Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kurabiye ve kekleri parçalamak için dondurma kaşıklarını kullanın Düzgün ikramlar için, birkaç boyutta yaylı dondurma kepçesine yatırım yapın. Bu aynı zamanda zaman kazandırır ve iki kaşık kullanmaktan daha az dağınıktır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Taze, kaliteli bileşenler sonucu etkiler Daha fazla lezzet elde etmenin harika bir yolu, mevsimlik ürünler ve mevcut olduğunda yüksek kaliteli, yerel süt ve yumurta kullanmaktır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Dilimlemeden önce pişmiş eti dinlendirin Bu, meyve sularının yeniden birleşmesini sağlar ve nemli bir nihai ürüne yol açar.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumurtaları kasenin kenarında değil, tezgahın üzerinde kırın Düz yüzeyler, yemeğinize girebilecek daha az parçalanmış kabuklar oluşturur.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Fırını önceden ısıtın Ciddi anlamda. Bir ısıtma fırına yiyecek koymak, bir tarafında yanmasına veya düzensiz pişmesine neden olabilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Eski baharatları her yıl yenile Baharatların raf ömrü vardır. Seni hasta etmeyecekler, ama hiçbir şey gibi tadacaklar. Artık belirgin bir kokusu yoksa, ondan kurtulun.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Taze otları suda saklayın Bir buket gibi, taze kesilmiş sapları bir bardak suya koyarsanız, daha sonra plastikle örtün ve buzdolabında saklayın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Parşömen kağıdı temizleme zamanından tasarruf sağlar Kek pişirmek? Sebzeleri kavurmak mı? Parşömen kağıdı ile tavalar ve daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz - ayrıca, ülkenin birçok yerinde kompostlanabilir atık olarak kabul edilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Su kaynatıyorsanız, kapağı tencereye koyun Bunun zaman kazandırdığını söylememiz gerekir mi?
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tahılları kaynatmadan önce kızartın Bu onların lezzetini derinleştirir. Baharatlar ve fındık ile de deneyin.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Baharatlayın hem de sıkça Yiyecekleri tadın ve pişirme işlemi boyunca tekrar tekrar baharatlayın. Bu şekilde bittiğinde mükemmel olacak ve mülayim bir yemeğe doktora gitmeyeceksiniz.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumurtaları ayrı bir kaseye kırın Bu şekilde biri kötüleşirse, tüm partiyi mahvedemezsiniz. Ayrıca, biraz kabuk alırsanız, seçmek daha kolay olacaktır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Domatesleri kolay soymak için alt kısmına bıçakla artı yapın Taze domatesleri yaklaşık 20 saniye kaynar suya koyun, sonra soğutun. Kabuklar kayacak.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yağlı süt yok mu? Sorun değil 1 yemek kaşığı süt bir çorba kaşığı limon suyu veya sirke ile kullanın veya dönüşümlü olarak sade yoğurt kullanın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Daha gevrek patatesler için suya batırın Pişirmeden bir saat önce, nişastanın bir kısmını çıkarmak için dilimlenmiş patatesleri suya koyun. Tarifinize göre kurulayın ve kızartın veya kızartın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mantarları yıkama Mantarlar ıslanır ve su depolanır. Buğulanmalarını önlemek için, yıkamak yerine görünür kirleri fırçalayın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Ev yapımı salata sosu basit Bir parça sirke için üç parça yağdan oluşan bir baz kullanarak, meyve püresi, hardal ve sarımsak gibi lezzetlerle oynayabilirsiniz.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sebzeleri aşamalı olarak tavaya koyun ve kızartın Havuç yumuşatmak için biber veya kar bezelye yerine daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Önce daha sert sebzeleri pişirin ve sonuncusu için hassas olanları saklayın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yararlı otları tutamla değil avuçla kullanın Fesleğen, kişniş ve maydanoz, çorbalar, sandviçler, tacolar, kızarmış pilav ve makarna yemekleri için bir garnitürden daha fazlası olabilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tuz kullanmaktan korkma Lezzet verir. Önce yiyeceklerinizi az miktarda tuzlayın, sonra pişirirken tadın. Gerekirse biraz daha tuz ekleyin. Unutmayın, işlenmiş ve hazırlanmış yiyecekler ev yapımı yiyeceklerden çok daha büyük bir sodyum kaynağıdır.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Etinizi lezzet için dağlayın, nem alacak şekilde sarmayın Eti yakmak kızarmaya neden olur, bu da güveçlere lezzet katar ve soslar için harika bir temel oluşturur.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Her meyve ve sebzeyi soymaya zahmet etmeyin Kabuklar büyük lif ve besin kaynaklarıdır. İyi yıkandıkları sürece, kök sebzeler, elmalar ve hatta şeftali çorbalara, turtalara, kabuklara dahil iyi pişirilir.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Daha fazla lezzet için ateş kullanın Ateş kavurma biberleri, patlıcanlar ve domatesler dumanlı bir lezzet derinliği katar. Bir tutamda, cildi korumak için fırında broyler kullanın, sonra soyun.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Ekstra gevreklik için tavuk veya patates kızartmasını iki kez kızartın Bir partiyi kızarttıktan sonra, 10 dakika dinlendirin ve servis yapmadan önce birkaç dakika daha kızartın.
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Hindi, Tavuk etini ve Etleri kuru ovun ve salamura gibi ovun Sulu, lezzetli et sağlamak için tavuklar, hindiler, kaburgalar ve biftek kızartmalarında kuru bir ovma veya tuzlu salamura kullanın.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.