Φ modernjames Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 bıraklım sağı solu ver coşkuyu işte Alıntı
Φ ayca81 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 merraba arkadaşlar öpüşmenin enğüzeli içinden geldidigi gibi öpmek yok sagdan yok soldan deyil yaşadıgın ana baglıdır bence Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Öpüştüğünüz kişinin gözü açıksa öpüşürken, sizi sevmiyordur Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 töbe töbe millet boş kalmış da neyi araştırmış Alıntı
Φ ayca81 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 merhaba ben öpüşmesinle kişiliğinin yansittığına inanmiyorum bana komık geldi herzaman aynı öpüşemezki insan o anki durumuna bağlı... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Öpüştüğünüz kişinin gözü açıksa öpüşürken, sizi sevmiyordur Yok yok bununla öyle bir yargıya varmak doğru olmaz bence.. Belki gözünü açan,karşısındakinin öpüşürken yüzünün ne şekle girdiğini merak edipte açıyordur.. 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Öpüştüğünüz kişinin gözü açıksa öpüşürken, sizi sevmiyordur öyle bir geyik vardır dostum ama zaten öpüşürken gözünü açarsan olmaz 1 cm önünde ne görücen ... şarkı söylerken gözünü kapayarak okuyan da çooook içten okuyormuş şarkısını derler bi de bu türlüsü var bunun 2 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 töbe töbe millet boş kalmış da neyi araştırmış sende arada bir boşluk yakala da gel biz de daha ne meseleler var Eğer uçağın kara kutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? gibi 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 öyle bir geyik vardır dostum ama zaten öpüşürken gözünü açarsan olmaz 1 cm önünde ne görücen ... şarkı söylerken gözünü kapayarak okuyan da çooook içten okuyormuş şarkısını derler bi de bu türlüsü var bunun Hahahha Ya zaten ben ne anlarım yaşlı başlı kadın.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Hahahha Ya zaten ben ne anlarım yaşlı başlı kadın.. ihihihihi şaşı bak şaşı kal diye bi şey varya yakından bakınca şekil değişiyoo ondan didiiiimmm ben 2 Alıntı
Φ Muhrip Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Öpüşürken gözünü kapatanlar "çok seviyor" oluyor da sevişirken gözlerini kapatanlar neden "tu kaka" oluyor? Göz ise aynı göz işte. İlginçtir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Öpüşürken gözünü kapatanlar "çok seviyor" oluyor da sevişirken gözlerini kapatanlar neden "tu kaka" oluyor? Göz ise aynı göz işte. İlginçtir. başka birisinin hayalini kurdukları için Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 öyle bir geyik vardır dostum ama zaten öpüşürken gözünü açarsan olmaz 1 cm önünde ne görücen ... şarkı söylerken gözünü kapayarak okuyan da çooook içten okuyormuş şarkısını derler bi de bu türlüsü var bunun 1 cm mi? Abi sende burun yok mu Alıntı
Φ Muhrip Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 başka birisinin hayalini kurdukları için Evet. Böyle olduğu rivayet edilir, biliyorum. Ancak iki insan arasında "aynı gözün açık veya kapalı olması" anlamının bu kadar saptırılmasına şaşıyorum. Belki ben öpüşürken gözlerini kapatamayan, sevişirken gözlerini açamayan biriyim? Belki değil öyleyim Ne yani şimdi benim sevecek kimsem, yatacak yerim yok mudur bu dünyada? Bu mudur? diye soralım. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Evet. Böyle olduğu rivayet edilir, biliyorum. Ancak iki insan arasında "aynı gözün açık veya kapalı olması" anlamının bu kadar saptırılmasına şaşıyorum. Belki ben öpüşürken gözlerini kapatamayan, sevişirken gözlerini açamayan biriyim? Belki değil öyleyim Ne yani şimdi benim sevecek kimsem, yatacak yerim yok mudur bu dünyada? Bu mudur? diye soralım. dostum kimsenin yatak odasında devlet denetleme kurulundan bir gözlemci bulunmadığına göre "bu" değildir Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 sende arada bir boşluk yakala da gel biz de daha ne meseleler var gibi Dostum,öncelik meselesi bu İkinci soru daha mantıklı gibi geldi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 1 cm mi? Abi sende burun yok mu hocam biz gagalaşmıyoruz kafalar direkt sağa veya sola yatar ondan sonra .... yani işte o zaman hadi bilemedim 3 cm olsun öpüşürken göz açıksa "sevmiyor" sevişirken göz kapalıysa "başka birini hayal ediyor" len kim bunu diyen araştırmacı zırtapoz yani öpüşürken göz kapalı olunca da başka birini düşünemez mi? karışık iş vesselam 3 Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 hocam biz gagalaşmıyoruz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.