Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl nie beni çok sevdinde evlatlıkmı alacaksın 28 agrasifmisin? evlatlik icin biraz büyüksün birazcik öyleyim sende öylemisin
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl evet ama hayırda ama bazen neyse sen kaç yaşındasın ki büyük olduğumu söylüyosun?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl bilmiyosan demekki ya küçüksün oldukça yada büyüksün bendende ama yaşını gizlemen için bi sebebin mi var yoksa aman neyse boşver boyun kaç?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl bilmiyosan demekki ya küçüksün oldukça yada büyüksün bendende ama yaşını gizlemen için bi sebebin mi var yoksa aman neyse boşver boyun kaç? senin buyuk degilim ben 26 yasindayim boyum 1,66 calisiyormusun
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl kısaymışsın ama belin güzelmiş evet çalışıyorum, sen ne kadar dayanabilirsin
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl kısaymışsın ama belin güzelmiş evet çalışıyorum, sen ne kadar dayanabilirsin yuh artik 1,66 kücükmü neye dayanabilirmiyim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl yuh artik 1,66 kücükmü neye dayanabilirmiyim aaa ne kadar ayıp insan abeyyyi ile böle "yuh" diye konuşurmu yahu kısa tabi ayrıca baskı altında ne kadar dayanabilirsin demek istemiştim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl aaa ne kadar ayıp insan abeyyyi ile böle "yuh" diye konuşurmu yahu kısa tabi ayrıca baskı altında ne kadar dayanabilirsin demek istemiştim dayanikliyimdir romantik bi insanmisin
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl öleyimdir herhalde dimi ama benden bahsedioruz... evet sorunuzu sormadiniz
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl o da sormadıysa ben sorim o zaman Lost isimli diziyi biliyor musun?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bilmem mi,ama seyretmedim.. 3. sezonumu başlayacaktı..? evet seyret bak cok begeneceksin... Herkes sen bana biraz bi yerlerden tanıdık geliyorsun ama tanıyor muyum ben acaba seni?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Gözler kahve,5. sevgilimin adı siyahinci,en son kustuğum gün birazdan kusunca bugün olacak.. Tur atmak isteyen var mı..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Gözler kahve,5. sevgilimin adı siyahinci,en son kustuğum gün birazdan kusunca bugün olacak.. Tur atmak isteyen var mı.. e hadi gel bi tur atalım nallarında problem vardı hallettirdin mi?
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Onları çıkarttırıp 4 mevsim nallarından taktırdım.Şimdi zımba gibi maaşallah.. Atla,gezdireyim..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Onları çıkarttırıp 4 mevsim nallarından taktırdım.Şimdi zımba gibi maaşallah.. Atla,gezdireyim.. ha iyi aman dikkat et sen yine de taurus cimridir biraz bi daha bişi olursa değiştirtmez de şimdi onları yeni aldıkk daha diye Nasıl anlaşabliyor musunuz taurusla
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bak zorla depik istiyo.. Taurus'la anlaşıyoruz anlaşmasına da bayram harçlığı vermedi,ona kırgınım biraz..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bak zorla depik istiyo.. Taurus'la anlaşıyoruz anlaşmasına da bayram harçlığı vermedi,ona kırgınım biraz.. dedim cimridir o gel sen öp benim elimi de ben sana verim bayram harçlığı daha bayram bitmedi di mi... cimri taurus ne olcakkk desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.