Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Pamela Anderson, Broadway'deki ilk çıkışını Chicago'da yapıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Kristen Stewart ve Nişanlısı Dylan Meyer, 2022 Eleştirmenlerin Seçimi Ödüllerinde Koordinasyon Görünümünde Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Selena Gomez, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde Yakut Pelerinli Elbisesiyle Nefes Kesti Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Eiza González hiç böyle görmediniz: Burberry defilesi için derin kesimli blazer ceketle muhteşem görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2022 Kate Middleton, kraliyet ailesi üyeleriyle hizmette baştan ayağa maviyle donandı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Salma Hayek, Çarpıcı Mor Elbisesiyle Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Chrissy Teigen Modelleri Boho-Chic Vibes ve Mükemmel Bahar Desenli Çiçekli Elbise Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Sandra Bullock NYC'de renkli görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Katie Holmes turuncu kelebek desenli elbisesiyle bahara hazır görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Ashley Roberts, baskılı bir vintage ile sansasyonel stilini sergiliyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Heidi Klum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Jessica Simpson, Eskitilmiş Gömlekler ve Gökyüzü-Yüksek Çizmelerle Grunge'a Gidiyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Saweetie Pastel Pembe Saçlar, Saykodelik Baskılar ve Heykel Topuklu Ayakkabılarla 70'lerin Havasını Sunuyor Saweetie, bahar mevsimi için şenlikli bir tarz ifade edebilecek baş döndürücü bir toplulukla geldi. "En İyi Arkadaş" hit yapımcısı Pazartesi gecesi Instagram'a yeni görünümünü gösteren bir fotoğraf seti yükledi ve aynı zamanda gevşek buklelerle şekillendirilmiş pastel pembe saçlarını da piyasaya sürdü - her zamanki kahverengi mahallerinden ayrıldı. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yeni Gingham Blazer'ını Denemeye İkna Etmek İçin Katie Holmes'un giymesi gerekiyordu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Bella Hadid, 'Çirkin Kız Kardeş' Gibi Hissettirildiğini Söyledi, 14 Yaşında Burun Estetiğine Pişman Oldu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Addison Rae Kızlar Gecesi İçin Korsan Tarzı Korse, Dökümlü Etek ve Bilek Çizmelerinde Görüntü Sunuyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Hayranlar Jessica Simpson'ın 'zayıf' görünümünden endişe duyuyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Evan Rachel Wood, Marilyn Manson'ın kendisine Nazi kamçısı kullandığını ve kanını içirdiğini iddia etti. Evan Rachel Wood'un Marilyn Manson'a karşı daha üzücü iddiaları var. Aktrisin Salı günü HBO Max'i vuran ve Çarşamba gecesi HBO'da galası yapılacak olan “Phoenix Rising – Part II: Stand Up” belgeselinin ikinci bölümü, çıkmaya başladığı rock'çının elinde gördüğü korkunç işkence iddialarını seviyelendiriyor. 2007'de o 19 ve o 38 yaşındayken. Wood, ilişkilerinin başlamasından kısa bir süre sonra, Brian Warner doğumlu Manson'ın onu uykusuz bırakmaya ve dondurucu soğuk odalara kilitlemeye başladığını iddia ediyor. Ona uykusunda tecavüz etti, “Phoenix Rising”de iddia ediyor ve ona meth verdiğini düşünüyor. Şimdi 34 yaşında olan Wood belgeselde, “İşlerin döndüğü bir an vardı ve aniden ilaçların eskisinden çok daha güçlü olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum” diyor. "Burnum sürekli kanıyordu ve vücudumun her yerinde, yüzümde kabuklar oluşmaya başladı." Westworld oyuncusu ayrıca Manson'ın üzerinde gamalı haçlı bir Nazi kırbacı kullandığını ve onu kanını içmeye zorladığını iddia ediyor. “Kesinlikle bir parçam alındı ve vücudumdan ayrıldığını hissettim, beynimin değiştiğini hissettim, neredeyse kireçlendiğini hissettim ve dünya asla eskisi gibi değil” dedi. "Asla aynı değil, çünkü o noktadan sonra başına gelen her şey bu hafızanın perdesinden geçiyor ve biliyorsun ki... insanlar böyle bir şey yapabilir." 2011'de vizyona giren “Mildred Pierce” filmini çekmek için ayrıldığında, Manson'ın prezervatif takmayı reddetmesinden sonra hamile olduğunu keşfettiğini iddia ediyor. Kürtaj yaptırdı. O gece, iddiaya göre ona yemek pişirdirdi. Wood, kürtajdan sonra intihara meyilli olduğunu ve bir akıl sağlığı tesisine yattığını söylüyor. "Oraya gittiğimde uyuyabildim çünkü nerede olduğumu bilmiyordu" dedi "Phoenix Rising"de. Sonunda Wood kurtuldu, ancak bunun neden olduğu zihinsel ve duygusal hasarı anlaması yıllarını aldı. Aile içi istismar mağdurlarını savunması, Manson'ı iddia edilen kişi olarak adlandırmasından çok önce başladı, ancak “Phoenix Rising” kişiseldir. Belgeselin bir noktasında, o ve ona karşı benzer suçlamalarda bulunan diğer kadınlar yara izlerini karşılaştırıyorlar: sadakatlerini göstermek için mahrem yerlerinin yanında “M” şeklinde bir marka. Geçen ay Manson, "kötü niyetli bir yalan" yaymakla suçlayarak onu karalamaktan dava etti. Wood, Pazartesi günü "The View" programında dava hakkında ilk kez konuştuğunda, "Davayla ilgili belirli iddialardan herhangi biri hakkında açıkça konuşamam ama korkmuyorum" dedi. "Üzgünüm, çünkü iş böyle yürüyor. Bu, güçlü bir konumda bulunan birini ifşa etmeye çalışan hemen hemen her kurtulan kişinin yaptığı şeydir ve bu, hayatta kalanları sessiz tutan misillemenin bir parçasıdır. Bu yüzden insanlar öne çıkmak istemiyor. Bu bekleniyordu.” Ayrıca “Phoenix Rising”i adını temize çıkarmak için değil, diğer kadınlara onun gibi sıkışıp kalmasınlar diye bir uyarı olarak yaptığını söyledi. Manson, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada tüm iddiaları "şiddetle" reddetti. Avukatı Salı günü Daily News'e verdiği demeçte, "Davamızda detaylandırdığımız gibi, Evan Rachel Wood, Illma Gore veya özenle seçilmiş ortak komplocularının bu konuda söyledikleri hiçbir şeye güvenilemez" dedi. "Bu aynısından daha fazlası. Ama yine de, Brian hakkında yalan üstüne yalan yayan ve hatta sahte iddialarını ilerletmek için sahte bir FBI mektubu hazırlayacak kadar ileri giden bir gruptan başka ne beklersiniz?” Los Angeles dedektifleri, şerifin devam eden soruşturmasının bir parçası olarak Kasım ayında Manson'ın evindeki sabit disklere el koydu. Kaynak: New York Daily News Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Kristen tişörtle poz veriyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Zoe Kravitz ve Channing Tatum daha da ciddileşiyor ve daha fazla ünlü aşk haberleri Oscar ödüllü Casey Affleck ve bir yaşındaki kız arkadaşı, kendisinden 23 yaş küçük olan aktris Caylee Cowan, Beverly Hills'de bir randevu gecesinde sol yüzük parmağına elmas tek taş yüzük takarken görüntülendikten sonra nişan dedikodularına yol açtı. 6 Mart. Sayfa Altı'nın bir fotoğrafı var. Outlander'ın yıldızı Sam Heughan'ın hayatında yeni bir kadın var - ama bu ciddi olmayabilir. 7 Mart'ta İskoç aktör, Avustralyalı model Monika Clarke ile New York City'de yürürken ve ardından Us Weekly ve E! Haber bildirildi. (Buradaki fotoğraflara bakın.) Ancak günler sonra Instagram dedikodu hesabı Deuxmoi ile iletişime geçen bir bahşişçiye göre, bir ilişki içinde değiller. Kaynak, "İlk kez takıldıklarını" iddia etti. "25'in kasıtlı olduğunu belirterek, "25/7 uçup giden kızlar var", bu da oyuncunun bir hanımefendinin erkeği olarak itibarının haklı olduğunu ima ediyor. "Ertesi gün eski sevgilisine uçuyordu, birkaç gün önce başka bir kızı uçurdu." 5 Mart'ta İngiliz The Sun, aktör Josh Hartnett'in on yıllık aşkı İngiliz aktris Tamsin Egerton ile sessizce evlendiğini bildirdi. Gazeteye göre, birlikte üç çocuğu olan çift, 5 Kasım 2021'de Londra'daki Old Marylebone Belediye Binası'ndaki sadece 12 kişilik Soho Room'da - Guy Fawkes Night'ta evlendi. Bir kaynak The Sun'a verdiği demeçte, "Her zamankinden daha çok etkilendiler ve bunu mütevazı bir ilişkide resmileştirmek istediler. Sadece bir avuç yakın aile ve arkadaşın katıldığı klas bir törendi" dedi. "Şov dünyası partilerinden ve kırmızı halılardan uzakta mütevazı bir hayat yaşamaktan gerçekten mutlular, bu yüzden radarın altında uçmaktan mutlular." Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2022 Kate Hudson ve Annesi Goldie Hawn Stuart Weitzman'ın İlkbahar 2022 Kampanyası İçin Şık Topuklu Modeller Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 36 yaşındaki Gal Gadot, Makyajsız Yepyeni Bir IG Fotoğrafında Çok Farklı Görünüyor Gal Gadot süper taze yüzlü ve parlak görünüyor. En son Instagram gönderisinde, 36 yaşındaki Wonder Woman yıldızı ailesiyle birlikte hamantaschen yapıyor ve üzerinde sıfır makyaj var. Ama kahretsin, teni pırıl pırıl ve adeta içten aydınlanmış! Gal, cildini bu kadar harika hale getirmek için öncelikle Akdeniz diyeti besliyor. Ayrıca ekran dışındayken nemlendirme ve makyajı minimumda tutma konusunda da dikkatli. Gal Gadot, iki kızıyla birlikte bu Purim'de bir fırtına hazırlıyor. Yeni bir Instagram gönderisinde, Wonder Woman 1984 yıldızı, ailesinin mutfakta biraz hamantaschen hazırlarken bazı sahne arkası görüntülerini paylaştı. 36 yaşındaki Gal, fotoğraflarda tamamen makyajsız ve kızları hamur yapmaya çalışırken kesinlikle parlıyor. "Purim benim en sevdiğim tatillerden biri ve kızlarımla Hamantaş yapmak kesinlikle en sevdiğim şeylerden biri ❤️" diye paylaştı. Ve hayranları ve takipçileri her şeye bayılıyor: "Wonder Mom ❤❤❤❤" yazdı biri. Bir diğeri, "Çok şirin ve tatlı 💖🥰" yorumunu yaptı. Gal, cildini bu kadar taze kılmak için yeni ürünler denemeyi kafaya takmış durumda. Harper's Bazaar Singapur'a “Ben tamamen güzellik ürünleriyle ilgileniyorum ve her zaman çeşitli kremleri ve serumları test ediyorum” dedi. "Banyo dolabım farklı markalarla dolu." Her zaman bir sonraki en iyi ürünlerin peşindedir. Gal, SELF'e “Cilt ve güzellik ürünlerimi karıştırıyorum ve onları değiştiriyorum - tıpkı spor salonum ve egzersiz rutinlerim gibi - çünkü her zaman değişmeniz gerekiyor” dedi. "Artık Augustinus Bader kullanıyorum." Ve takip ettiği bütün bir gece rutini var: "Uzun bir duş alacağım ve meditasyon yapacağım" diye devam etti. “Yatmadan önce giydiğim tüm farklı şeylerden, serumlardan ve bunun gibi şeylerden tüm güzellik rutinimi yapacağım.” Ve rejimi toplamda altı ürün içeriyor. Aynı röportajda, "İsrail'den yüz bakımı yapan Karen Barto adlı bir kadının ürünlerini de kullanıyorum" dedi. “Oraya her gittiğimde İsrail'den yanımda getirdiğim yüz için bu harika ürünleri var. Bu tam bir rutin. Ürünlerindeki her şeyi numaralandırdı, ben de yatmadan önce altı ürünü yüzüme sürdüm.” Ve ben şahsen bunu seviyorum: En sevdiği nemlendirici süper uygun fiyatlı. Gadot, Harper's Bazaar Singapur'a “Birçok farklı vücut losyonu kullanıyorum ama favorim Nivea Zengin ve Besleyici Vücut Nemlendiricisi - ucuz ama çok iyi” dedi. Gal, ürünlerle uğraşmanın yanı sıra, bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi içeren cildinin içten dışa güzel görünmesine de odaklanıyor. “Her şeyden önce bol su içmek, çünkü cildinize ne kadar nemlendirici sürdüğünüzün bir önemi yok; Eğer içeriden susuz kalırsan, hiçbir şey yardımcı olmaz, ”dedi Byrdie'ye. Ayrıca diyetini bir sürü taze yiyecekle dolduruyor. InStyle'a “İsrail'liyim, bu yüzden bir Akdeniz diyeti izliyorum… Plaka sebzelerinin büyük bir yüzdesini, ardından yağsız proteini ve ardından az miktarda kaliteli, iyi karbonhidratı yapmaya çalışıyorum” dedi. "Bir sürü balık ve zeytinyağı ve limonlu kocaman salatalar yerim." Bize şu hamantaschen tarifini gönderir misin?! Kaynak: Women's Health Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Dua Lipa'nın garip karın dekoltesi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Kristen Stewart Gece Geç Saatlerde Updos'un Rock Yıldızı Gibi Giyinmiş Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Mart , 2022 Ant Anstead, Yeni Instagram Paylaşımında Kız Arkadaşı Renee Zellweger ile Dudaklarını Kilitledi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.