Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2021 Nicole Kidman'ı birde böyle görün Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2021 Paris ve Nicky Hilton Noel İçin Noel Baba'nın Kucağındalar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2021 Megan Fox'un İyi Egzersiz Kıyafeti, Sahip Olduğum En Gururlu Tayt Çiftini İçeriyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2021 Lilibet'in ilk fotoğrafı Prens Harry ve Meghan Markle tarafından yayınlandı ve hayranlar Archie'nin kırmızı buklelerine bayılıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2021 Halle Berry Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Catherine Zeta-Jones Mayo İçinde “Güneş Çıktı” Diyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Ciara, Muhteşem Fotoğraflar İçin İpeksi Mini Elbiseyle Kırmızı - 'Kırmızılı Bayan' Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Gabrielle Union, Hawaii Tatilinden Bu IG Enstantanelerinde Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Justin Timberlake'in Jessica Biel ile Yeni Antrenman Videosu, Fotoğraflarında Ne Kadar Nadir Olduğunu Anlamamızı Sağladı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Penelope Cruz Kırmızı Halının Üzerindeki Kırmızı Elbisesiyle Sersemletildi—Bir Gün Yaşlanmadı! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2021 Kate Hudson Yeni Yılı Sizce Nerede Kutluyor? Bakın da Görün..! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Bella Hadid'in tuhaf NYC sokak stili Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Nicolas Cage, Drakula'yı Almasının 'Yeni Bir Şey' Olacağını Söyledi: 'Benzersiz Bir Şekilde Açılmasını İstiyorum' İzleyiciler, Nicolas Cage'den tipik bir Dracula yorumu beklememeli. Oscar ödüllü yıldız, Universal'in Renfield filminde, Bram Stoker'ın orijinal 1897 romanı Dracula'daki kötü canavarın uşağı olan Renfield'ı oynayacak olan The Great'den Nicholas Hoult'un karşısında ikonik vampiri canlandıracak. 57 yaşındaki Cage, Variety's Awards Circuit podcast'ine daha önce siyah-beyaz Universal klasiği Gary Oldman'da Francis Ford Coppola'nın 1992 versiyonunda Bela Lugosi tarafından canlandırılan karaktere "yeni bir şey" getirmek istediğini söyledi. Frank Langella, Christopher Lee, Gerard Butler ve Luke Evans, diğerleri arasında. "Gördüğümüzden farklı bir şekilde ortaya çıkmasını istiyorum. Bu yüzden gerçekten karakterin hareketine odaklanmayı düşünüyorum. Bilirsiniz, Malign'ı gördüm ve onun bu hareketlerle ne yaptığını düşündüm — ve hatta Ringu ile Sadako [Yamamura]" dedi. "Bu hareket ve sesle neler keşfedebileceğimize bakmak istiyorum." Cage, "Onu süper eğlenceli yapan şey, bir komedi olması. Ve komedi ve korkuyu, Londra'daki American Werewolf gibi doğru bir şekilde yakaladığınızda, bir patlama oluyor," diye devam etti Cage. "Bu bir hedef tahtası olmalı. Ama aradığım şey bu, karaktere getirecek yeni bir şey ve aynı zamanda o mükemmel komedi ve korku tonu." Cage, Chris Pratt'in yakın tarihli aksiyon filmi The Tomorrow War'ı yapan Chris McKay'in yönettiği Renfield ile alay etti. Proje hakkında "Size bunun harika olduğunu söyleyebilirim. Bu gerçekten eğlenceli ve heyecan verici bir fırsat" dedi. Variety ile aynı konuşmada Cage, kendisini neden bir "aktör" olarak görmediğini açıkladı. "Benim için her zaman 'Oh, o harika bir aktör, bu yüzden o harika bir yalancı' anlamına geliyor. Bu yüzden kulağa iddialı bir a------- gibi gelme riskiyle birlikte, 'thespian' kelimesini seviyorum çünkü thespian kalbinize gidiyorsunuz ya da hayal gücünüze, anılarınıza ya da rüyalarınıza gidiyorsunuz ve Seyirciyle iletişim kurmak için geri bir şeyler getiriyorsunuz” dedi. Kaynak: People Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Doja Cat Mayo Kanallarında Pikaçu oldu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Olivia Wilde Bu Korkunç Fotoğrafı Yeni Yayınlandı - Hayranlar Çıldırdı... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Miley Cyrus, Yılbaşı Gecesi Gardırop Arızasını Kolaylıkla Gideriyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2022 Rita Ora Mayo İçinde "Mutlu Yıllar" Diyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Jennifer Aniston, 2021 Montaj Videosunda Siyah Tek Parça Mayo ve Topuklu Ayakkabılarla Yüksek Tekme Yapıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Olivia Newton-John, John Travolta'nın Yılbaşı Gecesini Çocuklar Ella ve Ben ile Kutluyor: 'Çarpıcı ve Şık' John Travolta, yanında iki çocuğuyla yeni yılı aradı. Cuma akşamı, 67 yaşındaki oyuncu Instagram'da iki çocuğu - oğlu Ben ve kızı Ella'nın (Anneleri Travolta'nın 2020'de 57 yaşında vefat eden merhum eşi Kelly Preston) yanında poz verirken görülebildiği bir fotoğraf paylaştı. meme kanseri ile iki yıllık bir savaş). Fotoğrafta Travolta siyah bir smokin giyerken, 21 yaşındaki Ella ise çarpıcı bir gümüş elbise giyerken görülüyordu. Bu arada 11 yaşındaki Ben, altında renkli bir gömlek olan siyah bir takım elbise ceketi içinde serin tuttu. Travolta, aile fotoğrafının altına "Herkese Mutlu Yıllar. 🎉🥂" yazdı. İLGİLİ: John Travolta ve Çocukları Ella Bleu ve Ben Noelden Önceki Geceyi Tatlı Tatil Videosunda Okudu Yorumlar bölümünde grup, Travolta'nın Grease başrol oyuncusu Olivia Newton-John'dan biraz sevgi aldı. Aktris, "Ella, çarpıcı ve klas görünüyorsun! Elbise muhteşem" diye yazdı. "Size, Ben ve babama Sağlıklı mutlu bir Yeni Yıl diliyorum❤️." Travolta'nın iki çocuğuyla birlikte çektiği yılbaşı fotoğrafı, üçlünün 2021'de birlikte geçirdikleri başka bir tatile damgasını vurdu. Noel Günü'nde paylaşılan bir gönderide Altın Küre kazananı, iki çocuğuyla yatakta kucaklaşarak Noel'den Önce Gece'yi tatlı bir videoda okudu. Travolta, "Herkese Mutlu Noeller" yazdı. İLGİLİ: John Travolta, Çocuklar Ella ve Ben ile Maine'deki Noel Kutlamalarına Samimi Bir Bakış Paylaştı O ve çocuklar, 73 yaşındaki Newton-John ile birlikte "The Christmas Song" cover'ına ayarlanan videoda Instagram takipçilerine Mutlu Noeller dilemek için kanepeye yığıldılar. Travolta daha önce, kendisi ve Ella'nın Noel arifesinde yayınladığı bir videoda çocuklarla birlikte Maine'e giden bir uçağa bindiklerinde aile tatillerine bir bakış attı. İLGİLİ VİDEO: John Travolta, Geç Karısı Kelly Preston ile Paylaştığı Maine Malikanesini 5 Milyon Dolara Satıyor Pulp Fiction yıldızı, hayranlarına Kasım ayındaki Şükran Günü'ne bir bakış attı ve merhum eşinin ölümünden sonra destekleri için onlara teşekkür etti. Travolta o zaman, "Bu dakikayı, yıl boyunca benim için yaptığınız her şey için hepinize teşekkür etmek için almak istedim. Bunu takdir ediyorum. Bu gözden kaçmıyor," dedi. "İşte Şükran Günümüze bir bakış." Kaynak: PEOPLE Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Kate Hudson Mayo İçinde 2022'ye Giriyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2022 Amerikan Silahlı Kuvvetleri Betty White'ı Unutmadı 2. Dünya savaşı sırasında gönüllülük yapmış... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Michelle Obama, 'Boo' Barack Obama'nın Bulunduğu Yeni Fotoğrafıyla 2022'ye Başladı "2022'den umutluyum. 2021'de olduğu gibi bu yıl da kuşkusuz zorluklarla dolu olacak. Ama bugüne kadar geldik ve hala birlikte daha parlak bir gelecek inşa edebileceğimize inanıyorum. Yeni Yılınız Kutlu Olsun" diye tweet attı. aynı gün. Fotoğrafta eksik olan çiftin iki çocuğu Malia, 23 ve 20 yaşındaki Sasha. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Alessandra Ambrosio Mayo İçinde Çapaların Uzaklaştığını Söyledi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Halle Berry Mayo İçinde "Mutlu Yıllar" Diyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2022 Emma Hernan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.