Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z77l.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Kurabiye ve kekleri parçalamak için dondurma kaşıklarını kullanın

Düzgün ikramlar için, birkaç boyutta yaylı dondurma kepçesine yatırım yapın. Bu aynı zamanda zaman kazandırır ve iki kaşık kullanmaktan daha az dağınıktır.

  • Cevaplar 50
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YQpA.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Taze, kaliteli bileşenler sonucu etkiler

Daha fazla lezzet elde etmenin harika bir yolu, mevsimlik ürünler ve mevcut olduğunda yüksek kaliteli, yerel süt ve yumurta kullanmaktır.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z50W.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Dilimlemeden önce pişmiş eti dinlendirin

Bu, meyve sularının yeniden birleşmesini sağlar ve nemli bir nihai ürüne yol açar.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z512.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yumurtaları kasenin kenarında değil, tezgahın üzerinde kırın

Düz yüzeyler, yemeğinize girebilecek daha az parçalanmış kabuklar oluşturur.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YOi1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Fırını önceden ısıtın

Ciddi anlamda. Bir ısıtma fırına yiyecek koymak, bir tarafında yanmasına veya düzensiz pişmesine neden olabilir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z3fL.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Eski baharatları her yıl yenile

Baharatların raf ömrü vardır. Seni hasta etmeyecekler, ama hiçbir şey gibi tadacaklar. Artık belirgin bir kokusu yoksa, ondan kurtulun.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z3fQ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Taze otları suda saklayın

Bir buket gibi, taze kesilmiş sapları bir bardak suya koyarsanız, daha sonra plastikle örtün ve buzdolabında saklayın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YQq0.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Parşömen kağıdı temizleme zamanından tasarruf sağlar

Kek pişirmek? Sebzeleri kavurmak mı? Parşömen kağıdı ile tavalar ve daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz - ayrıca, ülkenin birçok yerinde kompostlanabilir atık olarak kabul edilir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YQq6.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Su kaynatıyorsanız, kapağı tencereye koyun

Bunun zaman kazandırdığını söylememiz gerekir mi?

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YYt1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tahılları kaynatmadan önce kızartın

Bu onların lezzetini derinleştirir. Baharatlar ve fındık ile de deneyin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YOiE.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Baharatlayın hem de sıkça 

Yiyecekleri tadın ve pişirme işlemi boyunca tekrar tekrar baharatlayın. Bu şekilde bittiğinde mükemmel olacak ve mülayim bir yemeğe doktora gitmeyeceksiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z51R.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yumurtaları ayrı bir kaseye kırın

Bu şekilde biri kötüleşirse, tüm partiyi mahvedemezsiniz. Ayrıca, biraz kabuk alırsanız, seçmek daha kolay olacaktır.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z78n.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Domatesleri kolay soymak için alt kısmına bıçakla artı yapın

Taze domatesleri yaklaşık 20 saniye kaynar suya koyun, sonra soğutun. Kabuklar kayacak.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YAXg.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yağlı süt yok mu? Sorun değil

1 yemek kaşığı süt bir çorba kaşığı limon suyu veya sirke ile kullanın veya dönüşümlü olarak sade yoğurt kullanın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YYtj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Daha gevrek patatesler için suya batırın

Pişirmeden bir saat önce, nişastanın bir kısmını çıkarmak için dilimlenmiş patatesleri suya koyun. Tarifinize göre kurulayın ve kızartın veya kızartın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z0na.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Mantarları yıkama

Mantarlar ıslanır ve su depolanır. Buğulanmalarını önlemek için, yıkamak yerine görünür kirleri fırçalayın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z78C.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ev yapımı salata sosu basit

Bir parça sirke için üç parça yağdan oluşan bir baz kullanarak, meyve püresi, hardal ve sarımsak gibi lezzetlerle oynayabilirsiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z78I.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sebzeleri aşamalı olarak tavaya koyun ve kızartın

Havuç yumuşatmak için biber veya kar bezelye yerine daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Önce daha sert sebzeleri pişirin ve sonuncusu için hassas olanları saklayın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YYtw.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Yararlı otları tutamla değil avuçla kullanın

Fesleğen, kişniş ve maydanoz, çorbalar, sandviçler, tacolar, kızarmış pilav ve makarna yemekleri için bir garnitürden daha fazlası olabilir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YQqP.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Tuz kullanmaktan korkma

Lezzet verir. Önce yiyeceklerinizi az miktarda tuzlayın, sonra pişirirken tadın. Gerekirse biraz daha tuz ekleyin. Unutmayın, işlenmiş ve hazırlanmış yiyecekler ev yapımı yiyeceklerden çok daha büyük bir sodyum kaynağıdır.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YAXA.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Etinizi lezzet için dağlayın, nem alacak şekilde sarmayın

Eti yakmak kızarmaya neden olur, bu da güveçlere lezzet katar ve soslar için harika bir temel oluşturur.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YAXE.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Her meyve ve sebzeyi soymaya zahmet etmeyin

Kabuklar büyük lif ve besin kaynaklarıdır. İyi yıkandıkları sürece, kök sebzeler, elmalar ve hatta şeftali çorbalara, turtalara, kabuklara dahil iyi pişirilir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z52Z.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Daha fazla lezzet için ateş kullanın

Ateş kavurma biberleri, patlıcanlar ve domatesler dumanlı bir lezzet derinliği katar. Bir tutamda, cildi korumak için fırında broyler kullanın, sonra soyun.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12Z535.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ekstra gevreklik için tavuk veya patates kızartmasını iki kez kızartın

Bir partiyi kızarttıktan sonra, 10 dakika dinlendirin ve servis yapmadan önce birkaç dakika daha kızartın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BB12YOjB.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Hindi, Tavuk etini ve Etleri kuru ovun ve salamura gibi ovun

Sulu, lezzetli et sağlamak için tavuklar, hindiler, kaburgalar ve biftek kızartmalarında kuru bir ovma veya tuzlu salamura kullanın.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.