Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 hey alttaki üye arkadaşım 1-Nerelisin 2-Öğrencimisin yoksa çalışıyormusun 3-Hangi takımı tutuyorsun 4-hayatta en çok istediğin 3 şey nedir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 hey alttaki üye arkadaşım 1-Nerelisin 2-Öğrencimisin yoksa çalışıyormusun 3-Hangi takımı tutuyorsun 4-hayatta en çok istediğin 3 şey nedir 1-denizli'liyim 2-antalya'da UĞUR dershanesinde fizik öğretmeniyim 3-GALATASARAY 4-branşımda başarılı olup sevdiğime bir an önce kavuşup sarılabilmek Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 iyide yukardaki bana da soru sorcan Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 iyide yukardaki bana da soru sorcan içinden gelenleri yaz..veya bana sorulanları cevapla... veya 4.soru yerine bu foruma nerden bulaştığını yazabilirsinnn Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 fenerliyim bursaliyim ogrenciyim pariste yasiyorum bir gun o cesareti bulursam her seyi birakip gitmek isterim bilmedigim yerlere forumu yanlislikla buldum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yukardaki seninde bana soru sorman gerekiyodu Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yukardaki seninde bana soru sorman gerekiyodu Uşaklıyım Fenerbahçeliyim Öss ye hazırlanıyorum İstanbulda yaşıyorum Hayatta istediklerimi söylemem Bende bu soruları soruyorumve en çok ilgisini çeken konuyu yazsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 1. si BEŞİKTAŞ' LIYIM 2. side İZMİT' LİYİM..... Soruma gelince, ama gerçekten samimi cevap verilecekse hani kuru sıkı sallamayacak ve şiir yazmadan iki üç cümleyle cevap verilebilecekse.... sevdiğiniz insan yada insanlar için yapabileceğiniz şeyleri, tabi göreceli bi soru ama en kötüyü düşünmeye çalışın.... sevgiler Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı Şampiyon Beşiktaş 1-kahverengi 2-boğa 3-bilmiyorum 1-nerelisin 2-anlat işte bişeyler yaww Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben Fenerbahçeliyim alttaki 1. gözlerin ne renk 2. burcun ne 3. en sevdiğin şarkı Hooobaaaa,laylaylay Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 şşştt alttakı bana bır fıncan kahve yaparmısın Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 bol köpüklümü olsun yandan çarklı olsun hey sen alttaki nerdensin Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 istanbul hey alttaki nerdensin ne iş yaparsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 burda... 1978... 1999 yılı depremi, hem askerdim ve ailemin yanında o zaman yoktum 3 gün sonra yanlarında oldum 50 gün kaldıktan sonra tekrar askere gittim en zor geçirdiğim zaman ondan sonraki askerlik oldu bitmek bilmedi benim için uzadı ama şükür şimdi hep beraberiz çaresizlik, öyle anlar varki ikilemde kalıyosun yapmak istediğini,söylemek istediğini bildiğin halde elinden bişey gelmiyor yapamıyorsun aciz kalıyorsun.... alttaki... kısaca kendini tanıtırmısın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ben Istanbul dogumluyum.Su an orda yasamiyorum.Kitap okumayi,nete takilmayi,seyahat etmeyi,araba yolculugunu,sanata dair herseyi seviyorum.Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim Sevgili alttaki.. Lutfen hayattaki hedefini ve nelerin seni mutlu ettigini soyler misin? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 şşştt alttakı bana bır fıncan kahve yaparmısın Toprağım başka bir soru sorsaydn şaşrdım zaten Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Toprağım başka bir soru sorsaydn şaşrdım zaten siyanürlümü olsun asbestlimi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Siyanür kıs bu arada artıkın kolay gelsin heyhat abim sana da takmış kafayı git oku Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ne dion be kimi seviyom topicini bi oku Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 okudum bu arada şatoma niye gelmiyosun bakim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.