Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Kurabiye ve kekleri parçalamak için dondurma kaşıklarını kullanın Düzgün ikramlar için, birkaç boyutta yaylı dondurma kepçesine yatırım yapın. Bu aynı zamanda zaman kazandırır ve iki kaşık kullanmaktan daha az dağınıktır. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Taze, kaliteli bileşenler sonucu etkiler Daha fazla lezzet elde etmenin harika bir yolu, mevsimlik ürünler ve mevcut olduğunda yüksek kaliteli, yerel süt ve yumurta kullanmaktır. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Dilimlemeden önce pişmiş eti dinlendirin Bu, meyve sularının yeniden birleşmesini sağlar ve nemli bir nihai ürüne yol açar. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yumurtaları kasenin kenarında değil, tezgahın üzerinde kırın Düz yüzeyler, yemeğinize girebilecek daha az parçalanmış kabuklar oluşturur. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Fırını önceden ısıtın Ciddi anlamda. Bir ısıtma fırına yiyecek koymak, bir tarafında yanmasına veya düzensiz pişmesine neden olabilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Eski baharatları her yıl yenile Baharatların raf ömrü vardır. Seni hasta etmeyecekler, ama hiçbir şey gibi tadacaklar. Artık belirgin bir kokusu yoksa, ondan kurtulun. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Taze otları suda saklayın Bir buket gibi, taze kesilmiş sapları bir bardak suya koyarsanız, daha sonra plastikle örtün ve buzdolabında saklayın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Parşömen kağıdı temizleme zamanından tasarruf sağlar Kek pişirmek? Sebzeleri kavurmak mı? Parşömen kağıdı ile tavalar ve daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz - ayrıca, ülkenin birçok yerinde kompostlanabilir atık olarak kabul edilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Su kaynatıyorsanız, kapağı tencereye koyun Bunun zaman kazandırdığını söylememiz gerekir mi? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Tahılları kaynatmadan önce kızartın Bu onların lezzetini derinleştirir. Baharatlar ve fındık ile de deneyin. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Baharatlayın hem de sıkça Yiyecekleri tadın ve pişirme işlemi boyunca tekrar tekrar baharatlayın. Bu şekilde bittiğinde mükemmel olacak ve mülayim bir yemeğe doktora gitmeyeceksiniz. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yumurtaları ayrı bir kaseye kırın Bu şekilde biri kötüleşirse, tüm partiyi mahvedemezsiniz. Ayrıca, biraz kabuk alırsanız, seçmek daha kolay olacaktır. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Domatesleri kolay soymak için alt kısmına bıçakla artı yapın Taze domatesleri yaklaşık 20 saniye kaynar suya koyun, sonra soğutun. Kabuklar kayacak. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yağlı süt yok mu? Sorun değil 1 yemek kaşığı süt bir çorba kaşığı limon suyu veya sirke ile kullanın veya dönüşümlü olarak sade yoğurt kullanın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Daha gevrek patatesler için suya batırın Pişirmeden bir saat önce, nişastanın bir kısmını çıkarmak için dilimlenmiş patatesleri suya koyun. Tarifinize göre kurulayın ve kızartın veya kızartın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Mantarları yıkama Mantarlar ıslanır ve su depolanır. Buğulanmalarını önlemek için, yıkamak yerine görünür kirleri fırçalayın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Ev yapımı salata sosu basit Bir parça sirke için üç parça yağdan oluşan bir baz kullanarak, meyve püresi, hardal ve sarımsak gibi lezzetlerle oynayabilirsiniz. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Sebzeleri aşamalı olarak tavaya koyun ve kızartın Havuç yumuşatmak için biber veya kar bezelye yerine daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Önce daha sert sebzeleri pişirin ve sonuncusu için hassas olanları saklayın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yararlı otları tutamla değil avuçla kullanın Fesleğen, kişniş ve maydanoz, çorbalar, sandviçler, tacolar, kızarmış pilav ve makarna yemekleri için bir garnitürden daha fazlası olabilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Tuz kullanmaktan korkma Lezzet verir. Önce yiyeceklerinizi az miktarda tuzlayın, sonra pişirirken tadın. Gerekirse biraz daha tuz ekleyin. Unutmayın, işlenmiş ve hazırlanmış yiyecekler ev yapımı yiyeceklerden çok daha büyük bir sodyum kaynağıdır. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Etinizi lezzet için dağlayın, nem alacak şekilde sarmayın Eti yakmak kızarmaya neden olur, bu da güveçlere lezzet katar ve soslar için harika bir temel oluşturur. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Her meyve ve sebzeyi soymaya zahmet etmeyin Kabuklar büyük lif ve besin kaynaklarıdır. İyi yıkandıkları sürece, kök sebzeler, elmalar ve hatta şeftali çorbalara, turtalara, kabuklara dahil iyi pişirilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Daha fazla lezzet için ateş kullanın Ateş kavurma biberleri, patlıcanlar ve domatesler dumanlı bir lezzet derinliği katar. Bir tutamda, cildi korumak için fırında broyler kullanın, sonra soyun. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Ekstra gevreklik için tavuk veya patates kızartmasını iki kez kızartın Bir partiyi kızarttıktan sonra, 10 dakika dinlendirin ve servis yapmadan önce birkaç dakika daha kızartın. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Hindi, Tavuk etini ve Etleri kuru ovun ve salamura gibi ovun Sulu, lezzetli et sağlamak için tavuklar, hindiler, kaburgalar ve biftek kızartmalarında kuru bir ovma veya tuzlu salamura kullanın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.