Φ FAUST Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 haberlerde izledim..yeni Türkçe miz ile tabir edersem kall geldiiii.. bu ne yaman çelişki Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 haberlerde izledim..yeni Türkçe miz ile tabir edersem kall geldiiii.. bu ne yaman çelişki Organizasyonu yapan kişiye veya otel sahine bakmak lazım buralarda lüks otel sahip ve işletmecileri yabancı olabilmekte eğer yoksa öyle bir durum üzücü ama bu haberi pek duyanda olmamış gibi. Yinede ne olursa olsun Türk topraklarında bu günlerde uygun düşmeyeceğinin anlatılması gerekirdi. yabancı işletmecide olsa saygılı olmasını bilmesi lazım. Gerçi yabancıların çoğu bu konuda saygılı oluyor bu organizasyon bizden birirlerinin işymiş gibi geliyor ne diyelim Allah görüyor. l Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 haberlerde izledim..yeni Türkçe miz ile tabir edersem kall geldiiii.. galiba benim türkçemde bir sorun var... kall geldi ne demek???? Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Şuursuzca yapılan bir davraniş diye adlandırabiliriz bu vaka'yı.. Alıntı
Φ FAUST Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 galiba benim türkçemde bir sorun var... kall geldi ne demek???? bozulan değerlerin çelişkisine bınaen söyledim kall geldı kelımesını..sorun senin Türkçe nde değil Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 böyle mübarek bir ayda yapılan rezalettir bu... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 evet bende izledim,henuz yemekleri bitmeden bı dansöz çıkıyor ve şhowunu yapıyor... değerlerle bukadar da oynanmaz ki Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 pes yani... dalga mı geçiyor birileri... yoksa kasıt mı var sorusunu akla getiriyor bu olay Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.