Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii valla yalannnn billa yalan.. ben yakalşık üç senedir televizyonda haber dışında hiç ama hiç bişiy izlemiyorum bana göre insanın zamanından çok ama çok şeyler götürüyor televizyonn..bana göre boşa vakit geçirme.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii erkek koltuk zapping canavarı(sözümona düzelttim) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 un-nam-san san-sohret-para baba-dede-ata(biraz Taurusmutis'e gonderi) elif-be te Gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır.. bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii Tv-Digiturk-Belgeseller.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii ŞU BU O Bunlar da söylendimi arkadaşım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır.. Tv-Digiturk-Belgeseller.. Cıkk olmadı Tv-Digiturk-Lost Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 EKMEK ŞARAP (SEN VE BEN) üç oldu dimi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 yahu yavas,butun gece sizi mi okuyayim? sicak-ilik-soguk Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ben-koltuk-bilgisayar (yapışık üçlü) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ben-koltuk-bilgisayar (yapışık üçlü) ben buna gülerim sen beni öldürürsün gloria gülmekten... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 ALTAY-GÖZTEPE.KARŞIYAKA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.