Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Bilin bakalım ben ne almaya geldim.. Güm Güm Bede Güm Güm.. Bu gün Şevval ayın biri Açıldı İslâmâın gülü Geldi Mubarek Bayram Mesrur etti cân ü dili.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Yaw bu cok zor bunu hayatta Gloria'dan baskasi bilemez Bence de..
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl o zaman ben bilim barriiii ne almaya gelmiş olabilir şekerrrr yok yok olmadı çikolata o da olmadı baklava o da olmadı sarma yapmıştık ondan versek bi tabak Bu arada Sevgili ramazan Davulcusu, ramazan ayı boyunca bizi yalnız bırakmadığın ve güzel manilerinle sahurlarımıza eşlik ettiğin çok ama çok teşekkür ederdim ben kendi adıma yaniii Teşekkür mü almaya gelmiştin yoksa hıı? Şaka bi yana arkadaşlar, bakın buraya bi bahşiş kutusu koyuyorum... bana bakın boş geçmeyin haaaaa... Canımız Davulcumuzun hakkını verin ben kendi payıma düşeni veriyorum haaa Bu da senin için Sevgili davulcu,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.