Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Jessica Gomes

• Admin
Gönderi tarihi:

'Wonder Woman' Yıldızı Lynda Carter, Yeni Şarkısı "Pink Slip Lollipop"u Tanıtmak İçin Eski bir resmini gönderdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Woody Harrelson, motosiklet kazasına karıştı Ted Danson'ın devreye girdi

Woody Harrelson, yakın zamanda yaşanan bir motosiklet kazasından sonra Ted Danson'ın kendisine nasıl yardım ettiğini paylaştı.

ted-danson-and-woody-harrelson-in-cheers

1980'lerin komedi dizisi Cheers'ta birlikte rol alan aktörler, Conan O'Brien'ın Bir Arkadaşa İhtiyacı Var podcast'inin Pazartesi günkü bölümünde göründüler.

Harrelson, motosikletiyle stüdyoya giderken bir "takla" yaşadığını açıkladı.

O'Brien'a ve sunucu Sona Movsesian'a "Bence takla atmak adil bir terim" dedi. "Gidonlarımın üzerinden geçtim.

"Dürüst olmak gerekirse, utanç verici bir şekilde, biraz yavaş hareket ettiğini hissettiğim bu Tesla'yı soldan geçiyordum, ancak sola döndüğü için yavaş hareket ettiğini fark etmedim."

62 yaşındaki motosiklet, Los Angeles çevresinde birincil ulaşım aracı olduğunu söyledi. Ancak arabada yaşanan olay, O'Brien'la görüşmesine geç kalmasına neden oldu.

O'Brien, "İnsanlar hayatta olup olmadığınızı anlamaya çalışırken biraz zaman kaybettik, ımm, ruhunuzun bedeninize yeniden girmesi gerekiyordu," diye şaka yaptı O'Brien.

"Tesla'nın kaputunun üzerinden geçerken bir an için 'bunun büyük bir sorun olacağını' düşündünüz mü? Yoksa her zaman 'iyiyim' diye mi düşünüyordun?"

True Detective'in yıldızı "Her zaman iyi olacağımı düşünmüştüm" diye yanıtladı. "Sadece biraz acı varmış gibi hissettim."

O'Brien daha sonra dikkatleri Harrelson'un "çizgi filmdeki biri gibi sarılmış" olarak tanımladığı eline çekti.

"Başardım," diye araya girdi Danson. "Böyle daha komik göründüğünü düşündüm."

O'Brien, "Şunu açıklığa kavuşturayım" dedi. "İlk yardım eğitiminizin tamamı insanlara komik görünecek şekilde yardım etmek mi?"

76 yaşındaki adam "Evet" diye yanıtladı.

Harrelson'a göre gösteriden önce banyoda Danson'la karşılaştı ve ona "Doktoru oynamadın değil mi?" diye sordu.

Harrelson, "'Evet, ben de avukatlık yaptım, böylece adamı dava edebiliriz' dedi" dedi.

"Onun güveni, tavırları ve bunu yapma biçimiyle ilgili her şey size 'evet, mümkün olan en iyi ellerdeyim' hissini veriyor."

Röportaj sırasında, uzun süreli arkadaşlar Cheers'ta geçirdikleri zamanı tartıştı ve Danson, oyuncu kadrosunun sahne arkasında Harrelson'la dalga geçtiğini açıkladı.

Sitcom'da Danson ve Harrelson'un yanı sıra Shelley Long, Rhea Pearlman, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, George Wendt ve John Ratzenberger rol aldı.

Oyuncu kadrosunun çoğunluğu gösteri sırasında 30'lu yaşlarındaydı ve o sırada 24 yaşında olan genç yeni gelen Harrelson'u seçti.

Danson, "Otuz yedi, artık 25 ya da 24 yaşında olmadığınızı fark ettiğiniz zamandır" dedi. "Yani bu daha çok onu bezdirmek gibi bir şey değildi, biz sadece bulabildiğimiz her şeye onu tekmelemek istedik.

"Biz basketbolla başladık ve daha sonra hayatta öğrendiğiniz gibi, o gerçekten iyi bir basketbol oyuncusu, bu yüzden bizi orada tekmeledi."

Danson, Harrelson'ın 1992 yapımı spor komedi filmi White Men Can't Jump'a gönderme yapıyordu; bu filmde Oscar adayı, beyaz olduğu için oynayamayacağını düşünen rakipleriyle uğraşan eski bir üniversite basketbol yıldızını canlandırıyordu.

Kaynak: NW

• Admin
Gönderi tarihi:

Ünlü Sinema Oyuncusu Donald Sutherland 88 yaşında öldü

donald-sutherland-2011.jpg

Alıntı

Donald McNichol Sutherland CC Kanadalı bir aktördü. Yetmiş yılı aşkın bir süredir devam eden film kariyerinde Sutherland, Primetime Emmy Ödülü ve iki Altın Küre Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Katie Austin

• Admin
Gönderi tarihi:

Gwyneth Paltrow, Milano'daki #Swarovski sergisinde parlıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Muhabir Tepkilerin odağındaydı... Ekol TV muhabiri 'Beren Saat' videosunun ayrıntılarını paylaştı!

Ekol TV'de paylaşılan 'Bodrum'da tatil yapan Beren Saat' görüntüleri gündem olmuştu. Ekol Magazin programında yayımlanan görüntüde 'Ben bu Beren'i yerim' sözlerinin duyulması tepkilere neden olmuştu. Magazin Muhabiri Uğur Kotan videonun ayrıntılı halini paylaştı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Clint Eastwood'un kızı Francesca Limon Desenli Bikinisiyle Poz Verdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Jennifer Lopez, Avrupa Gezisinden Hemen Sonra Ben Affleck'le Yeniden Bir Araya Geldi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.