Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tahıl Kullanımınızı Artırın Kuskus, bulgur veya kinoa gibi ince taneler, pişirmeden önce birkaç dakika kuru bir tavada kızartılmalıdır. Bunu yapmak, lezzet profillerini artırır ve onlara sıcak, ceviz kokusu verir. Daha fazla tat için, düşük sodyum aromalı et suyunda pişirin veya pişirme suyuna baharat ekleyin. Bittiğinde, üzerlerini örtün ve bitirmek için birkaç dakika buharda kabarmaya bırakın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yemek Kitaplarınızı Temiz Tutun Yemek pişirmeye başlamadan önce yemek kitaplarınızı sos lekelerinden ve yağ sıçramasından koruyun. Bu ne kadar akıllı?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kurabiyelerinizi Eşit Ebatta Tutun İşte kullanışlı dondurma kepçe kurtarmaya geri! Çerez tabakasına eşit boyutlu toplardaki meyveleri toplayın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Çift Kazanı Doğru Şekilde Hazırlayın Çift kazanlar, bazı bileşenleri yakmadan yeniden ısıtmak veya yavaşça eritmek için mükemmel araçlardır. Ancak, bunları doğru şekilde ayarlamak önemlidir. Bir tencere ve biraz daha büyük bir karıştırma kabı kullanmanız gerekir. Tencereyi suyla doldurun ve karıştırma kabını üstüne yerleştirin. Su, kaseye bir kez temas etmemelidir. Ayrıca, pişirmeyi önlemek için su kaynamaya başladıktan sonra ısıyı azaltmayı unutmayın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Avokadoların Kızarmasını Önleyin Soyulduktan sonra avokado çabuk kızarma eğilimi gösterir, bu da daha az iştah açıcı görünür ve acı bir lezzet verebilir. Kızartma sürecini durdurmaya yardımcı olmak için, etin oksitlenmesini önleyecek biraz limon suyu sıkın. Atıştırmalıklar veya diğer tarifler için önceden hazırladığınız soyulmuş elmalar için de aynısını yapabilirsiniz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Aşırı Tuzlu Yemekleri Kolayca Yenebilir Duruma Getirin Kazara tuzla biraz ağırlaştıysanız, lezzetleri yeniden kalibre etmek için biraz limon suyu ekleyerek yemeğinizi saklayın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Taze Mozzarella Drenajı Taze mozzarella gerektiren makarna veya pizza tarifleri hazırlarken, peyniri dilimler halinde kesin ve pişirmeden önce yaklaşık 30 dakika süzün. Bu, yemeğinizde akan bir kıvam almasını önleyecektir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Hızlı İtalyan Stili Domates Sosu Hazırlayın Çiseleyen zeytinyağı ve tuz içeren bir tavaya 2 kutu ezilmiş domates dökün ve 20 dakika kaynatın. Bu sos, makarnalardan pizzalara ve etlere kadar tüm İtalyan tarifleriniz için kullanılabilir. Özellikle pizzalar için yararlıdır, çünkü kabuğunu ıslatmaz ve lezzetlerini makarna soslarında yoğunlaştırmaya yardımcı olur. Fesleğen, kekik, ezilmiş kırmızı biber, öğütülmüş biber, sarımsak vb.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumurta Sarılarını Saklayın Tatlı maratonunuzdan çok fazla yumurta sarısı var mı? Onları atmayın. Bunun yerine, aioli veya vanilyalı krema, bisküvi veya hatta yumuşak bir pandispanya gibi diğer tatlılar yapmak için kullanın. Tarifteki her yumurtayı 2 yumurta sarısı ile değiştirin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bir Kesme Tahtasının Kaymasını Durdurun Çok basit: hazırlarken kesme tahtanızın çalışma yüzeyinizde kaymasını ve kaymasını durdurmak istiyorsanız, katlanmış bir bezin üzerine yerleştirin. Kumaş, kesme tahtasını yerinde tutacak ve hareket etmesini engelleyecektir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Suyun Kaynayarak Taşmasını Durdurun Makarna için su kaynatırken ve su kaynarken, süreçte büyük bir karmaşa bırakarak nefret etmiyor musunuz? Bundan kaçınmanın en iyi yolu, suyun üzerine kaynamasını durduracak olan tencerenin üzerine tahta bir kaşık yerleştirmektir!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.