Φ SaNTo Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 insan sevdiğini aldatırken, yakalanmayacağını umarda ondan : Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 ben sevgilime izin verdim bu durumda aldatmış olmuyor değilmi Ya günah gizli yapmasın eline yüzüne bulaştırıyor bari izin vereyimde alenen yapsın yakışır aşkıma benim dip not ( yakalanırsan bittin izin verdim dediğime bakma sen mahsus diyomki fire ver yakalan ) Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Allah korusun yaw, benim aldattığımı anlasa bedeli ağır olur Çünkü o çok hassas ve ona böyle birşey yaşattığım için, ben kendimi affedemem. Zaten öyle bir şey yapmadım da ! mı acaba alla alla... yok yok yapmadım. Alıntı
Φ deli_askim Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 aldattım ama sevdiğim kişi hak etti çünkü hiç dürüs değildi:::: ama aldatılırsam çokcuk değilim ağlamam allah değilim ef etmem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.