Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Elizabeth Hurley, Karayipler'den Mayo Paylaşımlarıyla Çekildi

AASxnsc.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 299,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Halle Berry Erkek Arkadaşı Van Hunt'a Pantolonsuz Instagram Fotoğrafında poz Verdi Halle Berry erkeğine sosyal medyada biraz sevgi gösteriyor. 50 yaşındaki yeni erkek arkadaşı Van Hunt

• Yaşlanmaya meydan okuyan 52 yaşındaki Naomi Watts, inanılmaz derecede genç yüzünü sergiliyor Naomi Watts gelecek yıl 53 yaşına giriyor. Ancak oyuncu, pazartesi günü makyajsız bir Insta

• 'Melania Trump' Noel Hakkında Steven Colbert'le Konuştu ve Michelle Obama'yı Son Bir Kez Kopyaladı Pazartesi günü Stephen Colbert, IRL mevkidaşının gizlice şikayet ettiği tatil sezonu hakkında ko

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Olimpiyat altın madalyalı Suni Lee, siyah erkek arkadaşı nedeniyle çok fazla ırkçı saldırıya maruz kaldığını belirtti. 

Olimpiyat altın madalyalı Suni Lee, Siyah erkek arkadaşıyla olan ırklararası ilişkisi nedeniyle Hmong topluluğundan "çok fazla nefret" aldığını söyledi.

TODAY'e göre Lee, 26 Aralık'ta Güney Kaliforniya Üniversitesi'nden bir futbolcu olan erkek arkadaşı Jaylin Smith ile iki fotoğraf yayınladı. Gönderideki yorumları devre dışı bıraktı.

Dört gün sonra, yarı Hmong olarak tanımlanan @alixphom kullanıcısından bir TikTok, ona çiftin bir fotoğrafının önünde durduğunu, alkışladığını ve baş parmağını kaldırdığını gösterdi.

NFL oyunlarından kolej spor skorlarına kadar her gün bilmeniz gereken en iyi spor haberleri.

Videoda, "Sunisa'nın erkeği Siyah olduğu için Hmong Topluluğu'nda belirli gözlerle yargılanacağını biliyorum. Hangi ırktan ve cinsiyetten olursan ol AŞK AŞK'tır. Seni KRALİÇE yapmaya devam et" yazdı.

"Çok fazla nefret aldım😭 onlar için faydalı olduğunda beni destekliyorlar asla benim mutluluğuma gelince. Teşekkürler!💗" yazdı.

18 yaşındaki Lee, 2020 oyunlarında Tokyo'daki çok yönlü Olimpiyat yarışmasını kazanan ilk Hmong-Amerikalı oldu.

Hmong halkı, güneybatı Çin'de yaşayan ancak daha fazla özgürlük arayan Laos ve Tayland'a göç eden etnik bir gruptur. Hmong'un en büyük toplulukları, Lee'nin doğup büyüdüğü Minneapolis, St. Paul'de 81.000 kişiyle California ve Minnesota'da yaşıyor.

'Sen kaçtın. Ama geri döndün': Suni Lee, mide rahatsızlığının hızlı bir şekilde ayrılmaya, cesur bir dönüşe yol açmasından sonra bir 'DWTS' savaşçısı

'Onlara bir şey olmasını istemiyorum': Suni Lee Olimpiyat madalyalarını üniversiteye getirmeyi planlıyor

Kasım ayında Lee, Pop Sugar'a arkadaşlarıyla bir Uber için beklerken Asya karşıtı nefret yaşadığını söyledi. Çıkışa, biber gazı sıkılmadan önce bir arabanın "ching chong" gibi ırkçı hakaretler yağdırdığını söyledi.

Pop Sugar'a "Onlara hiçbir şey yapmadım ve itibar sahibi olmak çok zor çünkü başımı belaya sokacak hiçbir şey yapmak istemedim. Sadece olmasına izin verdim" dedi.

Kaynak: USA Today Sports

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

40 yaşındaki Kate Middleton: Saray, doğum günü şerefine 3 çarpıcı fotoğraf yayınladı

AASzPvc.img?w=768&h=1147&m=6&x=165&y=195

AASzN4M.img?w=768&h=1150&m=6&x=310&y=159

AASzPve.img?w=768&h=1148&m=6&x=230&y=155

Kaynak: Today

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

55 yaşındaki Salma Hayek, sosyal medya dönüm noktasını kutlamak için ateşli kırmızı makyajını sergiliyor

AASyXrE.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Victoria Beckham'ın Tamamen Şekilli Bacakları Yeni Bir Tatil Fotoğrafında Ortaya Çıktı

47 yaşındaki Victoria Beckham, yeni bir Instagram gönderisinde süper tonlu bacaklarını ortaya çıkardı.

Eski Spice Girl, son zamanlarda güneşli bir kaçamak sırasında kocası David Beckham ile bir teknede rahatladı.

Victoria, kas yapmak için halter yapmaya ve temiz bir cilt için balıkla dolu bir diyet yapmaya yemin ediyor.

Biraz tatil ilhamına ihtiyacınız varsa, o zaman Victoria Beckham'ın Instagram'ı olması gereken yer. 47 yaşındaki şarkıcı ve moda tasarımcısı, kısa süre önce kocası (ve görünüşe göre ilk eşi) David Beckham ile yaptığı bir geziden bir fotoğraf paylaştı.

Victoria, çiftin bir teknede birlikte poz verdiği fotoğrafa "𝐼 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝓎𝑜𝓊" başlığını attı. Birlikte çok sevimli görünseler de ben (ve Victoria'nın takipçileri) onun süper tonlu bacaklarına bakmayı bırakamıyorum.

Bir kullanıcı, "Çift gol 🔥🔥" yorumunu yaptı. Başka biri ekledi, "Sevimli ve havalı! 🖤." Ve etrafta dolaşacak çok sayıda kalp emojisi vardı. TBH, oldukça önemli bir mini elbise anı:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Christie Brinkley, 67, Yüksek Yarıklı Gümüş Parıltılı Elbiseyle Sersemletiyor

67 yaşındaki Christie Brinkley, Yılbaşı Gecesi'nde ışıltılı gümüş bir elbise giydiği yeni bir Instagram fotoğrafını paylaştı.
Altyazıda model, 2022 hedeflerini bir şiir şeklinde açtı ve yüzme ve dans ederek aktif kalmayı içeriyordu.

Brinkley daha önce kuvvet antrenmanı, yürüyüş ve yüzme ile formda kalmayı sevdiğini paylaşmıştı.

Christie Brinkley nasıl sersemletileceğini biliyor ve Instagram'da yayınlanan son fotoğrafı hayal kırıklığına uğratmıyor. Postta model, tonlu bacaklarını gösteren yüksek yan yırtmaçlı ışıltılı gümüş bir elbise içinde parlıyor. Gösterişli elbiseyi (Halston Falan Payetli Kokteyl elbisesi gibi görünüyor) gümüş topuklu ayakkabılar ve tıknaz bir kolyeyle eşleştirdi. Yeni Yılda çalmak için mükemmel bir kıyafet hayal edecek olsaydık, bu olurdu!

Hayranlar Brinkley'nin ne kadar çarpıcı göründüğünü anlayamadılar. "ÇOK ÇARPICI! Bir kişi gönderiye yorum yaparken, bir kişi yıldıza "zamansız güzellik" dedi.

Başlıkta, Brinkley bize bir şiirle 2022 için Yeni Yıl kararlarına bir göz attı ve yıldızın aktif yaşam tarzını göz önünde bulundurarak, kondisyonunu artırmanın önümüzdeki yıl gündemde olacağına hiç şaşırmadık.

“Yeni bir dil öğreneceğim ve ustalık dersi alacağım. Gülmek, şarkı söylemek ve dans etmek için bolca zaman ayıracağım! (ve bu, pantolonuma sığmama yardımcı olmalı), ”diye yazdı.

"Doğayla bütünleşeceğim, ağaçlarla bir olacağım, yıldızlara uzanacağım, denizlerde yüzeceğim."

Brinkley, her yaşta olumlu değişiklikler yaratabileceğinizi hatırlatan güzel bir hatırlatma olan "başlamak için asla geç değildir" diye ekledi. Bizden hoşlanıyorsanız, yıldızın bacaklarını nasıl bu kadar şekilli tuttuğunu merak ediyorsunuz - ayrıntılar bizde.

Yıldız daha önce fitness rutini hakkında konuştu. Dancing With the Stars sırasında kalçasını değiştirip bileğini kıran Brinkley, Instagram'da alıştığı şekilde egzersiz yapamadığını paylaştı. Ancak kalça ameliyatından sonra tekrar aktif olmanın yollarını buldu.

“Vücudumu tekrar hareket ettirebildiğim için çok mutluyum” dedi. "Her gün daha da güçleniyorum ve her şeye hazır olduğumu düşünmek hoşuma gidiyor... bir yürüyüş, yüzme, kürek çekme, ata binme, kayak ve hatta büyük bir doğum günü pastası!"

60'larının sonlarında kendini en iyi şekilde hissetmek için Brinkley, rutinine kuvvet antrenmanı, esneme, yürüme ve Total Gym'i dahil ediyor. Ayrıca yıllardır vejeteryan ve “gökkuşağı diyeti” yaparak besin açısından zengin yiyeceklere ağırlık veriyor.

Kaynak: Good Housekeeping

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Utanan Anne

AASzyqd.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Hilary Duff, görünüşe göre 3 yaşındaki kızı Banks'in araba koltuğu olmayan bir aracın arkasına binmesine izin verdikten sonra (yine) anne utandı. 3 Ocak'ta, aktrisin "Younger" rol arkadaşı Molly Bernard, Banks'in bir arabanın arka koltuğunda eğlenirken çekilmiş bir klibini paylaştı. Hilary ve kocası Matthew Koma ön koltukta görülüyor. Sosyal medya eleştirmenleri, Banks'in emniyet kemeriyle tam olarak bağlı olmadığı ve bir araba ya da yükseltici koltuk görünmediği için, çiftin (ve Molly'nin) açık bir güvenlik ihlali olduğunu düşündükleri için hemen çuvalladılar. Birkaç medya kuruluşu, Hilary ve Matthew'in yaşadığı Kaliforniya'da, yasaya göre 8 yaşından küçük çocukların arka koltukta bir araba koltuğuna veya çocuk koltuğuna oturması gerektiğini belirtti. Hilary tepki hakkında yorum yapmadı ama Matthew birkaç nefret edeni hedef aldı. Bir araba koltuğu şirketi öneren bir kişiye "Konuştuğunuz için gerçekten bir kahramansınız" dedi. Bir başkasına, "Sen bir çocuğun elma sosunu kesen türden birisin, ha?" dedi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Minka Kelly, Güney Afrika'daki 'Bir Ömür Boyu Tatillerinden' Trevor Noah ile İlk Fotoğrafını Paylaştı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Jennifer Lopez'in "Gerçek" Yüzünü Gördüğünüzde Çok şaşıracaksınız - Bu Aynı Kişi Değil!

Jennifer Lopez'in görünüşü son zamanlarda sıcak bir konuşma konusu oldu, çünkü internet 52 yaşında bu kadar kusursuz görünmenin sırrının ne olduğunu anlamakta zorlandı. Pek çok kişi, belki de şarkıcı ve aktrisin yaptığı ve yapmadığı kozmetik prosedürler hakkında tüm gerçeği söylemediğini tahmin etti (Bilginize göre, o hala Botoks yaptırmayı reddediyor ve hala fırçalanmış cildi için zeytinyağına güveniyor) ama şimdi birçok insan resmin tamamını alıp almadığımızı merak ediyor ve daha yakından incelendiğinde, belki de J-Lo, tıpkı geri kalanımız gibi. Daha fazla ayrıntıya girelim!

AASAPV3.img?w=650&h=650&m=6&x=227&y=134&

Birçok sosyal medya hesabı, “On My Way” şarkıcısının düzenlenmiş görüntülerde görünen yüzünü, düzenlenmemiş pap fotoğrafları ve yakın çekimlerle karşılaştırdığı için, J-Lo, klasik Instagram vs gerçeklik tartışmasının en son konusu gibi görünüyor. Düzenlenmemiş ve filtrelenmemiş fotoğraflarında Hustlers yıldızı gibi görünmek için her şeyimizi versek de, ellili yaşlarının başındaki birinden bekleyeceğimiz ince çizgilerin ve kırışıklıkların aslında orada olduğunu görmek çok açık. Ve cildi *aslında airbrushed* resimlerde göründüğü kadar airbrushed değil, çünkü tene benzeyen gözenekleri ve gerçek cilt belirtilerini görebiliyoruz! Kim düşünebilirdi ki?! Dünya tekrar iyi mi?

AASAJx4.img?w=650&h=500&m=6&x=81&y=117&s

“Pa' Ti” şarkıcısının kendine pürüzsüz ve kusursuz bir yüz vermek için fotoğraflarını ciddi bir şekilde düzenlemesinin belki de en çarpıcı işareti, aynı görünüme sahip yan yana resimlerin arasındaki farktır; biri, Instagram hesabı @truthaboutfaves tarafından faydalı bir şekilde paylaşıldığı gibi, çevrimiçi olarak düzenlediği düzenlenmiş yüzle karşılaştırıldığında J-Lo'nun "gerçek yüzünü" gösteriyor. İlk düzenlenmemiş resim (tamamen dürüst olursak hala oldukça kusursuz) “In The Morning” şarkıcısının alnında birkaç silik çizgi ve her iki göz kapağının altında çok belirgin kırışıklar gösteriyor. Ayrıca gülme çizgileri var ve ellili yaşlarındaki bir kadından bekleyeceğimiz gibi boynunda birkaç kırışık var.

Bununla birlikte, sağdaki resimde bunların hiçbiri yoktur, çünkü her şey hayatının bir santiminde bulanıklaşmıştır. Düzenleme ayrıca JLo Beauty'nin kurucusunun makyajını iyileştirdi, konturunun daha parlak ve belirgin görünmesini sağladı ve göz makyajı ve dudakları daha cesur ve daha belirgin göründü. Ve yanılmıyorsak, Ben Affleck'in kız arkadaşının zaten mükemmel olan burnu, düzenlenen resimde inceltilmiş gibi görünüyor.

Kaynak: SheFinds

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Genç Whitney Houston: Şöhretten Önce 'Milyonda Bir' Süperstarının Daha Önce Hiç Görülmemiş Fotoğrafları

AASAKeK.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAHt0.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAQHW.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAC48.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAKeU.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAHta.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

AASAEdf.img?w=800&h=415&q=60&m=2&f=jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Dwayne 'The Rock' Johnson, Kızları Jasmine & Tia ile Sabah Rutininin Fotoğraflarını Paylaştı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Olivia Munn'ın Bu Öncesi ve Sonrası Çılgın Fotoğraflar - Yüzüne Ne Yaptı?

AASDN9R.img?w=650&h=650&m=6&x=196&y=201&

AASDKWQ.img?w=650&h=500&m=6&x=26&y=124&s

AASDUeP.img?w=650&h=500&m=6&x=44&y=125&s

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Hugh Hefner'ın dul eşi Crystal, vücudundan 'sahte her şeyi çıkardı' açıklaması yaptı

AASFwwL.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Crystal Hefner Playboy günlerinden devam etti ve her zamankinden daha özgün.

Model, kocası Hugh Hefner'in 2017'de vefatından bu yana hayatının nasıl değiştiğini anlatmak için bu hafta Instagram'a gitti. Bu değişiklik sadece ilişki durumuyla sınırlı değil, aynı zamanda görünüşü ve sosyal medya takibiyle de sınırlı.

"Sosyal medyada kendime sadık kaldığım son bir avuç yıldan sonra, bu noktada benimle olan herkesin gerçekten önemsediğini ve hayatıma olumlu bir şekilde yatırım yaptığını hissediyorum ve bunun için teşekkür ederim" diye yazdı. Instagram. "Beş yılı aşkın bir süredir hesabım, iş için her zaman güvenli olmayan gönderilerimden iş yaşamım için GERÇEK güvenli olana geçti. Gerçek ben. Daha önce başka insanlar için yaşıyordum, başkalarını mutlu etmek için yaşıyordum, bu süreçte içten içe acı çekiyordum."

2012'den 2017'ye kadar Hef ile evli olan Crystal, artık yapmadığı bir şeyi sosyal medyasında müstehcen fotoğraflar yayınlamak hakkında konuşmaya devam etti.

BB176P4Y.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&

"Bazı fotoğrafların takipçi sayısı hızla artıyor. Kısacası, seks satar. Yetersiz giyinerek, göğüs dekoltesini göstererek, vb. güçlenmiş hissedip hissetmediğimi bilmiyorum... yoksa sadece benden beklendiğini mi hissettim... ama şimdi kendimden emin bir şekilde yapabilirim. ve %100 gururla, bu günlerde bana güç veren şeyin alçakgönüllülük olduğunu söylüyor ve bu içsel olarak çok daha iyi hissettirdiği için muhtemelen hayatımın geri kalanında da böyle olacak" diye yazdı.

Hefner'in dul eşi, "Vücudumdan sahte olan her şeyi çıkardım ve tüm eski fotoğraflarımı sildim. Daha özgün, savunmasız ve kendime daha çok ait olduğumu hissediyorum. Ben benim."

35 yaşındaki, daha mütevazı fotoğraflar göndermeye başladıktan sonra sosyal medyasını da tartıştı.

"Benzer sayfaları olan kızların aynı yetersiz giyimli şeyleri yayınlamaya devam etmelerini ve ben çok yorulurken katlanarak büyümelerini izliyordum" dedi ve o zamandan beri bir değişim olduğunu da sözlerine ekledi. "Çoğu gün sayı artıyor. Şimdi kadın takipçilerim erkek takipçilerime paraları için koşuyor. Şimdi gerçekten önemseyen ve lensin arkasında gerçek bir ruh gören bir destekçi ordum olduğunu hissediyorum. Bunun için teşekkür ederim. "

Daha sonra, "Kendime sadık kalırken elimden gelen her şekilde yardım etmeyi kendime misyon edineceğim" diye ekledi.

Kaynak: wonderwall

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Heidi Klum, Tamamen Açık Sarı Bağcıklı Elbise ve Az Topuklu Ayakkabılarla Sahneye Çıktı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Shakira, oğulları Milan ve Sasha ile Walt Disney World'ü ziyaret ederken gülümsüyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.