Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl İmkansız. Hayatında şimdi memnun musun? Kısmen... Hayatından bütünüyle memnun olan var mıdır acaba
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 16 yıl kendime 100 de 100 degil zaten guzellik nedir ki ? neyden pismansin ?
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Tatlilarin hepsi ama encok dondurmali kadayif En sevdigin Icecek
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Buyuk hayalim yok hayallerimi gerceklestirdim simdi tek hayalim Turkiyede bir ev sahibi olmak Fobiniz varmi
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Berberde uyumak, niyeyse hep uykumu getirir berberler En çok kaç gün hiç uyumadın?
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl 1 gun tamamen uyanik kaldim ama 1 hafta 5 saat uykuyla dolastim En sevdigin sehir
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Ben Toyota Avensis kullanıyorum ama en çok Porche severim. Saçlarda beyaz var mı?
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Ne arabam oldu ne de beni ezip gececek arabalı oldu hey sen,Kardeş Türküleri bilir misin
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl yok fazla degil sadece eren le ekrem yanyana gelince alttaki yagmur yagiyormu ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.