Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii valla yalannnn billa yalan.. ben yakalşık üç senedir televizyonda haber dışında hiç ama hiç bişiy izlemiyorum bana göre insanın zamanından çok ama çok şeyler götürüyor televizyonn..bana göre boşa vakit geçirme..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii erkek koltuk zapping canavarı(sözümona düzelttim)
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl un-nam-san san-sohret-para baba-dede-ata(biraz Taurusmutis'e gonderi) elif-be te Gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır.. bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii Tv-Digiturk-Belgeseller..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl bunu da söylemiştim ama olsun sen yenisin bu defalık affedelim bari Erkek-Koltuk-Televizyon Kumandası yalan diyin hadiiii ŞU BU O Bunlar da söylendimi arkadaşım
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Gönderiniz başarıyla yerine ulaşmıştır.. Tv-Digiturk-Belgeseller.. Cıkk olmadı Tv-Digiturk-Lost
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl ben-koltuk-bilgisayar (yapışık üçlü) ben buna gülerim sen beni öldürürsün gloria gülmekten...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.