Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Elizabeth Hurley

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 305,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Halle Berry Erkek Arkadaşı Van Hunt'a Pantolonsuz Instagram Fotoğrafında poz Verdi Halle Berry erkeğine sosyal medyada biraz sevgi gösteriyor. 50 yaşındaki yeni erkek arkadaşı Van Hunt

• Yaşlanmaya meydan okuyan 52 yaşındaki Naomi Watts, inanılmaz derecede genç yüzünü sergiliyor Naomi Watts gelecek yıl 53 yaşına giriyor. Ancak oyuncu, pazartesi günü makyajsız bir Insta

• 'Melania Trump' Noel Hakkında Steven Colbert'le Konuştu ve Michelle Obama'yı Son Bir Kez Kopyaladı Pazartesi günü Stephen Colbert, IRL mevkidaşının gizlice şikayet ettiği tatil sezonu hakkında ko

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Kendall Jenner ve Bad Bunny, 2024 Met Gala'da PDA Dolu Bir Buluştu

Görünüşe göre yıldızlar, eski sevgilileri Kendall Jenner ve Bad Bunny'nin yolları 2024 Met Gala'da bir kez daha kesişmek üzere bir araya geldi.

Bu geceki etkinliğe Bunny'nin eş başkanlık yapması ve Jenner'ın Met'in konuk listesinde yer almasıyla, eski çiftin bu gece kaçınılmaz olarak yeniden bir araya gelmesi sürpriz olmayabilir. İkili, Emily Ratajkowski'nin Clase Azul ile parti sonrası partisinde PDA'da rahatlarken ve birbirlerine yakın otururken güldükleri bir fotoğrafla görüldü.

Bu, çiftin ayrılıklarından bu yana ilk kez bir araya geldiği anlamına gelmiyor. İkili daha önce yeni yılı Barbados'a grup gezisine çıkarak kutlamıştı. Ancak bir kaynak o sırada People'a Jenner ve Bunny'nin "aynı uçağa binmediklerini" ve "tekrar bir araya gelmediklerini" söyledi.

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Jenner ve Bunny'nin aşkına dair söylentiler ilk olarak 2023'ün başlarında ortaya çıktı. Geçen Mart ayında ikilinin öpüştüğünü gösteren bir paparazzi fotoğrafı, ilişkiyi resmen doğruladı.

İkili, ilişkilerinin ayrıntılarını büyük ölçüde gündemden uzak tuttu ve yalnızca ara sıra Coachella ve ara sıra NBA maçı gibi yüksek profilli etkinliklerde birlikte kamuoyuna çıktılar. Aslında, ikisi de geçen yıl Met Gala'ya katılmış olsalar da, kırmızı halıda ortak bir görünüm yapmaktan vazgeçtiler ve yalnızca gecenin ilerleyen saatlerinde parti sonrası için birlikte göründüler.

Bunny, 2023'te Rolling Stone ile yaptığı bir röportajda mahremiyet arzusunu anlattı. "Bir şeyin ortaya çıkacağını biliyorum. İnsanların bir şeyler söyleyeceğini biliyorum. İnsanlar benim hakkımda her şeyi biliyor, peki korumam gereken ne kaldı? Özel hayatım, özel hayatım” dedi dergiye. “Tek cevap bu. Sonuçta sahip olduğum tek şey mahremiyetimdir.”

İkili nihayet yıl sonuna kadar ilişkilerini sonlandırdı. Entertainment Tonight'tan bir kaynak, "İkisi de bu ilişkiye girmenin muhtemelen sonsuza kadar sürecek bir ilişki olmayacağını biliyordu ve bu, en başından itibaren karşılıklı olarak anlaşıldı" dedi. "Çılgınca yoğun programları var ve hala genç olduklarını ve yerleşmeden önce bireysel olarak deneyimleyecek daha çok şeyleri olduğunu biliyorlar."

Kaynak: Harper's Bazaar

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Justin Bieber'ın annesi Pattie Mallette ilk kez büyükanne olmanın heyecanını yaşıyor

Justin Bieber'ın annesi Pattie Mallette nihayet büyük haberini kutlayabilir.

Mallette Perşembe günü, doğrulanmış Instagram hesabında, oğlu ve eşi Hailey Bieber'a ilk çocuklarını bekledikleri haberini kamuoyuna açıklayan bir video yayınladı.

Mallette, "Bu günü bekliyordum ve artık bunu paylaştıklarına göre sonunda sizlerle kutlayabilirim" dedi. "Aman Tanrım, büyükanne olacağım! Aman tanrım! Justin ve Hailey siz şimdiye kadarki en iyi ebeveynler olacaksınız ve ben çok heyecanlıyım. Aman tanrım. Tanrıya şükürler olsun.”

Ayrıca videonun başlığında da sevincini dile getirdi: “BEBEK BIEBER YOLUNDA!! Ben büyükanne olacağım!!”

"TEBRİKLER @justinbieber ve @haileybieber !!" diye yazdı. “Kalbim o kadar dolu ki. Ne heyecan verici yeni bir macera. Seni çok seviyorum!"

30 yaşındaki şarkıcı ile 27 yaşındaki model ve girişimci eşi, aktör babası Stephen Baldwin'den de iyi dilekler aldı.

Baldwin, Instagram'da hamilelik duyurusunu yapmak için paylaştıkları çiftin fotoğrafının ekran görüntüsünde "Sizi seviyorum [kalp emojisi]" diye yazdı. "Kelimelerin ötesinde kutsanmış [dua eden eller emojisi] Tanrı'ya şükürler olsun [bebek emojisi] hepinizle biraz eğlenmeye hazırlanalım [parti emojisi]."

Bieber'lar altı yıldır evliler.

Kaynak: CNN

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Taylor Kinney, model Ashley Cruger ile evlendi

Taylor Kinney, Ashley Cruger ile evlendi.

Bir temsilcinin 14 Mayıs'ta People'a verdiği bilgiye göre, 42 yaşındaki "Chicago Fire" yıldızı ve model, 30 Nisan'da Chicago'da düzenlenen küçük, özel bir törende "Yapıyorum" dedi.

TODAY.com ikilinin evlendiğini doğruladı.

Kinney ve Cruger, iki yıldan fazla bir süre önce aşklarına başladıklarından beri dikkat çekmediler.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Olivia Rodrigo

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Jessica Biel, Met Gala öncesinde 20 kiloluk Epsom tuz banyosunu savundu

Jessica Biel, Met Gala'dan önceki gece 20 kilo Epsom tuzuyla banyo yapma kararını savundu.

42 yaşındaki oyuncu, The View'un Perşembe günkü bölümünde 6 Mayıs'ta gerçekleşen moda şölenine nasıl hazırlandığını anlattı. Sunucu Sunny Hostin neden Epsom tuzuyla yıkandığını sorduğunda Biel, rutinin kendisi için genel olarak stres giderici olduğunu açıkladı.

"Bu sadece küçük bir tüyo, tıpkı küçük bir kırmızı halı tüyosu gibi" dedi. “Uçaktan inmek gibi, sadece dinlenmek gibi.”

Sunucu Whoopi Goldberg, Epsom tuzuyla yıkanmanın rahatlatıcı olduğunu kabul ederken Biel, Met Gala öncesinde sinirlerinin rahatlamasına yardımcı olduğu için rutinin ne kadar "harika" olduğunu bir kez daha açıkladı.

“Vücudunuzun içindeki magnezyumu verir. Gerçekten iyi uyudum. Uyandığımda kendimi gerçekten çok iyi hissettim. Kendimi sakin hissettim. Bir nevi adrenalin dolu bir gece” dedi moda etkinliği hakkında. "Bir sürü heyecan verici insan var."
Met Gala gününde 7. Heaven yıldızı, izleyicilere hazırlık rutinini göstermek için TikTok'u kullandı. Videosu, "Bazı insanların Met Ball'dan önce parti yapmayı, tüm hafta sonu parti yapmayı ve benzeri şeyleri sevdiğini biliyorum ve buna tamamen saygı duyuyorum" diye başladı. "Met Ball'a hazırlanmak için bunu yapıyorum."

Daha sonra küvetin kenarında duran çok sayıda büyük Epsom tuzu torbasını gösterdi ve toplamda kaç kilo olduğunu saydı. Biel, "Banyoda dört, sekiz, 12, 16, 20 pound Epsom tuzu" dedi. "İşte başlıyoruz, gerçekten."

Oyuncu, poşetlerin tamamını banyo suyuna döktükten sonra suyu "alabileceğiniz kadar sıcak" hale getirdiğini açıkladı.

Biel, "Önceki gece 30 dakika ıslatıldı" diye devam etti. “Daha sonra tonlarca su iç ve erkenden yat. Yarın görüşürüz Met Ball.

Altyazısında "Çocuklar dışarıda parti yaparken ben sırılsıklam oluyorum" diye tekrarladı.

Videonun yorumlarında pek çok hayran, bu kadar Epsom tuzu kullanmanın ne gibi faydalar sağladığını sorguladı; özellikle de tavsiye edilen miktarın bırakın beşi, tek bir poşet bile olmadığı göz önüne alındığında.

Biri şunu yazdı: "Tavsiye edilen miktarın iki katı olan iki bardağın fazla olup olmadığını merak etmiyorum", bir diğeri ise şu yorumu yaptı: "Bir defasında paniğe kapıldım çünkü tavsiye edilen dört bardak yerine beş bardak kullandım."

Cleveland Sağlık Kliniğine göre, 1,25 bardaklık bir Epsom tuzu banyosu, stresi azaltma, kas ağrısını hafifletme ve herhangi bir iltihabı azaltma özelliğine sahiptir.

Bu ayın başlarında Met Gala'nın kırmızı halısında yürürken Biel, derin yakalı ve ayrık kollu pembe Tamara Ralph elbisesini giymişti. Kıyafet, etkinliğin "Zamanın Bahçesi" temasına uygun olacak şekilde minik mücevherler ve taç yapraklarıyla süslendi.

The Independent, bağımsız düşünenlere küresel haberler, yorumlar ve analizler sunan, dünyanın en özgür düşünen haber markasıdır. Güvenilir sesimize ve olumlu değişime olan bağlılığımıza değer veren, bağımsız fikirli bireylerden oluşan devasa, küresel bir okuyucu kitlesi oluşturduk. Değişimi gerçekleştirme misyonumuz hiçbir zaman bugünkü kadar önemli olmamıştı.

Kaynak: TI

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Kaynaklar Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Ayrı Yaşadığını Söylüyor

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in birlikte fotoğrafları, çiftin 30 Mart'tan bu yana birlikte görülmemesinin ardından nihayet internete düştü; ancak içeriden kişiler ikili için işlerin mükemmel olmadığını söylüyor. Bir kaynak People'a Affleck'in Los Angeles'taki evlerinde kalmadığını söyledi.

Ancak yayın, Affleck'in The Accountant 2'yi çekerken başka bir mülkte kaldığını, dolayısıyla geceyi film setine daha yakın geçirerek işe gidip gelme zamanından tasarruf ediyor olabileceğini de ekliyor. Çok sayıda yayının Lopez ve Affleck'in 40 günden fazla bir süredir birlikte görülmediğini bildirmesine rağmen ikisi de konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

İkisinin birlikte vakit geçirememesinin nedeni iş ve yükümlülükler olabilir. Affleck, 2016 yapımı gerilim filminin devam filmini çekmenin yanı sıra, 5 Mayıs'ta Netflix'te Tom Brady'nin kızartılmasına da katıldı. Lopez ise bir süredir Atlas filminin tanıtımını yapıyor ve New York'ta The Kiss of the Spider Woman üzerinde çalışıyor. York - ve 2024 Met Gala'nın eş başkanlığı görevini yeni bitirdi.

Dün gece hem Affleck hem de Lopez ayrı ayrı gelmelerine rağmen bir etkinliğe katıldılar. InTouch Weekly, Affleck'in eski karısı Jennifer Garner'la paylaştığı çocuklardan biri olan Fin için bir okul etkinliğine katılırken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Affleck ve Lopez'in ikisi de alyanslarını takmışlardı. Sadece bir gün sonra, internet dedektifleri Lopez'in ilişkilerdeki kırmızı bayraklarla ilgili bir gönderiyi "beğendiğini" keşfetti ve bu da Bennifer'ın devam filminin sona ereceğine inanan komplo teorisyenleri için daha fazla neden oluşturdu.

Lopez'in belgeseli Hiç Anlatılmamış En Harika Hikaye'de Affleck, ilişkilerinin kamusal doğasını anlattı. Aşk hayatını sosyal medyada yaşamak istemediğini söyledi.

"Yeniden bir araya geliyoruz" diye açıkladı. "Dedim ki, 'Dinle, istemediğim şeylerden biri sosyal medyada ilişki kurmak. Sonra bunun adil bir şey olmadığını fark ettim. Bu sanki bir tekne kaptanıyla evleneceksin ve 'Eh, suyu sevmiyorum' diyorsun."

Kendisinin ve Lopez'in "farklı yaklaşımlara sahip, uzlaşmayı öğrenmeye çalışan iki kişi" olduğunu söyledi.

Lopez ve Affleck 2002'den 2004'e kadar birlikteydiler ve ünlü bir nişanlıydılar ancak evlenmeden ayrıldılar. 2021'de aşklarını yeniden alevlendirdiler ve ertesi yıl evlendiler.

Kaynak: InStyle

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Eminem, Düğün Gününde Nadir Bir Fotoğraf İçin Kızı Hailie Jade ile Poz Verdi

Slim Shady, yeni evliliklerini kutlarken kızı ve yeni kocası Evan McClintock'un yanında durdu. Rapçi çok gururlu görünüyordu.

Hailie Jade ve Evan McClintock'u tebrik ederiz! Yeni evli çift hafta sonu nikah masasına oturdu ve elbette Hailie'nin babası Eminem de kızının özel gününü kutlamak için oradaydı. Asıl adı Marshall Mathers olan rapçi, çiftin evlendikten kısa bir süre sonra kızı ve yeni kocasıyla birlikte nadir bir fotoğraf için poz verirken gururlu bir baba gibi görünüyordu.

51 yaşındaki Eminem, düğün salonunun önünde yeni eşinin karşısında, tonlarca beyaz çiçeklerle, 28 yaşındaki kızının yanında duruyordu. Burada (Stereogum aracılığıyla) görebileceğiniz fotoğraflarda, “My Name Is” rapçisi siyah bir smokin ve uyumlu güneş gözlüğü takarak kızının yanında dururken. Evan da siyah bir smokin giyiyordu. Hailie, uzun kuyruklu ve güzel uzun duvaklı askısız beyaz elbisesiyle kesinlikle muhteşemdi.

Görünüşe göre Hailie ve Evan düğünleri için güzel bir gün geçirmişler. Rapçinin kızı, kendisinin ve yeni kocasının birkaç fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve onun hakkında fışkırdı. "Bu hafta bir eşi uyandırıyorum" diye yazdı. “Daha iyi, daha güzel bir hafta sonu kutlaması isteyemezdik. O kadar çok mutluluk gözyaşı döküldü ki, kahkahalar ve gülümsemeler yaşandı ve çok fazla sevgi hissedildi. Evan ve ben, bizi desteklemek ve karı koca olarak hayatımızın bu yeni bölümünün bir parçası olmak için seyahat eden tüm aile ve arkadaşlarımıza çok minnettarız.

Hailie, Şubat 2023'te yeniden nişanlandığını açıkladı. Yeni yüzüğünü gösteren ve Evan'a nişanını duyuran birkaç fotoğraf paylaştı. O sırada heyecanını göstermek için birkaç emoji ve tarihle birlikte "Gündelik hafta sonu özeti" yazmıştı. “Seni seviyorum @evanmcclintock11.”

Hailie ve Evan nişanlandıklarını duyurduktan kısa bir süre sonra rapçinin kızı, o zamanki nişanlısını haberler hakkında konuşmak için podcast'ine davet etti. Bölümde Evan, kızına evlenme teklif etmek için Eminem'den onay istediğinin hikayesini paylaştı.

Kaynak: Hollywoodlife

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.