Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 slm nbr siyhx resimler çok güzel ama erkek dediğin kesinlikle 2. resim gibi olmamalı bence hmm ama kadir abi olabilir ooo feritcim nerelerdesin be gözümüz yollarda kaldı hoşgeldin Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ooo feritcim nerelerdesin be gözümüz yollarda kaldı hoşgeldin hoş bulduk ya sorma be neyse sn nasılsın görüşmeyeli ha bu arada kadir abinin(inanır) resmi varsa koyda millet karizma ve erkek görsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 hoş bulduk ya sorma be neyse sn nasılsın görüşmeyeli ha bu arada kadir abinin(inanır) resmi varsa koyda millet karizma ve erkek görsun iyiyim be napalım bıraktığın gibi ne gerek bar ben varken ona ne hacet Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 iyiyim be napalım bıraktığın gibi ne gerek bar ben varken ona ne hacet way tabi senin karizman zaten orası tartışılmaz artık affedersin düşünemedik he Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 way tabi senin karizman zaten orası tartışılmaz artık affedersin düşünemedik he yani badaha olmasın kendi resmimi koymuyorum çünkü bide milleti ayıltmak için uğraşmıyalım şimdi Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 yani badaha olmasın kendi resmimi koymuyorum çünkü bide milleti ayıltmak için uğraşmıyalım şimdi haklısın ya gerçi bende görmedim ama kadir senin yanında sönuk kalıyormuş rivayetler böyle Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 haklısın ya gerçi bende görmedim ama kadir senin yanında sönuk kalıyormuş rivayetler böyle doğru duymuşsun feritcim kendiside çok çekinir zaten benden Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 doğru duymuşsun feritcim kendiside çok çekinir zaten benden way öle ha ya şu imzan guzel olmuş dikkat et admin bişey demesin sade olsun Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ya bi dakka burda hadi bakalım kızlar diyo biz saszanlama atladık ama erkeğiz bi sorun çıkmasın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ya bi dakka burda hadi bakalım kızlar diyo biz saszanlama atladık ama erkeğiz bi sorun çıkmasın yaww senin yüzünden hep sen soktun bizi buraya harbidende öyle diyo be Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 yaww senin yüzünden hep sen soktun bizi buraya harbidende öyle diyo be ya sen farketmedin mi kötü oldu ya ne yapacaz çaktırmadan uzasak mı ne yapsak çare bul yaw rezil olduk Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 uzayalım çabuk burdan forum oyunlarına gel çaktırmadan hiçbişey yokmuş gibi yap Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 hawada üzelmiş ya gelecem de adre yok elimde yaw napcaz dur bi bakayım Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Erkek dediğin tütün, ter ve kadın kokar..... Erkek dediğin kişinin popo dolgunluğu ve düzgünlüğü iyi olmalı ki;tüm kadınların ilgisini çektiğini unutmayalım, velhasil penlisinizin yukarıdan bakıldığında görülür durumda olmasına dikkat edelim, sonra işin ucunu kaçırmayalım. Erkek dediğin yengemin salçalısı, kadının kalçalısını seçer.(Basenlisini değil) bence erkek dediğin biraz seviyeli olmalı Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 erkek dediğin mert olmalı doğru sözden doğru yoldan şaşmamalı, aşkta gurur yapmamalı ılımlı olmalı, sevdiğine değer vermeli saygı göstermeli, anlayışlı olmalı karşısındakini dinlemeli kendini dinletecek kadar bilgili ve nerede ne söleyeceğini bilen olmalı, içki içmeli ama dozunda içmeli, nerede ne yaparsa yapsın yerli yerine oturmalı yaptıkları, saygın olmalı becerikli olmalı.... daha sayayım mı tek kelimeyle mükemmel olmalı......... dip not:bu herkeste olmalı cinsiyet ayırt etmeden saygılar benden sizlere.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Ne haber gün..nasılsın nerelerdesin... Üstte tam beni tarif etmişsin benim gerçek adım.. İlk nickim yasak almış..Övünmek gibi olmasın.. AGA_M açılımı... Adam Gibi Adam Mahmut.. slm tşk.ediyorum ara sıra gelip bakıyorum işte.. bence erkek ve kadın değişmezz insan olunsun yeterli.... sevgiler Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Erkek dediğin..Adam olmuş kişilerin söylediği sözler olmalı... sen evindede böylemi konuşuyorsun annenin babanın yanındadamı ? birazda zekasını kullanabilmeli Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 erkek dediğin melek olmalı desek iyi olacak gibi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 melek mi ? erken dediğiniz sadece erkek olsa yani ölüp de melek olmak istemiyorsa Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 melek mi ? erken dediğiniz sadece erkek olsa yani ölüp de melek olmak istemiyorsa bu özellikleri toplarsak melek olurlar ya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Erkegım diyenler..Öyleee büyük boş laflar ediyorlar ki; akılsızlıkları yüzünden,alınlarında yazılı olandan daha çok acı ve sıkıntı çekerler. Çünkü; Hayvanlar çok iyi arkadaşlardır. Ne soru sorarlar, ne de kusur kabahat bulurlar. Zekayı kullanmanın en iyi yolu ograzm olurken sarfedilen laflardır..... ölemi yapıyolar korkulur erkeklerden Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 erkek dediğin buhran abi gibi olmalı.........avrupa yakasındaki gib hı olmazmı buhran : nediyorsuuuuuun nnnnn mnayyyyaakkkkkk giiitttttttttttttiiiiiii çiiiikiiiil çiiiiikkiiil çııkkkkkkkk dışarıııııııııııııııııııııııı diyor acayip herif yaffffff Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Erkek dediğin erkekliğinin farkında olmalı Gerisini boşvermeli Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 erkek dediğin yontulmaya muhtaç olmayacak kendi kendini yontmasını bilecek Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Erkek dediğin erkekliğinin farkında olmalı Gerisini boşvermeli aynen aferim siyah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.