Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 DEMİ MOORE Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 Love Island kazananı Ekin-Su Cülcüloğlu, yine kazançlı bir marka işbirliğine imza attı 28 yaşındaki Ekin-Su Cülcüloğlu, ortağı ve Love Island ödüllü arkadaşı Davide Sanclimenti ile bir TV dizisi çekerken kârlı bir marka ortaklığına daha imza attığını duyurdu. Ekin-Su Cülcüloğlu, birkaç hafta içinde üçüncü bir kazançlı marka işbirliğine imza attı. Yeni anlaşma, moda markası Oh Polly ile milyon sterlinlik ortaklığının iyileşmesini ve saç uzatma firması Beauty Works'ün marka elçisi olarak atanmasını takip ediyor. Ve şimdi, 28 yaşındaki BPerfect Cosmetics ile kendi koleksiyonunu başlatmak için bir anlaşma imzalayarak büyük bir nakit meblağ daha toplamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda kazanan ortağı Davide Sanclimenti ile bir televizyon dizisi çeken meşgul Love Island şampiyonu, haberi 3.2 milyon takipçisiyle paylaşmak için Instagram'a gitti. "EKIN-SU x @bperfect Cosmetics @bperfect Cosmetics ile kendi koleksiyonumu ortaya çıkardığımı duyurmaktan çok heyecanlı ve gururluyum" diye yazdı. "Beni villada izlediyseniz, muhtemelen birçok ürününü kullandığımı görmüşsünüzdür - bu yüzden bu benim için çok doğru bir şey. Sizler en başından beri buradaydınız, bu yüzden gerçekten bu işbirliğini biraz yapmak istedim. farklı bir şekilde! Yolun her adımında seni yanımda götürüyorum ve ürünlerimi geliştirmeme yardım edeceksin. Paketlemeden formüle kadar - her şey hakkında fikrini almak istiyorum!! "Ayrıca - benim ve BPerfect için çok önemli bir şey - koleksiyonum vegan ve zulümden arınmış olacak. Koleksiyonumu birlikte geliştirebileceğimiz hikayeleri her hafta takip edin. Bu yolculuğu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum - bu koleksiyon gerçekten SİZİN İÇİN." Realite yıldızı, koleksiyonun önümüzdeki ay kadar erken bir tarihte piyasaya sürüleceğini açıklamaya devam etti. Yüzlerce hayran bu arada bir yazıyla tebriklerini sundu: "Tüm anlaşmalarında seni desteklemek için sabırsızlanıyorum. Bunun için çok heyecanlıyım!" Bir başkası şu yorumu yaptı: "Tebrikler! Hak etti! Vegan ve zulüm içermeyen kısmı ve ambalajı ve ürünleri üretmek için hepimizi dahil ettiğiniz gerçeğini seviyorum." Üçüncüsü ekledi: "Bu fikre bayıldım! Makyaj ürünleri tasarlamanın tüm adımlarıyla gerçekten ilgileniyorum, bu çok eğlenceli. Görmek ve denemek için sabırsızlanıyorum." Dördüncüsü, "Büyük tebrikler Ekin Su. Doğum günüm ve Noel için kocama tüm ürünlerinizi almam için tam zamanında başladım." dedi. Adalı dostları Danica Taylor ve Tasha Ghouri de onların desteğine ağırlık verdiler. Kaynak: Mirror Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2022 Kendall Jenner Bikinili Büyük Akrep Poposu Dövmesi Yaptı Kendall Jenner astrolojiye inanıyor ve son zamanlarda poposuna dev bir akrep dövmesi yaptırarak bunu bir adım daha ileri götürdü. Önemi, 3 Kasım'da doğduğundan beri bir Akrep olan modelden geliyor. Geçen ayın sonunda Jenner, The Pop Mag'i Stevie Dance'ın ilham perisi olarak ele aldı ve kendisinin farklı bir yanını gösterdi. Top model, yeni akrep dövmesini, kendi elementindeki diğer çekimlerinin yanı sıra bir bikiniyle piyasaya sürdü. 'Anladık, Sen Bir Akrepsin' Jenner az giyilmiş siyah bir bikini giydi ve kalçasının bir yanından dışarı çıkan beyaz plastik bir sandalyeye yaslandı. Kaslı, uzun bacaklarını uzattı ve uzun siyah saçları sırtına düşerken akrep dövmesinin kısmi bir görüntüsünü verdi. Dance tarafından yayınlanan bir gönderiye göre, hayranlar dövmenin gerçek olmadığını keşfetti; bunun yerine, bir makyöz onu derginin modeline elle boyadı. Olsaydı, ancak, muhteşem bir tasarım olurdu. Kaynak: Inquisitir Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2022 Demi Moore Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2022 Almanya da ayakta kayılan su kayağı ilgi toplamaya devam ediyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2022 Güneşi Getirmek! Blake Lively'nin Yıllar Boyunca En Ateşli Bikini Anlarını Fotoğraflarla Görün Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2022 Rubina Dilaik Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2022 Pamela Anderson, Anı Aşkını Ortaya Çıkardığını Söyledi, Pamela 'Ham, Cilasız': Kapağa Bakın Kaynak: People Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2022 Padma Lakshmi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2022 Kristin Cavallari Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2022 Madison LeCroy Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Sofía Vergara'nın Üstsüz Eski Fotoğrafı, Her Zaman Kendine Güvenen Bir Kraliçe Olduğunu Gösteriyor Kaynak: sheKnows Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Anya Geraldine Mayo İçinde "Affedersiniz" Diyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Anastasia Ashley Mayo giymiş bir "Girl Gone Skatin" Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Miss Globe 2022: Arnavut Drita Ziri, Miss Bikini yarışmasını kazandı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2022 Florence Pugh, Mercan, Tüy Kesimli Bir Elbisenin İçinde Işıldadı kaynak: Bazaar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2022 Gwyneth Paltrow, 50. doğum gününü kutlayan çıplak portrede altın bir 'kraliçe' Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2022 Kanye West'in yeni kız arkadaşı Juliana Nalu, buharlı bikini çekiminde rol aldı. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2022 Sunanda Wong Mayo İçinde "Partilerin Sonu"nu Paylaştı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2022 Nora Fatehi'nin plaj dansı videosu ele alınamayacak kadar sıcak; fan 'çok fazla ateş' diyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2022 Katie Holmes, Süper Dekolteli Slip Elbiseyle Kırmızı Halıyı Kapattı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2022 Candice Swanepoel çarpıcı fotoğraflarla yeni mayo koleksiyonunu piyasaya sürdü Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Kendall Jenner, heykelsi figürünü gri spor giyim tulumuyla sergiliyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Elizabeth Hurley, Brendan Fraser ile Yeniden Birleşmeye Dokunurken Büyük Bölünmeyi Gösterdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2022 Kriti Sanon Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.