Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdWZ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Patatesleri Hızlı Pişirin

Patatesleri kaynatmadan veya kızartmadan önce soyun ve dörde bölün. Yüzey alanı ne kadar çok açığa çıkarsa o kadar hızlı pişirilir.

  • Cevaplar 85
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCUI.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Mükemmel Karides Soyma

Karidesleri soyup çıkarmak için, kuyruğu ve kabuğun geri kalanını etten çekene kadar karides kabuğunun hemen altına, çatal boyunca bir çatal ucu itin. Damar kabuğu ile çıkarılmadıysa, şimdi kolayca çekebilmelisiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLEj1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Tereyağı Ambalajını Kullanarak Kek Tavalarını Yağlayın

Bir çubuk tereyağının sarıldığı alüminyum ambalajdan kurtulmak yerine, saklayın ve ellerinizi kirletmeden bir kek tavasını yağlamak için kullanın!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt6C.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Çok Kısa Zamanda Tereyağı Eritin

Tereyağınızı eritmek için fırınınızı önceden ısıtmak için geçen süreden yararlanın.

Bunu yapmak için, tereyağını küpler halinde kesin, fırına dayanıklı bir kaseye koyun ve ön ısıtma sırasında fırına koyun. Sadece birkaç dakika içinde tereyağı mükemmel bir şekilde eritilecektir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdX6.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Hindistan Cevizi'ni Kolayca Çatlat veya Kır

Bütün bir hindistancevizi tarafından biraz korkutursanız, mutfak kurtuluşunuz geliyor! Bu basit video eğitimi, içindeki tüm nefis iyiliğe ulaşmak için bu sert dış hindistan cevizi kabuğunu kırmanın en hızlı ve en iyi yolunu gösterir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCUZ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Aşırı Olgunlaşmış Meyveleri Depola

Aşırı olgunlaşmış meyve 2-3 gün buzdolabında saklanabilir. Sadece meyveleri yerleştirin, üzerinde birkaç damla sirke veya sofra tuzu bulunan küçük bir tabağa kesin. Meyveyi yemeye hazır olduğunuzda, sirke içindeki parçayı kesin ve meyvenin geri kalanını yiyin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdXe.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Patatesleri 10 Dakikadan Az Sürede Pişirin

Aceleniz varsa ve patateslerinizi STAT gibi pişirmeniz gerekiyorsa, mikrodalga yeni en iyi arkadaşınızdır. Tek yapmanız gereken patatesleri soymak ve doğramak, daha sonra 3 yemek kaşığı su ile bir kaseye yerleştirmektir. Kâseyi mikrodalga güvenli plastik sargı ile örtün ve bir bıçak kullanarak bir delik açın. 5 dakika yüksekte pişirin ve patatesleriniz yumuşak ve mükemmel çıkacaktır!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCVb.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Mikrodalga Temizliğini Kolaylaştırmak

Kabul edelim, kimse mikrodalgalarını temizlemekten hoşlanmıyor. Erimiş peynir ve tereyağından kurtulmak için oldukça sert ovmak zorundasınız.

Ama endişelenme, hayatını değiştirecek süper kolay bir yöntemimiz var! Tek gereken bir kaseye su ve 2 limonun suyunu doldurmak. Mikrodalgaya koyun ve yüksek sıcaklıkta 3 dakika ısıtın. Ardından kapıyı açmadan önce mikrodalgada 5 dakika daha bekletin. Süngerinizin hızlıca kaydırılmasıyla, tüm bu kötü bitlerin hemen çıkacağını göreceksiniz!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL3af.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bir "Lazy" Lazanya hazırlayın

Lazanya seviyorum ama uzun hazırlık süresinden nefret mi ediyorsun? Yumurta rulo sargıları, kaynatılmaları gerekmediğinden lazanya tabakaları için iyi bir alternatiftir. Küçük, kullanımı kolay kareler halinde gelirler ve son üründeki farkı pek tadamazsınız.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt72.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Otları Taze Tutun

Taze bitkileri mümkün olduğunca uzun süre korumak için, nemli bir kağıt havluya sarın, plastik bir torbaya koyun ve buzdolabının sebze çekmecesinde saklayın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt75.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bal Ölçmeden Önce Kaşığı Yağlayın

Kaşığınızı önceden yağa batırırsanız, balın kaşığa yapışmasını önler! Kim biliyordu?

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXKXnc.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Muzları Doğru Şekilde Soyun

Smoothies veya muz ekmeği için muz demetlerini soyuyorsanız, muhtemelen doğru yolu öğrenmelisiniz ... Bu doğru, bu sefer yanlış yapıyorsunuz

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCVJ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Domatesleri Zahmetsizce Soyun

Domatesleri soymak için, önce her bir çekirdeğin üstünü bir bıçak kullanarak çıkarın ve tabana küçük bir haç kesin. Cildin kırılmaya başladığını görene kadar kaynar suya koyun. Yaklaşık yarım dakika boyunca bir kase buzlu suya hızla aktarın, ardından cildi etten zahmetsizce soyun.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt7n.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Daha Sonra Kullanmak İçin Stoğu Dondur

Biraz pişirme kabı hazırlayın ve buz tepsilerinde dondurun. Bu şekilde, bir tarifin bir dahaki sefere çağrıldığında kullanışlı hazır stok bloklarına sahip olursunuz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL3aw.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Limonun Tüm Suyunu Alın

Avuç içi veya avuç içi ve kesme tahtası arasında bir limon yuvarlamak, limonun yumuşatılmasına yardımcı olur ve meyve sularını serbest bırakır. Taze limonata sadece bir rulo uzaklıkta!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL3az.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Çorba Yapımını Hızlandırın

Püre havuç, butternut veya başka bir sebze çorbası yapıyorsanız, sebzeleriniz için doğrama yerine rende kullanın. Bütün veya parça halinde pişirilmek yerine rendelenirlerse pişirmek için zamanın bir kısmını alırlar.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLkOT.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Et Sosunu İki Defa Koyun

Gravy, kızartmalarınıza harika bir boyut katıyor, ancak zaman alıcı bir proje olabilir. Miktarlarınızı ikiye katlamayı ve bir dahaki sefere yarısını tutmayı deneyin. Un bazlı bir sos dondurucuda 4 aya kadar tutulabilir, ancak çözüldüğünde ayrılacakları için krem veya süt bazlı gravürleri dondurmamak daha iyidir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCW5.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Meyveleri Daha Hızlı Olgunlaştır

Umutsuzca olgun meyveye mi ihtiyacınız var?

Olgunlaşmamış meyveyi bir elma ve bir muzla birlikte bir kağıt torbaya koyun (veya elinizde varsa birkaç tane) ve torbayı kapatın. Elmalar ve muzlar, diğer meyvelerin daha hızlı olgunlaşmasını sağlayan bir gaz salar - bu ne kadar havalı?

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdXx.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bir Kaşıkla Portakal Kabuğu Soyun

Portakalları 3 dakikadan kısa bir süre içinde soymak için, avucunuzla sert bir masaya yuvarlayarak başlayın. Sonra üstünü kesin ve kabuğun altına bir kaşık yapıştırın. Kaşığı portakaldan tamamen sıyırın, etten ayırmak için kabuğun altında kalın. Ve ta-da! Cilt hemen patlayacak!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXKXnr.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Mükemmel Sote

Tavada et pişirirken veya sebzeleri sote ederken, tava veya wok, bileşenlerin kurumasını önlemek ve mükemmel sıcaklığa ulaşmak için sıcak buharda olmalıdır. Bunu yapmak için, ısıyı yüksek seviyeye getirin ve biraz yemeklik yağ ekleyin. Yağ cızırdadığında ve sigara içmeye başladığında, eti veya sebzeleri ekleyin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt7A.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Elmaların Kahverengileşmesini Durdurun

Elmalarınızın kahverengileşmesini önlemek için birkaç seçeneğiniz var.

İlk olarak, çiğ elmaları bir kutu Sprite içinde 2 ila 3 dakika marine etmeyi deneyin.

Ya da elmayı birkaç dakika su ve taze limon suyuna batırmayı deneyin.

Her iki yöntemi kullanarak, elmaları buzlanmadan 24 saate kadar buzdolabında tutabilirsiniz!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL3aK.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Muzun Siyah Dönmesini Durdurun

Muzların üst kısımlarını alüminyum folyoya sarın ve muzlarınız olgunlaştıkça siyaha dönüşmez!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdXC.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Soğanları Ağlamadan Kesin

Soğan ağlamasını kesin bir durma zamanı! Her akşam yemeğinde maskaranız yüzünüzden aşağı düşmekten sıkılmıyor musunuz? Bir sonraki soğan kesişinizde ağlamayı nasıl önleyebilirsiniz: sadece soğanı soyun, içine birkaç kesi kesin ve 30 saniye yükseklikte mikrodalga yapın. Bu şekilde, mikrodalgadayken ağlamanızı sağlayan tüm doğal gazı serbest bırakır ve soğanınızı gözyaşı kesmeden kesebilirsiniz!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCWt.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kolayca Üzerinde Mısır Soyma

Temizlemek oldukça zaman alsa bile, mısır koçanı üzerindeki mısır nihai yaz garnitürüdür. Hazırlık süresini iki gövdeyi keserek kesin, sonra mısırı mikrodalgada 3 ila 5 dakika yüksekte, cilde (boyuta bağlı olarak) yerleştirin. Zaman dolduğunda, cilt hemen kayacaktır! Güle güle kılçıklı mısır cilt karışıklığı!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL3aS.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Yumurtayı Temiz Bir Şekilde Kırın

Herkes bir karıştırma kabının kenarında yumurta kırmaktan suçlu. Ancak bu yöntem genellikle kase veya tarif hazırlamada bitler ve kabuk parçaları ile biter. Bunun yerine, yumurtaları tezgahınız gibi düz bir yüzeyde yavaşça yanlarından çatlatın, sonra kaseye veya tavaya açın. Bu daha temiz bir mola sağlayacak ve başıboş kabuk parçaları için balığa gitmek zorunda kalmayacaksınız.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.