Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl ben bayılıyorum bu filme :::____ ESARETİN BEDELİ____ neden......"ve neden" demişsin ondan sordum
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar neden......"ve neden" demişsin ondan sordum sadece sebebini merak ettim yani neden o film diyeniye ki?
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl sadece sebebini merak ettim yani neden o film diyeniye ki? tamam "esaretin bedeli" neden o zaman
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl puhaaaaaaaaaadüzel mi? kusura bakmayın ya yeni farkettim olabilir,takıldım sadece.ayrıca hoşgeldın
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hoşbulduk saolun umarım iyisinizdir.... konuya gelince Esaretin Bedeli bence harika bir film çünkü İnsanın tek başına isteyince neler yapabileceğini çok yalın bir şekilde gösteriyor
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Benim bir suru en guzel filmim var ne olacak,bi tane mi olmak zorunda?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl İzlediğim En Düzel Film ( Titiz Necmi ) Bu adamın filmi koparttı beni
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl vanıly sky:çok psıkolojık bir fılmdi,gerçek ama acının,yalan ama güzelin çekişmesi vardı... akıl oyunları:insanı sorgulamaya götüren bir filmdi... testere:çok zekice kurgulanmıştı... aşk doktoru:aşk üzerine çok güzel bir yaklaşımı vardı.özellikle de;,ilişkilerde oyunun değil doğallığın kazandığını çok güzel vurguluyordu...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 18 yıl Yazar YA KURTLAR VADİSİ IRAK ;BU FİLME YORUMUNUZ NE BEN BEĞENDİM AÇIKÇASI
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl O kadar film izledim ama Reşat Nuri Güntekin'in romanı var bilirsiniz "ÇALIKUŞU" Romanı filme dökmüşler.. Başrolleri Aydan şener ve Kenan kalav oynuyor.. Ben bu film gibi görmedim..Her durguyu tattırıyor... Özlemi, sevgiyi, acıyı, korkuyu her duyguyu.. Da.. Bu topicte yanlış konulara açılmış yf
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl Hemen bugün edin cd sini ve seyret kızım,babanın zevkine güven.. Michael Douglas başrolünde..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl Hemen bugün edin cd sini ve seyret kızım,babanın zevkine güven.. Michael Douglas başrolünde.. tmm babacım.. bugün cdyi edinmeye çalışırıım baba sözü dinlemez olumuyum..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl aslında seçim yapmak zor ama. 12 Kızgın adam. diyebilirim. sebebide. Bir film düşünün tek bir sahnede geçiyor. yani bir juri odasında. Ve bu kadar akıcı ve başından kalkılamaz oluyorsa. Gerçekten iyi bir film demektir.
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 18 yıl Bayagi eski ama oncelikle Kelebek ve Buyuk Kacis..Kelebek cok etkileyici bir kurtulus hikayesi. Buyuk kacis ise hem gercek,hem de o da etkileyici bir kacis hikayesi.. daha cok ama simdilik bunlar..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl aslında fantastik,gerilim, korku ve vahşet flimlerinden hoşlanırım ama pekte ayırmam işin gerçeği... ama örnek vermem gerekirse.. van helsing, blade, mumya, yüzüklerin efendisi, harry potter, matrix, testere....
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl aslında fantastik,gerilim, korku ve vahşet flimlerinden hoşlanırım ama pekte ayırmam işin gerçeği... ama örnek vermem gerekirse.. van helsing, blade, mumya, yüzüklerin efendisi, harry potter, matrix, testere.... Doğru ya Ben mumyayı unutum "Mumya"dan sonraki versiyonu "mumya geri dönüyor" da güzeldi..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Komedi:Hababam sınıfı(hala gülerim ) Aksiyon:Blade serisi(Özellikle ikincisi) Fantastik Macera:Yüzüklerin efendisi serisi(yine özellikle ikinci film olan iki kuleyi) Animasyon:Köpekbalığı hikayesi Korku:Mumya evi Şimdilik bunlar geliyo aklıma nedenlerini sormayın,sevginin nedeni olur mu?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.