Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Reca ederim Bir mumda bizim foruma yakalım eskiden daha aktif di burası
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl gerçeek aşksaaa aslaaaa bana dostun tanımını yapar mısın.........
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Sıkıntıda olduğunda bunu hissedebilen her zaman yanında olan, senin herşeyin.. Sen bana mutluluğun resmini çizebilir misin
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl sana kazık attıysa dosttur siyahx abimm heralde senin çççok dostunn war haa ???senn dostu tecrübelerinlee tanımladın bence çççok güsell tanımladın genelllikle içinde bulunduğun ruh hali??sinirli mi neşeli mi hüzünlü mü....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Yazar siyahx abimm heralde senin çççok dostunn war haa ???senn dostu tecrübelerinlee tanımladın bence çççok güsell tanımladın genelllikle içinde bulunduğun ruh hali??sinirli mi neşeli mi hüzünlü mü.... genelde psikomadepdeli halindeyim
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl bende ölee tahminn etmiştiim ztnn..her halinden belli oluyoo hayattakii en büyük idealin........???
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl hı hı canım evet bende seni anlamıyorum.. yaa geçen gün az daha kayıp düşücekmişsin...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl anlamadim insan nasil kayip duser ki Sen simdi ne sormak istedin
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl yaa geçen gün az daha kayıp düşücekmişsin... anlamadim insan nasil kayip duser ki Sen simdi ne sormak istedin... hahahaha ya sorunu yeni anladim kayip dusmek kayip'i = kaybolmak anlaminda okumustum o nendenle baglanti kuramadim... Soru: canin simidi ne istiyor?
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl güzel bir duş almak istiyorum ... sigara içmek sağlığa zaralıdır sen içiyormusun?
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl hani varsa dedim varsa ilaki bir nedeni de vardır ... en sıkıcı gün hangisi ?
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl hani varsa dedim varsa ilaki bir nedeni de vardır ... en sıkıcı gün hangisi ? pazartesı işbaşı senın nıkın neden bebeto
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl övünmek gibi olmasın bebek gibiyimde ondan yakışıklı derler namıma walla sen sordun ben söyledim sonra kendini beyenmiş deme ııı en çok sevdiğin sanatçı sarkıcı kim neddddeen
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl Gökhan Ösen.. Sesi çok hoş, bi o kadar da görüntüsü Sevmediğin halde yapmak zorunda oldugun şey ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.