oldu derim? Bugün hava mı bozuk.......
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Hadi siftağı ben yapıyım,Yok ne oldu derim? Bugün hava mı bozuk....... DIşarıda yağmur yağıyor
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl sen birşey dememişsin ama desem Sen sanki çok bişey demişsin derim... Zaman niye bu kadar hızlı geçiyor desem.. (Hiçbişey demezsin.. )
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl sanırım biz zamanı tutamıyoruz derim cep telefonları neden bu kadar pahalı desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Son model arıyorsan pahalı tabi derim Bugün tatil bitiyor desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl her tatilin bir sonu var derim sevgilim neden bu kadar anlayışsız desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Ne bileyim,belki sana öyle geliyordur derim Yalnızlık nasıl desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl bende seni derim başım ağrıdı desem sen biraz dinlen iyi gelir derdim ama galiba dinleniyorsun zaten şu an Canım kola istiyor ama bakkal uzak üstelik de saat geç desem
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Tembel şey kalkta al,olmazsa enişteyi gönder alsın derim.. Dün gece elektrikler kesikti desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.