Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Margot Robbie, Chanel'de Fransız Stiline Kumsa Eki Yaptı
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Macaulay Culkin ve Brenda Song'un En Şirin Resimleri (Evde Yalnızın yıldızı)
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Olivia Culpo, Kumsal kıyafetiyle ile "Pist"te Yürüyor
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Brad Pitt'in İsmi 7 ayda ikinci kez İsveçli şarkıcı-söz yazarı ile anıldı
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Drew Barrymore ve Kate Hudson, Luke ve Owen Wilson ile 'açık' ilişkileri olduğunu açıkladı
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Eiza Gonzalez, Vogue Mexico'nun Şubat 2022 sayısı için Batılı şık!
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Casey Affleck, Kız Arkadaşı Caylee Cowan'la tanışmasının birinci yılında 'Beni Daha İyi Bir Adam Yapıyorsun' dedi
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Kate Hudson, Destansı Dans Hareketlerini ve Süper Tonlu Karın Kaslarını Gösterdi Kate Hudson, iki yeni Instagram gönderisinde gerçekten akışı hissediyor. Enstantanelerde, 42 yaşındaki Knives Out 2 yıldızı, tek renkli bir antrenman seti giyerek tüm kalbiyle dans ediyor. Ve karın kasları ve kolları ekstra şiddetli görünüyor! Büyük ölçüde fitness ile ilgilenen Kate, Pilates'i seviyor. Ayrıca işleri karıştırmak için büyük bir spor salonuna zaman ayırıyor. Kate Hudson, 2022'yi "dans eden kalbimle tekrar buluşacağım" yıl ilan etti. Ve ben bunun için buradayım. 42 yaşındaki oyuncu, dans antrenmanından iki gönderi paylaştı. İlkinde, süper sevimli, tamamen siyah bir egzersiz seti giyerken, her biri onu farklı dans pozisyonlarında gösteren bir dizi enstantane yayınladı. İkincisinde, müziği gerçekten hissettiğini, Sleeping at Last'in "All Through the Night" şarkısıyla dans ettiğini gösteren bir video yayınladı. Öldürücü hareketleri modern danstan ilham aldı ve ciddi anlamda etkileyici dönüşler ve burgular yapıyor. Fotoğraflara "Bu Cumartesi benim için bir dans 💃 #fableticscofounder #dancelove" yazdı. Tabii ki, A listesindeki arkadaşları buna doyamadı. Paris Hilton, "😍🔥 🔥🔥" yorumunu yaparken Jenna Dewan coşkulu bir mesaj yazarken: "Yasssssss❤️🔥👏👏." Kate Hudson (@katehudson) tarafından paylaşılan bir gönderi Doğal olarak, bakışlarımı karın kaslarından ve etkileyici biçimde şekillendirilmiş vücudundan uzak tutmak zordu. Peki Kate tam olarak nasıl bu kadar iyi görünüyor? Yani, cidden, o tamamen kaslı. Şansımıza, antrenmanını her zaman Instagram takipçileriyle paylaşıyor. Bu yüzden etrafta dolaşacak çok sayıda fitpo var - kızı Rani Rose'un bir kettlebell antrenmanı sırasında ona katıldığı Aralık 2021'deki bu gönderide kanıtlandığı gibi: Ve Kasım 2021'de eğitmen Nicole Stuart ile Pilates seansı da dahil olmak üzere daha fazla antrenman paylaştı. Ayrıca antrenörü Brian Nguyen ile bir katil kızak antrenmanını da ezdi. Kate Hudson (@katehudson) tarafından paylaşılan bir gönderi Kate her zaman antrenmanlarını karıştırıyor ve vücuduna meydan okumak için yeni yollar arıyor: "Kendime kesinlikle ihtiyacım olan yeni yollarla meydan okuyorum" dedi. "Neleri başarabileceğimi görmek için yeni hedefler belirleyebilmeyi seviyorum ve iyi bir antrenmandan sonra ne kadar esnek ve güçlü hissettiğimi seviyorum, özellikle de hiç kolay olmayan Pilates yaptıktan sonra." Ve beslenmeye gelince, Kate yemeklerini takip etmek için WW'yi (aynı zamanda planın elçisidir) kullanıyor. WH'ye “Hiçbir puanı olmayan güzel yemekler yapıyorum, sonra şımartabilirim” dedi. "Bütün bir gün [tavuk ve yapraklı yeşillikler gibi] harika ZeroPoint yiyecekleri yiyerek yapacağım, ardından şarap ve dondurma alacağım." Geçenlerde, ev yapımı sebzeli lazanya (balkabağı ve mantar dahil) için bir WW tarifi hazırlarken bir videosunu paylaştı. Kate Hudson (@katehudson) tarafından paylaşılan bir gönderi Küçük hindistan cevizi tavuk ve mısırlı makarna içeren "Yiyecek Günlüğü"nü Harper's Bazaar ile paylaştı. Güne kereviz suyu içerek başladığını da paylaştı. Ve Kate iyi bir kokteyli sever. Espresso martiniyi sevdiğini İnsanlarla paylaştı. "Bir arkadaşımla kokteyller için ya da evde dinlenirken bile benim vazgeçilmezim" dedi. Bize bir tane dökün! Kaynak: CountryLiving
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Joseph Baena Plajda Üstsüzken Tıpkı Babam Arnold Schwarzenegger Gibi Poz Veriyor
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Megan Fox, Euphoria'da Bir Öğretmen Olarak Nasıl Görüneceğini Az Önce Paylaştı
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Plaj Giysili Kendall Rae Knight “Tatlı Bir Kaçış” Yaptı
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Kate Beckinsale'in Karın ve Bacakları Yeni Bir IG Fotoğraf Dökümünde Saf Ateş
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Kesha Sarışın Saçlarını bıraktı, Esmer Bob'u Getirdi
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin Megan Fox Viral 'Euphoria High' Trendine Katılıyor ve Kesinlikle Rol Görünüyor
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin 57 yaşındaki Russell Crowe, Avustralya Açık'ta 31 yaşındaki Kız arkadaşı Britney Theriot ile
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2022 3 yıl Yazar Admin 35 yaşındaki Lady Gaga, 'Jimmy Kimmel Live!' Gösterisinde Tamamen Şekilli Bacaklarını Esnetiyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.