Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl ben usttekıne sorsam cinayeti neden işlediniz,sizi kım tahrık etti
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Alttaki cevap verse: Bana sormadığın için ben işleyeceğim,sen tahrik ettin.. MÖ 6YY'da yaşamış ve felsefe terimini ilk kullanan filozof kimdir..?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Alttaki cevap verse: Bana sormadığın için ben işleyeceğim,sen tahrik ettin.. MÖ 6YY'da yaşamış ve felsefe terimini ilk kullanan filozof kimdir..? arısto ilk defa deterjanla çamaşır yıkayan kadın kımdır
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl arısto ilk defa deterjanla çamaşır yıkayan kadın kımdır Dııııt yanlış.. O filozof PİSAGOR olacaktı.. Filos (Dost) ve Sophia (Bilgi) kelimelerini birleştirerek kullanmıştır ilk olarak.. Graham Bell'in hanımı sanırım.Aloo diye diye ALO marka detarjana fikir annesi olmuş ve ilk deterjanı kullanma şerefine erişmiştir..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl haydı ya pisagormuydu pıyanonun tuşlarına ılk basandan sonra ıkıncı basan kımmış
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Davetlinin yanında getirdiği velet.. Patikaya neden keçi yolu diyorlar..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Davetlinin yanında getirdiği velet.. Patikaya neden keçi yolu diyorlar.. keçilerin patisi olduğu içinnn :w00t: gaybana ne demektirrrr.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl keçilerin patisi olduğu içinnn :w00t: gaybana ne demektirrrr. Ay ne ayıp.. :D Kızmazsın umarım..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Ay ne ayıp.. :D Kızmazsın umarım.. saçmalama....neden kızayımmm. sen de benim onu ciddi olarak yazdığımı düşünmedin dimiii
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bilmem.. ben şey sorayım, en son ne zaman lunaparka gittin diyim..
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Hatırlamıyorum çok eskiden ama ondan Kültür bakanımız uyku ilacımı alıyor ?
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Evet hangi anne yapmaz ki Gerçekten ideallerin uğruna geride herkesi sevdiklerini bırakıp gitme cesaretin var mı ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.