Gönderi tarihi: 18 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Gökkuşağı Bağlantısı! Anne Hathaway, NYC Basın Turu için Renkli Takım Elbiseyle Işıldadı Kaynak: People
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin 20 yaşındaki Kaia Gerber ve 30 yaşındaki Austin Butler, New York'tan uçakla ayrıldı
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin 39 yaşındaki Anne Hathaway, Kesikli Bir Elbiseyle Bacaklarını Gösterdi Kaynak: Women's Health
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Kristen Stewart Sarı Crop Top ve Etek Takımında İnanılmaz Şık
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Dua Lipa aşırı düşük belli kot pantolonla görüntülendi: 'Sahne arkası nonna' Dua Lipa, düşük belli pantolon trendini başlatıyor - bu durumda son derece düşük belli pantolonlar. 18 Mart tarihli Instagram gönderisinde, “Levitating” şarkıcısı kırmızı bir elbise, başörtüsü, sarı renkli güneş gözlüğü ve kalçalarının oldukça altına oturan kot pantolon giydi. Şakayla fotoğrafın altına "Sahne arkası nonna" yazdı. Lipa'nın takipçileri fotoğrafın üzerine “SENİ SEVİYORUM” ve “Kraliçe” gibi yorumlar yazarak fışkırdı. Kaynak: Yahoo Lifestyle
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Blake Lively, Büyük Bir Kesikli LBD'de Midriff Baring Anına Sahip Oldu
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Britney Spears, sayfasının gizemli bir şekilde kaybolmasından iki gün sonra Instagram'a geri döndü Britney Spears Instagram'a geri döndü ve hayranları çok mutlu. 40 yaşındaki pop ikonu, iki gün önce hesabı tek kelime etmeden kaybolunca endişe yarattı. Britney genellikle sosyal medya sitesinde oldukça aktif, bu nedenle 39.9 milyon takipçisi, gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda anlaşılır bir şekilde endişelendi. İnsanlar profilini ziyaret etmeye çalışırken, hesabının "kullanılamadığını" belirten bir hata mesajı belirdi. Ancak, neden ayrıldığını söylememiş olsa da, döndükten sonra her yerde kutlamalar var. The Piece Of Me hit yapımcısı, bir dizi muhteşem özçekim yayınlayarak büyük bir patlama ile geri döndü. Brit kameraya surat asarken siyah bir mini etek ve kabarık kollu beyaz bir bluz giyerek evinden fırtına gibi çıktı. Fotoğraflara tek bir gül emojisi ekleyerek takipçilerini, geçen gün yayınladıktan saatler sonra sayfasının neden birdenbire durduğunu merak etmeye bıraktı. Destekçileri, dönüşünde onu hemen sevgi yağmuruna tuttular, onu kollarını açarak karşıladılar ve yorumları 'seni özledik' mesajlarıyla doldurdular. Bir tanesi 'Dönüş kraliçesi habersiz 😍' yazdı. 'SHE'S BACKNEY 🔥🔥🔥🔥🔥' bir tane daha ekledi. Biri yorum yaptı: 'Evet geri döndün ve çarpıcı görünüyorsun' Hayranları, nefes kesici özçekimler, tatil fotoğrafları ve nişanlısı Sam Asghari'ye adanmış gönderilerle sonsuza dek hayatına bir bakış sunduğu için, şarkıcının olağan içeriği devam ettiğinden kesinlikle memnun kalacak. Müzik ikonu, 28. yaş gününü kutlamak için sevgilisiyle güneşli bir kaçıştan döndükten sonra son zamanlarda en iyi hayatını yaşıyor. 13 yıllık konservatuarlığının sona ermesinin ardından Kasım ayında işlerinin kontrolünü yeniden ele geçirdi ve o zamandan beri özgürlüğün tadını çıkarıyor. Britney yakın zamanda sosyal medyaya “sevilmekten” “korkulmayı” tercih ettiğini ve insanların ona “acımasını” istemediğini söyledi. 2016'da çıkmaya başladığı Britney ve Sam'in şu anda hem 'çok kariyer odaklı' oldukları, hem de sözde 'düğün planlama modunda' oldukları söyleniyor. Kaynak: Metro
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Barack Obama'nın kızları Sasha ve Malia, Los Angeles'ta yürüyüş yaparken görüntülendi Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Megan Thee Stallion “İstilacı Zim” Manikürünü Ortaya Çıkardı Megan Thee Stallion, inanılmaz manikürlerin sürekli bir kullanıcısı olmuştur. Tırnaklarını gerçek sanat eserlerine dönüştürdü ve tatlı, şekerden ilham alan tırnaklarla, animeden ilham alan bir setle görüldü ve bir noktada BTS'e bir selam bile verdi. En son mani anına gelince, klasik bir çizgi filme döndü ve gerçekten inanılmaz bir Invader Zim mani ortaya çıkardı. Yeni tırnak setini 19 Mart Cumartesi günü görücüye çıkaran Thee Stallion, renkli tırnaklarıyla tam teşhirde poz verdi. Görünüm için, neon pembe ve mavimsi-mor seçerek arka plan renklerini karıştırdı. Daha sonra her çiviye Zim ve GIR gibi popüler Nickelodeon serisinden karakterler boyandı. Takipçiler, "bu dünyanın dışında" ve "sevdim. GIR benim favorim" yazan maniden eşit derecede etkilendiler. Hatta bir kullanıcı Megan'a çok uygun bir takma ad verdi ve ona "En iyi tırnak takımlarının kraliçesi" dedi. Başka bir takipçi ise olası bir Ricky and Morty manikürü için umutlarını paylaştı. Bu Megan'ın animasyona olan hayranlığını ilk kez gösterişi değil. Çeşitli cosplay kıyafetleriyle sık sık sosyal medyaya götürüldü ve Eylül ayında, Kim Could'dan Shego'dan ilham alan bir kıyafet giyerek bir Disney Channel klasiğine saygılarını sundu. Bir noktada, stil ipuçlarını bir video oyunundan aldı ve bir Mortal Kombat cosplayi giydi. Megan'ın bir sonraki setinin nasıl görüneceği belli değil ama geçmişteki manikürlerine bakılırsa bir o kadar destansı ve eğlenceli olacağı kesin. Kaynak: Teen Vogue
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Elizabeth Hurley, eski eşi Shane Warne'in cenazesine katılamadığı için 'kalbinin ağrıdığını' söyledi
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Lady Gaga enteresan bir Gucci elbiseyle ortaya çıktı Lady Gaga, Londra'daki BAFTA Ödülleri'nde sahneye çıktığı gün, House of Gucci oyuncusu, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri için İngiltere'de ikinci bir kırmızı halı serdi. Gaga, şeffaf dantel kollu ve korsaj kesimli sarı ve siyah bir Gucci elbise giyerek bomba gibi bir estetiğe büründü. Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri Los Angeles'ta gerçekleşirken, Gaga törenin Londra etkinliğine katıldı. Törende En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Gaga, Aralık ayında CinemaBlend'e, House of Gucci'deki geçmiş film rolleri Aly from Aly ve Patrizia Reggiani'nin onunla nasıl kaldığı hakkında konuştu. Çıkış, her iki proje de tamamlanıp serbest bırakıldığına göre, karakterleri hala düşünüp düşünmediğini sordu. Gaga, "Hala Aly'yi düşünüyorum ve Aly bir şekilde her zaman benimle olacak ve bence Patrizia bir şekilde her zaman benimle olacak" dedi. “Ben de iyi olan tarafları elimde tutmaya ve bana hizmet etmeyecek kısımlardan uzak durmaya çalışıyorum. Ama onun [Patrizia] bir kadın olarak sahip olduğu bir güç vardı ve erkeklerin dünyasında hayatta kalma yeteneğine sahipti. Ve tüm hayatının yanlış olan bir şey olduğuna inanmıyorum. Ayıplanacak büyük bir hata yaptığına inanıyorum. Ve bundan derinden pişmanlık duyduğuna inanıyorum.” Gaga, House of Gucci setinde karakterini asla bozmadığını da sözlerine ekledi. Filmin yönetmeni Ridley Scott, “benimle her gün konuşmakla çok ilgilendi” dedi. "Ve ben her zaman aksanımdaydım, ama 'Karakterde misin?' derdi. Ben de 'Elbette, ben karakterdeyim' derdim. Ben her zaman karakterimdir, Rid.’ Yani, bilirsiniz, harika bir ilişkimiz vardı.” Kaynak: ELLE
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Jessica Simpson, çok zayıf göründüğü bir fotoğraf gönderince bütün hayranları onun için endişelenmeye başladı Jessica Simpson, geçtiğimiz hafta paylaştığı ve yeni bir moda trendi yaratmayı düşündüğü yeni bir Instagram gönderisinde hayranlar arasında endişe yarattı. Çekimde tamamen örtbas edilmesine rağmen, hayranlar görünüşü hakkında yorum yapmakta gecikmedi. Yüzlerce beş milyon takipçisi yorum bölümüne akın etti ve bir hayranı 41 yaşındaki şarkıcıya 'İyi misin???' diye sordu. Jessica, 5 Temmuz 2014'te eski NFL oyuncusu Eric Johnson ile evlendi ve çiftin üç çocuğu var: kızı Maxwell, dokuz; oğlu Ace, sekiz; ve 19 Mart'ta üç yaşına girecek olan kızı Birdie. Eski realite yıldızı 2019'da 100 libre kaybettiğini itiraf etti. üçüncü kızı Birdie'yi doğurduktan yaklaşık altı ay sonra. Bir yemek planı izledi ve ünlü antrenör Harley Pasternak'ın yardımıyla günde 14.000 adım yürüdü ve o zamandan beri, yıllar boyunca kilo kaybını koruduğu için spor salonundan güncellemeler paylaştı. Tarihsel olarak, yıldız hayranlarıyla kilosu hakkında açıktı. '6 ay. 100 pound aşağı (Evet, teraziyi 240'da devirdim),' diye bir keresinde Instagram'da kilo kaybını açıklarken yazdı. Daha sonra Simpson, Mayıs 2012'de kızı Maxwell'in doğumundan sonra Weight Watchers sözcüsü oldu. Burada 2013'te resmedildi. Simpson, 2021'de Today Show'a katıldığı sırada Hoda Kotb'a artık kendini asla tartmadığını, bir tartıya sahip olmadığını ve kıyafetlerini seçerken nasıl hissettiğiyle ilgili sezgilerini takip ettiğini söyledi. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum, dedi. 'Gibi, sadece iyi hissetmek ve pantolonumun fermuarını çekebilmek istiyorum. Olmazsa, başka bir bedenim var. Her bedene sahibim.' Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Hailey Bieber 90'lardan Esinlenen En Havalı Oval Güneş Gözlüğünü Taktı
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Keanu Reeves, evine teslim edilen gösterişli yeni iki tekerleklilere sahip Kaynak: DailyMail
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin Megan Fox, Machine Gun Kelly'nin Konserinde Pembe Kıyafetiyle Büyüledi
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2022 3 yıl Yazar Admin 68 yaşındaki Christie Brinkley, Yeni Bir IG Videosunda Bir Yattan Atladı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.