Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 16 yıl benim yazim baya bir uzun olcak ilk california'ya gitcem, dondunkten sonra esyalari toplamis olunca veda partim olcak amerikayi terk etcem, almanyada kalcam 4 gun sonra devam tatile turkiyeye gitcem ve 5 ay tatil yapip gezcem .... uzun bir yaz olcak Kisin hic sicak bir yerde tatil yaptin mi ?
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 16 yıl Hayir, zaten tercihimde degildir, fazla sicagi sevmiyorum ... Tercihim serinlikten ve sogukluktan yana... Haserelerden korkarmisin...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 16 yıl ben hic birseyden kormuyorum artik Alttaki yapmak isteyipte neyi yapamadin ?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Üniversite okuyamadım... seni duyguların mı yönetir yoksa aklın mı...?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl İki şık arasında kaldım diğer şıkları eledim ama... Dünyaya gelmeden önce sorsalardı yine gelir miydiniz?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Bak işte bu değişir,yani geldiğim yeri hatırlayabilseydim değişir... Ama hatırlıyamadığım için; gelirdim diyorum... Organlarını bağışlarmısın..?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl bağışlamam bağışlasam da almazlar zaten kim ne yapsın alkolden sigaradan mahvolmuş organlarımı şaka bi yana çok önemli bi konu aslında torak altında cürüyeceğine organlarımızı bağışlamak başka bir insana can hayat vermek vermek bundan daha güzel bişey olamaz diye düşünüyorum çok sinirlenince ne yaparsın
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl bağışlamam bağışlasam da almazlar zaten kim ne yapsın alkolden sigaradan mahvolmuş organlarımı şaka bi yana çok önemli bi konu aslında torak altında cürüyeceğine organlarımızı bağışlamak başka bir insana can hayat vermek vermek bundan daha güzel bişey olamaz diye düşünüyorum çok sinirlenince ne yaparsın tabak kırarım... birini çok sevdin ama ailesi vermiyor...naparsın...?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl ailesini kaçırırım çok önemli bi davete katıldın herkezin ortasında ayağın kaydı düştün ne yaparsın
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Bir bildikleri var herhalde der, kıza anne ve babana karşı gelme derdim. Piyangodan yüklü miktarda para çıksa ne yapardın?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl ailesini kaçırırım çok önemli bi davete katıldın herkezin ortasında ayağın kaydı düştün ne yaparsın herkesten daha çok gülerim hatta öle çok gülerim ki yerden kalkmam daha da güçleşir... Kırmızı ışıkta durdun,arabana aniden biri bindi oturdu yanına..naparsın...?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Bir bildikleri var herhalde der, kıza anne ve babana karşı gelme derdim. Piyangodan yüklü miktarda para çıksa ne yapardın? Önce hayalimde ki işi kurarım sonrada dağıtırım...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl herkesten daha çok gülerim hatta öle çok gülerim ki yerden kalkmam daha da güçleşir... Kırmızı ışıkta durdun,arabana aniden biri bindi oturdu yanına..naparsın...? Vay kardeşim, uzun zamandır seni görmüyordum deyip kucaklardım. Bir uzaylı görsen ne yapardın?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Nereye gidiyoruz derim Arabanın kapısı açılsa aniden bir fil yanına otursa ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Arabadan iner fotoğrafını çekerdim... Gece ormanda kayboldun ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl sabah olmasını beklerdim telefonun çalıyor.. görüşmek istemediğin bir kişi.. ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl Sessize alır, ya telefondan uzaklaşır ya da telefonu uzaklaştırırdım... Daha önce gitmediğin bir markette alışveriş yaptın ve baktın ki cüzdanını evde unutmuşun(Paranı cüzdanın da taşımak kaydıyla) ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl market müdürü ya da sorumlusuna rica ederim hemen dönerim poşetler kalsın..aldıklarımı orda bırakıp evin yolunu tutarım:)parayı alır markete ödememi yaparım:) ama günümüz koşullarında beni beklemeleri olanaksız.. isteyenin bi yüzü vermeyenin iki kapı sürekli çalıyor.. çıldırmak üzeresin.. ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl çağırsan da işe yaramaz yapamadı sol elimi.. neyin/kimin resmini çizmek istersin?
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 15 yıl Mutluluğun resmini çizmek isterim ama elim resime yatkın değil... Bulunduğun toplulukta bir etkinlik yapılacaksa grubu yönlendirmede bir etkin oluyor mu oldu mu?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 15 yıl hakan gerci belki en son yardim ede bilecek kisi odur kücükken neden cok korkardin ?
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 15 yıl Hiçbirşeyden korktuğumu hatırlamıyorum... Bugün günün nasıl geçti...?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.