Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl İstanbul'da 21.15 sularında meydana gelen depremin şiddeti 4.5 olarak tespit edildi. İnternet sitelerinde yaygaralar başladı.... herkese geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Marmara denizi merkezli 4.0 şiddetinde bir yersarsıntısı meydana geldi.Ben Bursa'dan bu depremi hissettim.İstanbul ve Bursa'da bu sarsıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden korusun..
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar şimdi başka bir sitede 5,2 yazıyor..... 5.2 şiddetindeki depremin merkez üstü Balıkesir Manyas Kuş Gölü
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Marmara denizi merkezli 4.0 şiddetinde bir yersarsıntısı meydana geldi.Ben Bursa'dan bu depremi hissettim.İstanbul ve Bursa'da bu sarsıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden korusun.. ben hısstmedım ilginç burda okuyunca duydum haberım yoktu
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Marmara denizi merkezli 4.0 şiddetinde bir yersarsıntısı meydana geldi.Ben Bursa'dan bu depremi hissettim.İstanbul ve Bursa'da bu sarsıntıyı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah beterinden korusun.. Ben de deprem haberini duydum ama hissetmedim ve hissetmiş olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Umarım daha da yaşanmaz balıkesir manyas Gölü diye duydum annemler de bu akşam Balıkesir'e doğru yola çıktılar dolayısıyla en az hisseden arkadaşlarım kadar endişeliyim.
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Evet kesin yer belirlenmiş.Gloria'nın dediği gibi balıkesir ve magnitüdü de 5.2..Bu da Sedoş'un neden hissetmediğini ve benim neden bu kadar şiddetli hissettiğimi açıklıyor sanırım..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Herkese gecmis olsun,ben güzel Marmara'mizin tatli ve sakin bir kösesinde inzivaya cekilmis,kime ne yazayim diye düsünürken ani ve kisa bir sarsinti oldu,televizyonda bir dizi vardi saniyorum,arkadasim telefon acarak 4,6 siddetinde bir deprem oldugunu söyledi,Allah beterinden saklasin, saygilarla
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 18 yıl Kandilli'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da hissedilen bir deprem olduğu açıklandı. Depremin Marmara Denizi'nde Balıkesir'in Bayramdere açıklarında meydana geldiği ve şiddetinin ise 4.2 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Internet Haber/ son dakika
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Benim haberx den aldigim söyle. MARMARA DENİZİ'NDE 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 21.15'de Balıkesir ili sınırları içindeki Marmara Denizi'nin Bayramdere açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremde can ya da mal kaybı olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.