Φ xminex Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 nerdenn başlasamm...?? içimii nasılll boşaltsamm bilemiyorumm... o kadarr çook şeyy var kii... o kadar çook hüznümm... kederimm...derdimmm... haykırıpp herşeyi bi çırpıdaa anlatmakk istiyorumm... kararlıyımm bu sefer diyorumm... amaa ne kadarr haykırsamdaa kimseee... hiçkimsee duymuyoo benii.... belkii dee sesimm çıkmıooo... boğazımda düğümleniyo sözlerimm... içimdekilerr... yavaş yavaşş sanki bni tüketiyoo... nerdenn başlıycağımaa hangisinii düzelteceğimii bilmeden... hiçbir şeyy anlamadann...anidenn... herşeyiinn bu kadar ters gittiğii bi dönemm... üstünee yalnızlıkkk... öylee bi oturuyo kii içimeee.... sankii ömürr boyu çıkmıycakmışş gibii içimden.. bilmiyorummm hiçbirşeyi... ne yapacağımı... nasıll eskisi gibi olacağımı... iştee en fazlaa bu kadarr dökebiliyorumm içimi....en fazlaa bu kadar...saolunn hepiniss... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 bütün sorunlarım gitti.................. umursamazlık.............. ne kadar kusel bişi.................. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 nerdenn başlasamm...??içimii nasılll boşaltsamm bilemiyorumm... o kadarr çook şeyy var kii... o kadar çook hüznümm... kederimm...derdimmm... haykırıpp herşeyi bi çırpıdaa anlatmakk istiyorumm... kararlıyımm bu sefer diyorumm... amaa ne kadarr haykırsamdaa kimseee... hiçkimsee duymuyoo benii.... belkii dee sesimm çıkmıooo... boğazımda düğümleniyo sözlerimm... içimdekilerr... yavaş yavaşş sanki bni tüketiyoo... nerdenn başlıycağımaa hangisinii düzelteceğimii bilmeden... hiçbir şeyy anlamadann...anidenn... herşeyiinn bu kadar ters gittiğii bi dönemm... üstünee yalnızlıkkk... öylee bi oturuyo kii içimeee.... sankii ömürr boyu çıkmıycakmışş gibii içimden.. bilmiyorummm hiçbirşeyi... ne yapacağımı... nasıll eskisi gibi olacağımı... iştee en fazlaa bu kadarr dökebiliyorumm içimi....en fazlaa bu kadar...saolunn hepiniss... heeyyy...hadi ama..dokundu yazın bana...tanışmıyoruz biliyorum..neşelen..değildir yalnızlık kader...keder kaçılmaz değildir..bende yalnız hissederim çoğu zaman kendimi..ama hissettiğim yalnızlıklar sonrası ödüllendiririm de kendimi..sahilde bir köpekle oyun oynarım...yakın bir arkadaşımla çapkınlığa çıkarım..bizimkisi zararsız çapkınlık tabii...bir iki kadeh..sahil ve dalgalar eşliğinde kahkaha..en güzelide kendinle dalga geçme..ne eğlencelidir bilemezsin...hadi ilk ödülün benden... ... ..byee Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 İkiyüzlüü ve vurdumduymaz insanlardan bıktım artık.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 YALNIZGecenin karanlığında;Umutlar dört bir yana saçılıyor,Sarı, mavi, büyük, küçük umutlar.Ve bir mermi soğukluğunda çarpıyor gecenin duvarlarına.Havada garip bir hüzün.Hava ağlamaklı izliyor manzarayı.Sokakta bir o, bir ayak sesleri var.O gidiyor, ayak sesleri de peşinden adeta.Pus, sis yol veriyor karanlıkta sanki ona,Kentin tüm sokaklarından gidiyor,Sanki yalnızlığım gidiyor Alıntı
Φ HEYy_KEL Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Bazen yanlızlığımın denizinde kaybolup kendimle kaldığım anların, bana sorduğu birkaç soru ile uğraştım... Yüzüme ve sesime takındığım yalancıktan gülümseyen maskeyi taşımaktan, her zaman yorulduğumu,herkese açık olarak çekinmeden söylemişimdir. Şimdilerde kalbimde değilde,avucumda sakladığım küçük bir sevgi var elimde ve aynaya doğru bakıp yüreğime doğru üfleyeceğim birazdan......... Bu küçük üfleyiş ne kadar idare edecek beni bilemiyorum.? Kanayan yarada hep acı olmuşumdur..Fakat kötülük dolu bir yürekte kanatırcasına acıtan sevgi olmakta güzeldir herhalde... Biraz yorgun,biraz küskün,birazda yanlızım...Şimdilik... Nefretim dinmedikçe,susmayacak içimdeki yazılanlar...............!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 şuanki ruh halimi anlatmaya nasıl bir tarif bulabilirim bilmiyorum, bugün gibi sıkıldığımı ve aciz kaldığım daha bir zaman hatırlamıyorum ve canım çok sıkkın. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 benim ceza hala yoğun duruyor bunun bir süresi neyin yok mu dur tarafıma bildirilmesini saygılarımla arz ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.