Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Bella Hadid Şov Kaynak: CelebWell Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Nicole Scherzinger Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Taylor Lautner Instagram'da Üstsüz Selfie'sini Paylaştı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 55 yaşındaki Halle Berry, çarpıcı kamera arkası selfie'sinde Kleopatra'ya dönüşüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Bella Hadid, Los Angeles'ta gözlükleri ve korkak bir kıyafeti ve bu haftanın en iyi ünlü fotoğraflarının çoğunu sallıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Black Shelton ve Gwen Stefani Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Simon Cowell Alıntı
Φ KayaTekin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 Her gün buraya uğramadan yapamıyorum. Magazinsel haberler inanılmaz güzel burada.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Jennifer Lopez Muhteşem Yeni Fotoğrafta Kısa Üstlü Deriyle İnanılmaz Görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Tom Cruise'in Kızı Suri Cruise harika bir kıyafet giyerek NYC'de yürüyüşe çıktı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Barack Obama'nın kızları Malia ve Sasha Los Angeles'ta görüntülendi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Eski UFC Yıldızı Paige VanZant Kötü İşler Yaptığını Kabul Etti Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Bella Hadid, 00'ların Başlarındaki Slinky Parti Elbisesini Geri Getirdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2022 Lily Collins Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Hailee Steinfeld Plaj Kıyafeti ile Takipçilerini Büyüledi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Deri Mini Etek Giyen Yıldızlar Miley Cyrus Kendall Jenner Emily Ratajkowski Selena Gomez Heidi Klum Rihanna Bella Haddid Selena Gomez Khloe Kardashian Adriana Lima Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Madison LeCroy Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Dolly Parton 76. Yaş Gününü İnstagram Fotoğrafıyla Paylaştı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2022 Jennifer Lopez'in Günlük Antrenmanlarından Bir Kesit Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Kate Upton Şık Bir Mini Elbise ve Askılı Sandaletle Kızlar Gecesinin Keyfini Çıkarıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Jennifer Lopez bu fotoğrafta çok değişik görünüyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Jennifer Lopez, Dekolte Üst ve Yüksek Belli Kot Modelleri Hayranlarına 'Mutlu Cumalar' Dilemek İstiyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Martha Stewart 35 Yılı Aşan Kuaförünün 'Muhteşem Saç Kesimini' Ortaya Çıkardı Martha Stewart güzel bir saç günü geçiriyor. 80 yaşındaki Martha Stewart Living patronu, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'a yaptığı bir geziden birlikte döndüğü uzun zamandır kuaförü Frederic Fekkai'yi överken, Cuma günü Instagram'da yeni pirzolasını sergiledi. "@fredericfekkai otuz beş yıldan fazla bir süredir saçlarımı kesiyor," yazısıyla paylaştı. "Ayrıca eski bir arkadaş, iş arkadaşı (tahtama oturdu) ve yakın zamanda Los Angeles'tan bir uçak gezisinde geçmişi yeniden ziyaret etme fırsatımız oldu." "Beni, harika vakit geçirdiğimiz @themarkhotelny'deki hareketli kuaförüne davet etti ve Frederic'ten muhteşem bir saç kesimi daha yaptırdım! Not: Maskemi sırf bu fotoğraflar için çıkardım!!!!!!!!!!" Stewart ekledi. Bitmiş ürün, onun tanınabilir altın sarısı bobunun şişirilmiş dokulu bir versiyonuydu. Kaynak: People Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Dakota Johnson Tehlikeli Derecede Kısa Kırmızı Mini Elbiseyle Uzun Bacaklarını Sergiliyor Dakota Johnson, bu hafta The Late Late Show'da o kadar kısa kırmızı bir Magda Butrym mini elbise giyerek göründü ki Johnson, otururken biraz endişelendi. James Corden fark etti ve kamerada Johnson'a biraz garip bir değiş tokuşta ceketini teklif etti. Ancak Johnson, komedi becerilerini sergileyerek sonunda bunu bir şakaya dönüştürmeyi başardı. Dakota Johnson, bu hafta The Late Late Show'da o kadar kısa kırmızı bir Magda Butrym mini elbise giyerek göründü ki Johnson, otururken biraz endişelendi. James Corden fark etti ve kamerada Johnson'a biraz garip bir değiş tokuşta ceketini teklif etti. Johnson, komedi becerilerini sergileyerek sonunda bunu bir şakaya dönüştürmeyi başardı. "İyi misin?" Corden otururken sordu. "Numara!" diye bağırdı, elleriyle bacaklarını kapatarak. "İyi misin? Endişeli misin? Bence sorun değil. Her şey yolunda mı? Ceketimi ister misin?" diye sordu Corden. "Numara. Ben iyiyim," dedi Johnson. "Kimsenin görmediği bir şey değil." Johnson kısa süre önce ELLE UK ile 32 yaşında genç olmasına rağmen hem yaşlı hem de genç hissettiğinden bahsettiği bir röportaj yaptı. “Hem 48 hem de 26 hissediyorum” dedi. "Hayatımda çok şey yaşadım. Gerçekten genç bir sürü hayatım oldu, bu yüzden sanırım daha yaşlı hissediyorum.” Kişisel tarzıyla, halka açık yerlerde hala kendisi gibi hissettiren kıyafetler giymeye özen gösterdiğini de sözlerine ekledi. "Dünyaya çıkmak, saç ve makyaj yapmak ve belli bir şekilde görünmek için bir kıyafet giymek, süper sarsıcı" dedi. "Yani kendimi içinde hissettiğim kıyafetleri giymek hayati önem taşıyor. Tamam gibi hissediyorum, bu benim bir versiyonum.” Kaynak: Women's Health Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2022 Mary J Blige Doğum Günü İçin Işıltılı Kesim Elbisesiyle Yaşının Yarısını Gösteriyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.