Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR..

ar046ij1.jpg

• Cevaplar 111
  • Görüntü 10,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sağol taurus abi uzundur oldu görüşmeyeli seni çok seviyorum ellerinden öperim yaşından değil ama saygımdan

Gönderi tarihi:

Dedecim elini öpeyim :rolleyes::wub:

Hepimisin mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle :clover:

41rk1.png

Gönderi tarihi:

Sayenizde kocaman bir ailem oldu.Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.İYİ BAYRAMLAR..

ar046ij1.jpg

:) RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SAYGILAR :)

Gönderi tarihi:

Teşekkürler Taurusmutis,ellerinden öperim,iyi bayramlar,sonsuz saygılarımla -_-:)

Gönderi tarihi:

ıyı bayramlar taarus abı :clover: uzatın elınızı opım -_- 50 mılyondan asagısını kabul etmem ona gore :grin::shifty:

ha bıde bayram kahvesı tabı :shifty:

Gönderi tarihi:

ben de aile dostunuz olarak Sevgili arkadaşım, bayramını en içten dileklerimle kutlarım senin ve ailenin her bir ferdinin :)

Sevdiklerinle beraber İyi, mutlu, sağlıklı, huzurlu güzel bir bayram geçirmen dileğimle :clover:

Gönderi tarihi:

Canlarım benim..:hug: Ben de gözlerinizden öperim (El öpenlere ..)El öpenleriniz çok olsun.. :santa::w00t:

Dowjones; özlettin kendini ya neredesin..?

Naty'im;Çok mutlu olmanı diliyorum..:clover:

İpek;bak gördün mü,kaynaşıverdin işte..;):)

Levi;saygı ve sevgi benden arkadaşım,iyi bayramlar..

Jön'cüm açık çek yazayım sana..;)

Gloria'cım ben de senin,eşinin anne babanın ve kardeşlerinin bayramını kutluyorum canım arkadaşım..:clover:

Buyrun size tatlı ikram edeyim..

cevizlibaklavaqw6.jpg

Gönderi tarihi:

Ay çok tatlıymış :grin::lol: Tsk ederim dedecim :P

Gönderi tarihi:

Ahhaa baklava :w00t: Tutmayın beni :grin:

Gönderi tarihi:

Tutmayın, bırakın, size zarar verebilir.. :w00t::lol:

Canım dedem ya ben sisleri cok ösledim :hug:

Gönderi tarihi:

Hadi ordan be :glare: Taurus abi sisleri özlemiş ama sizleri değil miydi :wassat::whistling:

Gönderi tarihi:

Kavga etmeyin canlarım,ben de tatlı çok,hepinize yeter..:D

sarayid5.jpgbak2jb7.jpg

78627382593ac2b784ogr4.jpg

Gönderi tarihi:

Yahu ağzının suyu aktı sizleri dicene sisleri dedi,sonra da bana laf atıyo,kızıcam ama artık aa :stuart::grin:

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

Sağolasın Taurusmutis senin ve tüm forum ailesinin bayramaını kutluyorum :):clover:

Gönderi tarihi:

Baklava için teşekkür ederim Taurus arkadaş

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

tşk ederim Taurusmutis abi....allah herkese sevikleriyle sağlıklı huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin :clover: herkese ii bayramlar :clover:

Gönderi tarihi:

Siyah ve katre; teşekkür ederim,tatlı alın lütfen..:clover:

Gönderi tarihi:

Ben de baktim burdan kutlamamisim,yakinligindan dolayi size ve ailenize tesekkur ederim,hayirli bayramlar :wub::clover: ..tatli alabilir miyim,pek severim :rolleyes:

Gönderi tarihi:

ar046ij1.jpg

Babacımmmmm...:hug:

Sana da iyi bayramlar....:wub::flowers:

Tüm ailemin bayramını kutlarım..

Natinin, yumoşun, güzelyaz ablamın, aça'nın, kuzenimin (kankim deniz yane :D) başka kim vardı bizim ailede yaw..:unsure::lol::P babacım bana teker teker anlatabilirmisin çok karışığız yaaa..:w00t:

:rolleyes:

Ve tüm forumdaşların bayramını tekrar kutluyorum..:clover:

ghjghmnhni3.jpg

Gönderi tarihi:

Leyla;hoşgeldin..:) Sana da iyi bayramlar buyur dilediğin yere geç..;) Bu da tatlın..

bak1um9.jpg

Güzel kızım benim iyi bayramlar..Aile kalabalık ama karıştımana gerek yok,sayayım:

Torunlarım:Güllü,Naty,Yumoş..

Kızlarım:Selin ve sen..(Güzelyaz alışamadığı için ona bırakıyorum bu kararı..;) )

Yeğenler:Deniz,Prenses,Kahin,Lilaç,Elektro var bide ama o muallakta kaldı niyeyse..:)

Aile dostlarımız:Gloria,Sedoş,Erbay,Paula,Sardunyam,Kankiler ve kabul edenler..

Kedimiz:Aça..

Atımız:Düldül..

Köpeğimiz:Puik..

Sanırım bu kadar,yaşlandıkça hafızam azalıyor unuttuğum varsa affetsin..:clover:

Gönderi tarihi:

ne demek muallakta kaldı buradayım ben bea..

sana da iyi bayramlar :D

:D

ayrıca tüm ailemise iyi bayramlar

:D

Gönderi tarihi:

Hepimize iyi bayramlar arkadaşlar,

hepimiz bi aile sayılırız :)

Gönderi tarihi:

abimle bayramlaşmıştım ama diğer akrabalarımla bayramlaşamamıştım..hepinizin bayramı kutlu olsun :):clover: sizleri çok seviyorum canlarım benim.. :clover::wub::clover:

Gönderi tarihi:

sanada iyi bayramlar abicim :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.