Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Patatesleri Hızlı Pişirin Patatesleri kaynatmadan veya kızartmadan önce soyun ve dörde bölün. Yüzey alanı ne kadar çok açığa çıkarsa o kadar hızlı pişirilir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mükemmel Karides Soyma Karidesleri soyup çıkarmak için, kuyruğu ve kabuğun geri kalanını etten çekene kadar karides kabuğunun hemen altına, çatal boyunca bir çatal ucu itin. Damar kabuğu ile çıkarılmadıysa, şimdi kolayca çekebilmelisiniz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tereyağı Ambalajını Kullanarak Kek Tavalarını Yağlayın Bir çubuk tereyağının sarıldığı alüminyum ambalajdan kurtulmak yerine, saklayın ve ellerinizi kirletmeden bir kek tavasını yağlamak için kullanın!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Çok Kısa Zamanda Tereyağı Eritin Tereyağınızı eritmek için fırınınızı önceden ısıtmak için geçen süreden yararlanın. Bunu yapmak için, tereyağını küpler halinde kesin, fırına dayanıklı bir kaseye koyun ve ön ısıtma sırasında fırına koyun. Sadece birkaç dakika içinde tereyağı mükemmel bir şekilde eritilecektir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Hindistan Cevizi'ni Kolayca Çatlat veya Kır Bütün bir hindistancevizi tarafından biraz korkutursanız, mutfak kurtuluşunuz geliyor! Bu basit video eğitimi, içindeki tüm nefis iyiliğe ulaşmak için bu sert dış hindistan cevizi kabuğunu kırmanın en hızlı ve en iyi yolunu gösterir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Aşırı Olgunlaşmış Meyveleri Depola Aşırı olgunlaşmış meyve 2-3 gün buzdolabında saklanabilir. Sadece meyveleri yerleştirin, üzerinde birkaç damla sirke veya sofra tuzu bulunan küçük bir tabağa kesin. Meyveyi yemeye hazır olduğunuzda, sirke içindeki parçayı kesin ve meyvenin geri kalanını yiyin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Patatesleri 10 Dakikadan Az Sürede Pişirin Aceleniz varsa ve patateslerinizi STAT gibi pişirmeniz gerekiyorsa, mikrodalga yeni en iyi arkadaşınızdır. Tek yapmanız gereken patatesleri soymak ve doğramak, daha sonra 3 yemek kaşığı su ile bir kaseye yerleştirmektir. Kâseyi mikrodalga güvenli plastik sargı ile örtün ve bir bıçak kullanarak bir delik açın. 5 dakika yüksekte pişirin ve patatesleriniz yumuşak ve mükemmel çıkacaktır!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mikrodalga Temizliğini Kolaylaştırmak Kabul edelim, kimse mikrodalgalarını temizlemekten hoşlanmıyor. Erimiş peynir ve tereyağından kurtulmak için oldukça sert ovmak zorundasınız. Ama endişelenme, hayatını değiştirecek süper kolay bir yöntemimiz var! Tek gereken bir kaseye su ve 2 limonun suyunu doldurmak. Mikrodalgaya koyun ve yüksek sıcaklıkta 3 dakika ısıtın. Ardından kapıyı açmadan önce mikrodalgada 5 dakika daha bekletin. Süngerinizin hızlıca kaydırılmasıyla, tüm bu kötü bitlerin hemen çıkacağını göreceksiniz!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bir "Lazy" Lazanya hazırlayın Lazanya seviyorum ama uzun hazırlık süresinden nefret mi ediyorsun? Yumurta rulo sargıları, kaynatılmaları gerekmediğinden lazanya tabakaları için iyi bir alternatiftir. Küçük, kullanımı kolay kareler halinde gelirler ve son üründeki farkı pek tadamazsınız.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Otları Taze Tutun Taze bitkileri mümkün olduğunca uzun süre korumak için, nemli bir kağıt havluya sarın, plastik bir torbaya koyun ve buzdolabının sebze çekmecesinde saklayın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bal Ölçmeden Önce Kaşığı Yağlayın Kaşığınızı önceden yağa batırırsanız, balın kaşığa yapışmasını önler! Kim biliyordu?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Muzları Doğru Şekilde Soyun Smoothies veya muz ekmeği için muz demetlerini soyuyorsanız, muhtemelen doğru yolu öğrenmelisiniz ... Bu doğru, bu sefer yanlış yapıyorsunuz
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Domatesleri Zahmetsizce Soyun Domatesleri soymak için, önce her bir çekirdeğin üstünü bir bıçak kullanarak çıkarın ve tabana küçük bir haç kesin. Cildin kırılmaya başladığını görene kadar kaynar suya koyun. Yaklaşık yarım dakika boyunca bir kase buzlu suya hızla aktarın, ardından cildi etten zahmetsizce soyun.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Daha Sonra Kullanmak İçin Stoğu Dondur Biraz pişirme kabı hazırlayın ve buz tepsilerinde dondurun. Bu şekilde, bir tarifin bir dahaki sefere çağrıldığında kullanışlı hazır stok bloklarına sahip olursunuz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Limonun Tüm Suyunu Alın Avuç içi veya avuç içi ve kesme tahtası arasında bir limon yuvarlamak, limonun yumuşatılmasına yardımcı olur ve meyve sularını serbest bırakır. Taze limonata sadece bir rulo uzaklıkta!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Çorba Yapımını Hızlandırın Püre havuç, butternut veya başka bir sebze çorbası yapıyorsanız, sebzeleriniz için doğrama yerine rende kullanın. Bütün veya parça halinde pişirilmek yerine rendelenirlerse pişirmek için zamanın bir kısmını alırlar.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Et Sosunu İki Defa Koyun Gravy, kızartmalarınıza harika bir boyut katıyor, ancak zaman alıcı bir proje olabilir. Miktarlarınızı ikiye katlamayı ve bir dahaki sefere yarısını tutmayı deneyin. Un bazlı bir sos dondurucuda 4 aya kadar tutulabilir, ancak çözüldüğünde ayrılacakları için krem veya süt bazlı gravürleri dondurmamak daha iyidir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Meyveleri Daha Hızlı Olgunlaştır Umutsuzca olgun meyveye mi ihtiyacınız var? Olgunlaşmamış meyveyi bir elma ve bir muzla birlikte bir kağıt torbaya koyun (veya elinizde varsa birkaç tane) ve torbayı kapatın. Elmalar ve muzlar, diğer meyvelerin daha hızlı olgunlaşmasını sağlayan bir gaz salar - bu ne kadar havalı?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bir Kaşıkla Portakal Kabuğu Soyun Portakalları 3 dakikadan kısa bir süre içinde soymak için, avucunuzla sert bir masaya yuvarlayarak başlayın. Sonra üstünü kesin ve kabuğun altına bir kaşık yapıştırın. Kaşığı portakaldan tamamen sıyırın, etten ayırmak için kabuğun altında kalın. Ve ta-da! Cilt hemen patlayacak!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mükemmel Sote Tavada et pişirirken veya sebzeleri sote ederken, tava veya wok, bileşenlerin kurumasını önlemek ve mükemmel sıcaklığa ulaşmak için sıcak buharda olmalıdır. Bunu yapmak için, ısıyı yüksek seviyeye getirin ve biraz yemeklik yağ ekleyin. Yağ cızırdadığında ve sigara içmeye başladığında, eti veya sebzeleri ekleyin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Elmaların Kahverengileşmesini Durdurun Elmalarınızın kahverengileşmesini önlemek için birkaç seçeneğiniz var. İlk olarak, çiğ elmaları bir kutu Sprite içinde 2 ila 3 dakika marine etmeyi deneyin. Ya da elmayı birkaç dakika su ve taze limon suyuna batırmayı deneyin. Her iki yöntemi kullanarak, elmaları buzlanmadan 24 saate kadar buzdolabında tutabilirsiniz!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Muzun Siyah Dönmesini Durdurun Muzların üst kısımlarını alüminyum folyoya sarın ve muzlarınız olgunlaştıkça siyaha dönüşmez!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Soğanları Ağlamadan Kesin Soğan ağlamasını kesin bir durma zamanı! Her akşam yemeğinde maskaranız yüzünüzden aşağı düşmekten sıkılmıyor musunuz? Bir sonraki soğan kesişinizde ağlamayı nasıl önleyebilirsiniz: sadece soğanı soyun, içine birkaç kesi kesin ve 30 saniye yükseklikte mikrodalga yapın. Bu şekilde, mikrodalgadayken ağlamanızı sağlayan tüm doğal gazı serbest bırakır ve soğanınızı gözyaşı kesmeden kesebilirsiniz!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kolayca Üzerinde Mısır Soyma Temizlemek oldukça zaman alsa bile, mısır koçanı üzerindeki mısır nihai yaz garnitürüdür. Hazırlık süresini iki gövdeyi keserek kesin, sonra mısırı mikrodalgada 3 ila 5 dakika yüksekte, cilde (boyuta bağlı olarak) yerleştirin. Zaman dolduğunda, cilt hemen kayacaktır! Güle güle kılçıklı mısır cilt karışıklığı!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumurtayı Temiz Bir Şekilde Kırın Herkes bir karıştırma kabının kenarında yumurta kırmaktan suçlu. Ancak bu yöntem genellikle kase veya tarif hazırlamada bitler ve kabuk parçaları ile biter. Bunun yerine, yumurtaları tezgahınız gibi düz bir yüzeyde yavaşça yanlarından çatlatın, sonra kaseye veya tavaya açın. Bu daha temiz bir mola sağlayacak ve başıboş kabuk parçaları için balığa gitmek zorunda kalmayacaksınız.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.