Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Peynir Tabaklarını Uygun Şekilde Servis Edin Bazı yiyecekleri buzdolabında saklamak, peynir de dahil olmak üzere lezzetlerini ve dokularını değiştirme eğilimindedir. Tadı tamamen zevk almak için, oda sıcaklığına gelmesi için servis yapmadan önce en az 30 dakika peynir alın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Hindinizi Doldurmayın İşte Şükran Günü veya diğer tatil şölenleri için iyi bir zaman çizelgesi! Bir hindi veya tavuğu kavururken, kuşu doldurmadan pişirme süresini kısaltabilirsiniz. Etin içindeki ısı akışını engellediği ve pişirme işlemini önemli ölçüde yavaşlattığı için doldurma işleminizi ayrı bir yemek olarak servis edin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Dondurulmuş Sebzelerle Pişir Dondurulmuş sebzelerdeki neşeyi hafife almayın! Hasattan hemen sonra soğutulurlar, yani çorbalar ve diğer yemekler için mükemmeldir. Dondurulmuş mısır ve bezelye özellikle tatlı ve lezzetlidir, bu nedenle anında kızartmalar veya sebzeli ağır tarifler için dondurucuda her bir paketiniz olduğundan emin olun.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Şekerin topaklanmasını önleyin Katı bir kütleye sertleştirildiği için kahverengi şeker kümelerine saldırmaktan bıktınız mı? Şekerli kabın içine bir parça ekmek koyarak kendinizi zamandan ve sıkıntıdan kurtarın. Küflenmeden şekeri doğru kıvamda tutacaktır.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Mangoyu mükemmel Bir Şekilde Kes Sonsuza dek mangolarla boğuştuysanız, bu basit numara hayatınızı değiştirecek. Bir mangoyu bu şekilde çapraz tarama sadece hızlı ve basit olmakla kalmaz, aynı zamanda mükemmel küpler bile bırakır!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Soğan Doğrama Becerilerini Bil Mütevazı soğanı unutma. İşi daha hızlı yapmak için şefler tarafından kullanılan bu doğrama tekniğinde ustalaşın ve her seferinde hazırlık sürenizi dakikalarca tıraş edeceksiniz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sorunsuz Hollandaise Yap Hollandaise çok zor bir iş gibi geliyorsa, çift kazanı atlayın ve bu basit yöntemi deneyin. Yumurta sarısı, su, limon suyu ve tuz içeren bir kapta, daldırma karıştırıcı kullanarak yavaş yavaş sıcak eritilmiş tereyağında karıştırın. Her şey birleştirildikten sonra, Yumurta Benedict'iniz için lezzetli, dakikalar içinde yapılmış bir Hollandaise sahip olacaksınız.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Artık Pizza'yı Doğru Şekilde Yeniden Isıtın Üzücü gerçek şu ki bazen sipariş ettiğiniz tüm pizzayı bitiremezsiniz! Ve hepimiz kalan pizzaların ertesi gün (veya sabah) ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Bazı insanlar artık pizza soğuk yemek sakıncası olmasa da, taze kadar iyi tatmak bir teknik bulduk! Kabuk güzel ve çıtır hale gelene kadar bir dilim pizzayu yapışmaz bir tavada tekrar ısıtın. Birkaç su sıçraması ekleyin, bir kapakla örtün ve peynir güzel ve tekrar eriyene kadar bir dakika daha ısıtın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kabuklu narenciye meyvelerini saklayın Lezzet için kullandığınız bir limon veya portakalla sıkışırsanız, meyveyi daha sonra kullanmak üzere buz gibi soğuk bir kaseye batırarak saklayabilirsiniz. Buzdolabında saklarsanız suda bir haftaya kadar tutacaktır - sadece suyu her gün değiştirdiğinizden emin olun.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Smoothie Boyutlu Porsiyonlarda Meyve Paketleme Bir sürü meyve ve sebzeyi doğramak için zaman ayırın, daha sonra dilerseniz smoothie boyutunda porsiyonları isterseniz Fiploc torbalarına koyun ve dondurun. İçindekiler taze kalacak ve bir dahaki sefere atıştırmak istediğinizde, tüm hazırlıkları ekleyerek bir smoothie'yi saniyeler içinde çırpabilirsiniz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sarımsakları Kolayca Soyun Sarımsak karanfillerini hiçbir zaman ve tüm keman ve yaygara olmadan soymak için, karanfilleri kapalı bir plastik kaba veya cam kavanoza yerleştirin ve kuvvetlice sallayın. Sarımsak kenarlara çarptığında, cilt çıkar ve soyulmuş karanfilleri yaklaşık 20 saniye sonra kolayca ayırabilirsiniz. Sarımsağı, sıkıca bir arada tutulan aynı boyuttaki iki kasede sallamayı bile deneyebilirsiniz.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Sarımsakları Bir Aşçı Gibi Kesin Doğranmış sarımsak bıçak bıçağına yapıştığında nefret mi ediyorsun? Sadece sarımsak karanfiline hafifçe zeytinyağı sürün, bir tutam tuz serpin ve her zamanki gibi doğrayın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Fındık Kabuklarını Kolayca Kırın ve Ayıklayın Cildi fındıktan çıkarmayı denediyseniz, bunun nasıl bir prosedür olabileceğini bileceksiniz. Şunu deneyin: bir bardak su kaynatın ve iki çorba kaşığı karbonatla birlikte fındık ekleyin. Üç dakika sonra, somunları çıkarın ve soğuk su altında durulayın. Şimdi onları soymak bir cinch olmalı!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Rendelenmiş Taze Zencefil Mümkün olduğunca verimli olmak için bir mikroplan rendesi kullanın. Aksi takdirde, taze zencefili birkaç dakika dondurun - normal bir rende kullanmayı çok daha kolay hale getirir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Konserve Açacağı ile Sıkı Kapakları Çıkarın Mühürlü cam kavanozlara girmeye çalışırken zaman kaybetmek mi? Mücadeleyi bir konserve açacağı ile bitirin. Açıcının sivri kancasını kavanozun kapağının altına kaydırın ve contayı 'pop' ile duyana kadar kapağı açın. Ardından kapağı her zamanki gibi sökün. Kapağın altına girmek için bir bıçak kullanmayı da deneyebilirsiniz, ancak elinizin kaymamasına ve kesmemesine dikkat edin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Yumuşak Peyniri Bir Aşçı Gibi Dilimleyin Yumuşak, taze peynirler kesilmesi en kolay tür değildir, çünkü orijinal şekillerini kolayca kaybetme ve kaybetme eğilimindedirler. İkinci bir düşünce olmadan ince, eşit dilimler elde etmek için diş ipi kullanmayı deneyin. Peyniri tek bir hamlede kesmenizi ve hareketi daha iyi kontrol etmenizi sağlar.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Narı Saniyeler İçinde Taneleyin Salata veya Fas tagine tarifiniz nar arilleri gerektiriyor, ancak bunları tek tek kesmek için çaba harcamaya değip değmeyeceğini merak ediyor musunuz? Bunu çözmenin en iyi yolu, meyveyi ikiye ayırmak, cildin kenarlarını hafifçe dışarı doğru uzatmak ve yüzünüze, avucunuzun üzerine, bir kasenin üzerine yerleştirmektir. Tahta bir kaşık kullanarak üste birkaç kez sıkıca vurun ve ariller elinize ve aşağıdaki kaseye düşmelidir.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Artık Yumurta Akını Tüketmeyin Unutmayın Artık yumurta akını atmayın! Buzdolabında 4 gün ve dondurucuda en az 6 ay saklayacaklardır. Her iki durumda da, yapmanız gereken tek şey onları hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Onları dondurmaya karar verirseniz, dondurucudan çıkarın ve kullanmadan önce bir gece buzdolabında bekletin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Patatesleri Minimum Çaba ile Soyun Patates soyma görevinden korkarsanız, bunu yapmanın daha iyi bir yolu var. Patateslerinizi temizleyin ve keskin bir bıçakla her birinin ortasına doğru puan verin. Çok derin kesmeyin ve skorun uçlarının birleşmesini sağlayın. Patatesleri kaynar suda pişirin, sonra süzün ve birkaç saniye soğuk su altında çalıştırın. Artık etten kolayca çıkması gereken cildi nazikçe soyabilirsiniz. Alternatif olarak, bu son derece eğlenceli ama çok etkili yöntemi deneyebilirsiniz!
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tavuğu Daha Hızlı Pişirin Tavuk göğsünüzün tavada veya fırında pişirme süresini hızlandırmak için, her bir göğüs uzunlamasına dilimleyin ve çok daha kısa sürede pişecek iki ince yarım halinde açın.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Tahılları Bir yerden Başka Bir Yere Zahmetsiz Aktarın Açık torbalar veya tahıl kutuları dolaplarınızda her yere girebilir. Kirletmeden hava geçirmez kaplara aktarmak için plastik bir su şişesinin tabanını keserek yapılan bir huni kullanın. Tahılları açık uca dökün ve sorunsuz bir şekilde süzün.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Balkabağı ve Kabakların Çekirdeklerini Kolayca Temizleyin Balkabağından veya kabaktan tohumları çıkarırken, kesinlikle o kaşığı dondurma kepçesi lehine atmanız gerekir! Sadece daha büyük değil, aynı zamanda daha keskin, aynı zamanda tüm tohumları temizlemek için çok daha etkili ve hızlı.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Çeri Domateslerin Kolayca İkiye Ayırın Bir seferde bir yığın kiraz domates dilimlemek için, hepsini iki tabak arasına yerleştirin ve plakaları bir arada tutarak, büyük, keskin bir bıçakla merkezden dilimleyin.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Kavanozda Krem Şanti Yap Kremayı çırpmak yerine, mason kavanoza sadece birkaç dakika içinde 'çırpabilirsiniz'. İlk önce kavanozu dondurucuda 10 ila 15 dakika soğutun, çünkü krem formları soğukken daha hızlı zirve yapar. Kremi (ağır krem kullanın) kavanoza dökün ve kuvvetlice çalkalayın. Ne kadar salladığınıza bağlı olarak, 30 saniyeden 5 dakikaya kadar mükemmel bir şekilde krem şanti alacaksınız.
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Meyve ve Sebzeleri Doğru Şekilde Dilimleyin Elma, lahana keserken. şeftali, biber veya domates, her zaman çekirdek etrafında dilimleyin. Çekirdeği aşağı doğru kesin, eti üç veya dört parça halinde çıkarın, daha sonra daha küçük kama veya dilimler halinde kesebilirsiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.