Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL39e.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Peynir Tabaklarını Uygun Şekilde Servis Edin

Bazı yiyecekleri buzdolabında saklamak, peynir de dahil olmak üzere lezzetlerini ve dokularını değiştirme eğilimindedir. Tadı tamamen zevk almak için, oda sıcaklığına gelmesi için servis yapmadan önce en az 30 dakika peynir alın.

  • Cevaplar 85
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Popüler Olduğu Günler

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLkNL.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Hindinizi Doldurmayın

İşte Şükran Günü veya diğer tatil şölenleri için iyi bir zaman çizelgesi! Bir hindi veya tavuğu kavururken, kuşu doldurmadan pişirme süresini kısaltabilirsiniz. Etin içindeki ısı akışını engellediği ve pişirme işlemini önemli ölçüde yavaşlattığı için doldurma işleminizi ayrı bir yemek olarak servis edin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCSQ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Dondurulmuş Sebzelerle Pişir

Dondurulmuş sebzelerdeki neşeyi hafife almayın! Hasattan hemen sonra soğutulurlar, yani çorbalar ve diğer yemekler için mükemmeldir. Dondurulmuş mısır ve bezelye özellikle tatlı ve lezzetlidir, bu nedenle anında kızartmalar veya sebzeli ağır tarifler için dondurucuda her bir paketiniz olduğundan emin olun.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXKXmp.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Şekerin topaklanmasını önleyin

Katı bir kütleye sertleştirildiği için kahverengi şeker kümelerine saldırmaktan bıktınız mı? Şekerli kabın içine bir parça ekmek koyarak kendinizi zamandan ve sıkıntıdan kurtarın. Küflenmeden şekeri doğru kıvamda tutacaktır.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt5x.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Mangoyu mükemmel Bir Şekilde Kes

Sonsuza dek mangolarla boğuştuysanız, bu basit numara hayatınızı değiştirecek. Bir mangoyu bu şekilde çapraz tarama sadece hızlı ve basit olmakla kalmaz, aynı zamanda mükemmel küpler bile bırakır!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXKXmv.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Soğan Doğrama Becerilerini Bil

Mütevazı soğanı unutma. İşi daha hızlı yapmak için şefler tarafından kullanılan bu doğrama tekniğinde ustalaşın ve her seferinde hazırlık sürenizi dakikalarca tıraş edeceksiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLEi1.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Sorunsuz Hollandaise Yap

Hollandaise çok zor bir iş gibi geliyorsa, çift kazanı atlayın ve bu basit yöntemi deneyin. Yumurta sarısı, su, limon suyu ve tuz içeren bir kapta, daldırma karıştırıcı kullanarak yavaş yavaş sıcak eritilmiş tereyağında karıştırın. Her şey birleştirildikten sonra, Yumurta Benedict'iniz için lezzetli, dakikalar içinde yapılmış bir Hollandaise sahip olacaksınız.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCTd.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Artık Pizza'yı Doğru Şekilde Yeniden Isıtın

Üzücü gerçek şu ki bazen sipariş ettiğiniz tüm pizzayı bitiremezsiniz! Ve hepimiz kalan pizzaların ertesi gün (veya sabah) ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Bazı insanlar artık pizza soğuk yemek sakıncası olmasa da, taze kadar iyi tatmak bir teknik bulduk! Kabuk güzel ve çıtır hale gelene kadar bir dilim pizzayu yapışmaz bir tavada tekrar ısıtın. Birkaç su sıçraması ekleyin, bir kapakla örtün ve peynir güzel ve tekrar eriyene kadar bir dakika daha ısıtın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLEi8.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kabuklu narenciye meyvelerini saklayın

Lezzet için kullandığınız bir limon veya portakalla sıkışırsanız, meyveyi daha sonra kullanmak üzere buz gibi soğuk bir kaseye batırarak saklayabilirsiniz. Buzdolabında saklarsanız suda bir haftaya kadar tutacaktır - sadece suyu her gün değiştirdiğinizden emin olun.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLEid.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Smoothie Boyutlu Porsiyonlarda Meyve Paketleme

Bir sürü meyve ve sebzeyi doğramak için zaman ayırın, daha sonra dilerseniz smoothie boyutunda porsiyonları isterseniz Fiploc torbalarına koyun ve dondurun. İçindekiler taze kalacak ve bir dahaki sefere atıştırmak istediğinizde, tüm hazırlıkları ekleyerek bir smoothie'yi saniyeler içinde çırpabilirsiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL39C.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Sarımsakları Kolayca Soyun

Sarımsak karanfillerini hiçbir zaman ve tüm keman ve yaygara olmadan soymak için, karanfilleri kapalı bir plastik kaba veya cam kavanoza yerleştirin ve kuvvetlice sallayın. Sarımsak kenarlara çarptığında, cilt çıkar ve soyulmuş karanfilleri yaklaşık 20 saniye sonra kolayca ayırabilirsiniz. Sarımsağı, sıkıca bir arada tutulan aynı boyuttaki iki kasede sallamayı bile deneyebilirsiniz.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLAid.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Sarımsakları Bir Aşçı Gibi Kesin

Doğranmış sarımsak bıçak bıçağına yapıştığında nefret mi ediyorsun? Sadece sarımsak karanfiline hafifçe zeytinyağı sürün, bir tutam tuz serpin ve her zamanki gibi doğrayın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXKXmJ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Fındık Kabuklarını Kolayca Kırın ve Ayıklayın

Cildi fındıktan çıkarmayı denediyseniz, bunun nasıl bir prosedür olabileceğini bileceksiniz. Şunu deneyin: bir bardak su kaynatın ve iki çorba kaşığı karbonatla birlikte fındık ekleyin. Üç dakika sonra, somunları çıkarın ve soğuk su altında durulayın. Şimdi onları soymak bir cinch olmalı!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXL39L.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Rendelenmiş Taze Zencefil

Mümkün olduğunca verimli olmak için bir mikroplan rendesi kullanın. Aksi takdirde, taze zencefili birkaç dakika dondurun - normal bir rende kullanmayı çok daha kolay hale getirir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdWx.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Konserve Açacağı ile Sıkı Kapakları Çıkarın

Mühürlü cam kavanozlara girmeye çalışırken zaman kaybetmek mi? Mücadeleyi bir konserve açacağı ile bitirin. Açıcının sivri kancasını kavanozun kapağının altına kaydırın ve contayı 'pop' ile duyana kadar kapağı açın. Ardından kapağı her zamanki gibi sökün. Kapağın altına girmek için bir bıçak kullanmayı da deneyebilirsiniz, ancak elinizin kaymamasına ve kesmemesine dikkat edin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt66.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Yumuşak Peyniri Bir Aşçı Gibi Dilimleyin

Yumuşak, taze peynirler kesilmesi en kolay tür değildir, çünkü orijinal şekillerini kolayca kaybetme ve kaybetme eğilimindedirler. İkinci bir düşünce olmadan ince, eşit dilimler elde etmek için diş ipi kullanmayı deneyin. Peyniri tek bir hamlede kesmenizi ve hareketi daha iyi kontrol etmenizi sağlar.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCU9.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Narı Saniyeler İçinde Taneleyin

Salata veya Fas tagine tarifiniz nar arilleri gerektiriyor, ancak bunları tek tek kesmek için çaba harcamaya değip değmeyeceğini merak ediyor musunuz? Bunu çözmenin en iyi yolu, meyveyi ikiye ayırmak, cildin kenarlarını hafifçe dışarı doğru uzatmak ve yüzünüze, avucunuzun üzerine, bir kasenin üzerine yerleştirmektir. Tahta bir kaşık kullanarak üste birkaç kez sıkıca vurun ve ariller elinize ve aşağıdaki kaseye düşmelidir.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCUg.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Artık Yumurta Akını Tüketmeyin Unutmayın

Artık yumurta akını atmayın! Buzdolabında 4 gün ve dondurucuda en az 6 ay saklayacaklardır. Her iki durumda da, yapmanız gereken tek şey onları hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Onları dondurmaya karar verirseniz, dondurucudan çıkarın ve kullanmadan önce bir gece buzdolabında bekletin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLAim.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Patatesleri Minimum Çaba ile Soyun

Patates soyma görevinden korkarsanız, bunu yapmanın daha iyi bir yolu var. Patateslerinizi temizleyin ve keskin bir bıçakla her birinin ortasına doğru puan verin. Çok derin kesmeyin ve skorun uçlarının birleşmesini sağlayın. Patatesleri kaynar suda pişirin, sonra süzün ve birkaç saniye soğuk su altında çalıştırın. Artık etten kolayca çıkması gereken cildi nazikçe soyabilirsiniz. Alternatif olarak, bu son derece eğlenceli ama çok etkili yöntemi deneyebilirsiniz!

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLt6k.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Tavuğu Daha Hızlı Pişirin

Tavuk göğsünüzün tavada veya fırında pişirme süresini hızlandırmak için, her bir göğüs uzunlamasına dilimleyin ve çok daha kısa sürede pişecek iki ince yarım halinde açın.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLEiI.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Tahılları Bir yerden Başka Bir Yere Zahmetsiz Aktarın

Açık torbalar veya tahıl kutuları dolaplarınızda her yere girebilir. Kirletmeden hava geçirmez kaplara aktarmak için plastik bir su şişesinin tabanını keserek yapılan bir huni kullanın. Tahılları açık uca dökün ve sorunsuz bir şekilde süzün.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdWT.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Balkabağı ve Kabakların Çekirdeklerini Kolayca Temizleyin

Balkabağından veya kabaktan tohumları çıkarırken, kesinlikle o kaşığı dondurma kepçesi lehine atmanız gerekir! Sadece daha büyük değil, aynı zamanda daha keskin, aynı zamanda tüm tohumları temizlemek için çok daha etkili ve hızlı.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLCUx.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Çeri Domateslerin Kolayca İkiye Ayırın

Bir seferde bir yığın kiraz domates dilimlemek için, hepsini iki tabak arasına yerleştirin ve plakaları bir arada tutarak, büyük, keskin bir bıçakla merkezden dilimleyin.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLdWW.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Kavanozda Krem Şanti Yap

Kremayı çırpmak yerine, mason kavanoza sadece birkaç dakika içinde 'çırpabilirsiniz'. İlk önce kavanozu dondurucuda 10 ila 15 dakika soğutun, çünkü krem formları soğukken daha hızlı zirve yapar. Kremi (ağır krem kullanın) kavanoza dökün ve kuvvetlice çalkalayın. Ne kadar salladığınıza bağlı olarak, 30 saniyeden 5 dakikaya kadar mükemmel bir şekilde krem şanti alacaksınız.

  • Admin
Gönderi tarihi:

BBXLAir.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Meyve ve Sebzeleri Doğru Şekilde Dilimleyin

Elma, lahana keserken. şeftali, biber veya domates, her zaman çekirdek etrafında dilimleyin. Çekirdeği aşağı doğru kesin, eti üç veya dört parça halinde çıkarın, daha sonra daha küçük kama veya dilimler halinde kesebilirsiniz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.