Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:excl: İstanbul'da 21.15 sularında meydana gelen depremin şiddeti 4.5 olarak tespit edildi.

İnternet sitelerinde yaygaralar başladı....

herkese geçmiş olsun

Gönderi tarihi:

Marmara denizi merkezli 4.0 şiddetinde bir yersarsıntısı meydana geldi.Ben Bursa'dan bu depremi hissettim.İstanbul ve Bursa'da bu sarsıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden korusun..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

şimdi başka bir sitede 5,2 yazıyor.....

5.2 şiddetindeki depremin merkez üstü Balıkesir Manyas Kuş Gölü

Gönderi tarihi:
Marmara denizi merkezli 4.0 şiddetinde bir yersarsıntısı meydana geldi.Ben Bursa'dan bu depremi hissettim.İstanbul ve Bursa'da bu sarsıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden korusun..

ben hısstmedım ilginç :unsure: burda okuyunca duydum haberım yoktu

Gönderi tarihi:

Ben de deprem haberini duydum ama hissetmedim ve hissetmiş olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Umarım daha da yaşanmaz :( balıkesir manyas Gölü diye duydum annemler de bu akşam Balıkesir'e doğru yola çıktılar dolayısıyla en az hisseden arkadaşlarım kadar endişeliyim. :(

Gönderi tarihi:

Evet kesin yer belirlenmiş.Gloria'nın dediği gibi balıkesir ve magnitüdü de 5.2..Bu da Sedoş'un neden hissetmediğini ve benim neden bu kadar şiddetli hissettiğimi açıklıyor sanırım..;)

Gönderi tarihi:

Herkese gecmis olsun,ben güzel Marmara'mizin tatli ve sakin bir kösesinde inzivaya cekilmis,kime ne yazayim diye düsünürken ani ve kisa bir sarsinti oldu,televizyonda bir dizi vardi saniyorum,arkadasim telefon acarak 4,6 siddetinde bir deprem oldugunu söyledi,Allah beterinden saklasin,

saygilarla

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kandilli'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da hissedilen bir deprem olduğu açıklandı. Depremin Marmara Denizi'nde Balıkesir'in Bayramdere açıklarında meydana geldiği ve şiddetinin ise 4.2 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Internet Haber/ son dakika

Gönderi tarihi:

Benim haberx den aldigim söyle.

MARMARA DENİZİ'NDE 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 21.15'de Balıkesir ili sınırları içindeki Marmara Denizi'nin Bayramdere açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremde can ya da mal kaybı olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.