Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2020 Admin Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2020 Bana aşka düşmekle aşık olmak arasındaki farkı açıklayabilir misiniz? Kendime göre bir açıklamam var fakat ben başkalarının açıklamalarını duymak istiyorum Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2020 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2020 Merhabalar... Aşık olmak, sevdalanmak, abayı yakmak, aşka düşmek; bunların hepsi aynı şeyler bence... 😉 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Tarih 11.07.2020 at 09:10 , tülvent dedi: Merhabalar... Aşık olmak, sevdalanmak, abayı yakmak, aşka düşmek; bunların hepsi aynı şeyler bence... 😉 Canımm sana da merhaba..😘 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2020 Tarih 16.06.2020 at 02:13 , Admin dedi: Bana aşka düşmekle aşık olmak arasındaki farkı açıklayabilir misiniz? Kendime göre bir açıklamam var fakat ben başkalarının açıklamalarını duymak istiyorum Aşka düşmek sözü sanki daha istemsiz, aniden oluveren bişeymiş hissi uyandırıyor ben de. Aşkı da daha güzel ifade ediyor aslında. Aşık olmak; bu ifadeyi tutkuyla sevdiğin her şey için kullanabilirsin. Ben çocuklarıma, kedilerime ve çiçeklerime aşığım mesela..😊 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.