Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl Evet arkadaşlar alın size bir konu daha......Bayramda tatile gidemeyince bende kendimi foruma verdim ve yine bıkmadım usanmadım buldum bir konu....buyrun cevaplayın bakalım.... Beni bana sorsanız söyleyeceğim ilk şey çok iyi niyetli olmam derim... kolay gelsin sevgiler.... ^^konu alıntıdır^^
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl uyusum ben ya.................... uyus degilsin sen cansın ama nolur şu avatarını degiştirrrrrrrr sevgiler
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl uyus degilsin sen cansın ama nolur şu avatarını degiştirrrrrrrr sevgiler yaaa şu avatarımıda bi türlü beğendiremedimya ........ne diyim bana.....o olmadı bu olmadı ne koyam ya.... ayrıyeten sende cansın....can dost gözel insansın...... Tarih: 3 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: made in turkey!
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl yaaa şu avatarımıda bi türlü beğendiremedimya ........ne diyim bana.....o olmadı bu olmadı ne koyam ya.... yok yok... ben begendim.... digerindense, bu daha iyidir... :P
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl yok yok... ben begendim.... digerindense, bu daha iyidir... :P hele şükür bir beğenen çıktı yaff.....
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl inatçıyımdır . kafama taktığımı muhakkak yapmam lazım bi de kimseyle kırgın olmaya dayanamam
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Fenerliyim! (Bunu kayınpeder ve kayın biraderime sölicem tanışınca! köprüyü geçene kadar ..... )
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Ya meydün sen bişey deme, avatarını göster yeter! Hatta hiç sen görünme yeter!
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Ya meydün sen bişey deme, avatarını göster yeter! Hatta hiç sen görünme yeter! harbi sana burdan bi uçacam göreceksin ......haaa......
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Meydün relax, rahatla bu kadar agresif olma ne kızıon yaw! Şaka kaldıramıonmu yoksa! ???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.