Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Hayır Bu kadar umutsusluk ii değildir biliyosun demi ? olumsuzluk arzeden herşey genelde iyi olmamıştır Cuma namazına gidiyorum geliyomusun?
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Sen git ben sonra gelerem bi dahaki haftaya inş ii hadi bakalım, haftaya hatırlataram taammı?
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar öksürük şuyubu mu var kıss kankim beni ösledin mi? özledim kıs abla sen özledinmi
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hııı bende ösledim burnumda tütdün bayramda napıyosun yatıcam kaç numara ayakabı giyiyosun
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl öksürük şuyubu mu ,var kıss kankim beni ösledin mi? Efet , öksürük şuyubu Ösledim , hemde çok kaç numara ayakabı giyiyosun 37 Süspansiyon nedir
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar o ne be 37 süspansiyon nedir arabalarda bulunur rahat bir yolculuk sağlar istanbulda 2 günde darmadağın olur
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl ayak numaram 38 kıss kankim hasta mı oldun yuksam siyah amcam soru nerde
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl aha burda, naber? İyidir senden ayak numaram 38 kıss kankim hasta mı oldun yuksam 38 mi Efet hasta oldum yerçekimi kanununu anlatırmısın Şimdi 1. bölüm ders no :7 Birlikte merit mersin 52. kata çıkıyorus Sonra seni baş aşağı olmak sureti ile aşağıya gelişi güsel bırakıyorus Sesim geliommuuuuuuuu Ders no : 8 e geçebiliris
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl 38 mi Efet hasta oldum Şimdi 1. bölüm ders no :7 Birlikte merit mersin 52. kata çıkıyorus Sonra seni baş aşağı olmak sureti ile aşağıya gelişi güsel bırakıyorus, Sesim geliommuuuuuuuu Ders no : 8 e geçebiliris kıss hatta 39 bilem diyebiliris geçmiş olsun kankim süzme bal ve zencefili karıştırıp ye kankim ya da kaynamış suyun içine kekik at ve 5 dak. bekle , sonra süz ve iç kankim kıss kankim ne güsel anlatmışsın yer çekimi kanunu nu
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl kıss kankim falla çok hasta olunca hangi ot neye iyi geliyo öğreniyosun
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl saol kankim Allah bir daha göstermesin ben kaçıyorum sonra yine gelerem ok
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Amin kankim bende kaçıyorum o saman, as biras işlerim var onları bitiremde gelirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.