Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z77l.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Kurabiye ve kekleri parçalamak için dondurma kaşıklarını kullanın

Düzgün ikramlar için, birkaç boyutta yaylı dondurma kepçesine yatırım yapın. Bu aynı zamanda zaman kazandırır ve iki kaşık kullanmaktan daha az dağınıktır.

  • Cevaplar 50
  • Görüntü 2,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YQpA.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Taze, kaliteli bileşenler sonucu etkiler

Daha fazla lezzet elde etmenin harika bir yolu, mevsimlik ürünler ve mevcut olduğunda yüksek kaliteli, yerel süt ve yumurta kullanmaktır.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z50W.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Dilimlemeden önce pişmiş eti dinlendirin

Bu, meyve sularının yeniden birleşmesini sağlar ve nemli bir nihai ürüne yol açar.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z512.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yumurtaları kasenin kenarında değil, tezgahın üzerinde kırın

Düz yüzeyler, yemeğinize girebilecek daha az parçalanmış kabuklar oluşturur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YOi1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Fırını önceden ısıtın

Ciddi anlamda. Bir ısıtma fırına yiyecek koymak, bir tarafında yanmasına veya düzensiz pişmesine neden olabilir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z3fL.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Eski baharatları her yıl yenile

Baharatların raf ömrü vardır. Seni hasta etmeyecekler, ama hiçbir şey gibi tadacaklar. Artık belirgin bir kokusu yoksa, ondan kurtulun.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z3fQ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Taze otları suda saklayın

Bir buket gibi, taze kesilmiş sapları bir bardak suya koyarsanız, daha sonra plastikle örtün ve buzdolabında saklayın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YQq0.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Parşömen kağıdı temizleme zamanından tasarruf sağlar

Kek pişirmek? Sebzeleri kavurmak mı? Parşömen kağıdı ile tavalar ve daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz - ayrıca, ülkenin birçok yerinde kompostlanabilir atık olarak kabul edilir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YQq6.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Su kaynatıyorsanız, kapağı tencereye koyun

Bunun zaman kazandırdığını söylememiz gerekir mi?

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YYt1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tahılları kaynatmadan önce kızartın

Bu onların lezzetini derinleştirir. Baharatlar ve fındık ile de deneyin.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YOiE.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Baharatlayın hem de sıkça 

Yiyecekleri tadın ve pişirme işlemi boyunca tekrar tekrar baharatlayın. Bu şekilde bittiğinde mükemmel olacak ve mülayim bir yemeğe doktora gitmeyeceksiniz.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z51R.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yumurtaları ayrı bir kaseye kırın

Bu şekilde biri kötüleşirse, tüm partiyi mahvedemezsiniz. Ayrıca, biraz kabuk alırsanız, seçmek daha kolay olacaktır.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z78n.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Domatesleri kolay soymak için alt kısmına bıçakla artı yapın

Taze domatesleri yaklaşık 20 saniye kaynar suya koyun, sonra soğutun. Kabuklar kayacak.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YAXg.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yağlı süt yok mu? Sorun değil

1 yemek kaşığı süt bir çorba kaşığı limon suyu veya sirke ile kullanın veya dönüşümlü olarak sade yoğurt kullanın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YYtj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Daha gevrek patatesler için suya batırın

Pişirmeden bir saat önce, nişastanın bir kısmını çıkarmak için dilimlenmiş patatesleri suya koyun. Tarifinize göre kurulayın ve kızartın veya kızartın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z0na.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Mantarları yıkama

Mantarlar ıslanır ve su depolanır. Buğulanmalarını önlemek için, yıkamak yerine görünür kirleri fırçalayın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z78C.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ev yapımı salata sosu basit

Bir parça sirke için üç parça yağdan oluşan bir baz kullanarak, meyve püresi, hardal ve sarımsak gibi lezzetlerle oynayabilirsiniz.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z78I.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sebzeleri aşamalı olarak tavaya koyun ve kızartın

Havuç yumuşatmak için biber veya kar bezelye yerine daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Önce daha sert sebzeleri pişirin ve sonuncusu için hassas olanları saklayın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YYtw.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yararlı otları tutamla değil avuçla kullanın

Fesleğen, kişniş ve maydanoz, çorbalar, sandviçler, tacolar, kızarmış pilav ve makarna yemekleri için bir garnitürden daha fazlası olabilir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YQqP.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tuz kullanmaktan korkma

Lezzet verir. Önce yiyeceklerinizi az miktarda tuzlayın, sonra pişirirken tadın. Gerekirse biraz daha tuz ekleyin. Unutmayın, işlenmiş ve hazırlanmış yiyecekler ev yapımı yiyeceklerden çok daha büyük bir sodyum kaynağıdır.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YAXA.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Etinizi lezzet için dağlayın, nem alacak şekilde sarmayın

Eti yakmak kızarmaya neden olur, bu da güveçlere lezzet katar ve soslar için harika bir temel oluşturur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YAXE.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Her meyve ve sebzeyi soymaya zahmet etmeyin

Kabuklar büyük lif ve besin kaynaklarıdır. İyi yıkandıkları sürece, kök sebzeler, elmalar ve hatta şeftali çorbalara, turtalara, kabuklara dahil iyi pişirilir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z52Z.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Daha fazla lezzet için ateş kullanın

Ateş kavurma biberleri, patlıcanlar ve domatesler dumanlı bir lezzet derinliği katar. Bir tutamda, cildi korumak için fırında broyler kullanın, sonra soyun.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12Z535.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ekstra gevreklik için tavuk veya patates kızartmasını iki kez kızartın

Bir partiyi kızarttıktan sonra, 10 dakika dinlendirin ve servis yapmadan önce birkaç dakika daha kızartın.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

BB12YOjB.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Hindi, Tavuk etini ve Etleri kuru ovun ve salamura gibi ovun

Sulu, lezzetli et sağlamak için tavuklar, hindiler, kaburgalar ve biftek kızartmalarında kuru bir ovma veya tuzlu salamura kullanın.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.