Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 İki gündür tanıyormuşum..Demek baya bi tanımışım.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 hmm bi dusuneyim iki gunde ne kadar tanimisim taurusmutis: Manti seviyor Atamizida seviyor duygusallida sever bazen ve hmm taurus diyince sen bogamisin ? bide belki bunuda tuttururum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Ben boğa değilim,burcum boğa.. Dost var düşman var en önemlisi Sedoş var,boğayım desem nerelere çekerler bilemezsin.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Tamam zaten burcunu demek istedim zaten veeeeee yas gunun 5inci ayda demektir ozaman Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Belki Nisan'da ne biliyorsun.. Hadi hadi tamam Mayıs'ta,bunu da bildin.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Belki Nisan'da ne biliyorsun.. Hadi hadi tamam Mayıs'ta,bunu da bildin.. iki gunde iyi tanimisin demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Künyesini okuyacak kadar(tatlım valla o kadar tanıyorum seni) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Künyesini okuyacak kadar(tatlım valla o kadar tanıyorum seni) seneye gorcemi bilcek kadar taniyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 seneye gorcemi bilcek kadar taniyorum bu bizim işi yürütecek kadar tanıyom ben Angelimi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 çok feci korkutucu duran bu arkadaşı hiiiiiiiiiiiç tanımıyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 insanlar hep yanlış anlıyorlar aslında kortucu olmak için değil, egzorsist; kötü ruh çıkartan kişiye denir yaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 ama avatar beni korkuttu yani ne bileyim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 öyleyse yapacak bişey yok Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 yok var resmi değiştir... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 olur tabi neden olmasın hemen umarım bunu beğenirsin.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 hayır,ya bu daha korkunç Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 ama sana da yaranamadım ben oraya kedi resmi koyacak değilim ya evet hakkında biraz bişeyler öğrendim, biraz korkuyor galiba Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 valla kedilerden acayip korkarım,neyse farklılığa saygi değil mi? korku filmlerine bayılan gizemli bir arkadaş Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 mavi fare den cok korkar ama bak kediden de korkuyormus Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 farklılıklara saygı duyan ama yine de hafif tertip korkan diyarbakırlı kıdemli üye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 mavi icin dedi benim icin degil Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 evet senin için değil ama senin içinde bir iki lafım olabilir.. şiir kitap ve çocuk seven, uçmak isteyen ve şuan iftar saati bekleyen kısa toplu ve uçarı deneyimli üye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 evet senin için değil ama senin içinde bir iki lafım olabilir.. şiir kitap ve çocuk seven, uçmak isteyen ve şuan iftar saati bekleyen kısa toplu ve uçarı deneyimli üye besiktasli olan, kitap okumasini hic sevmiyen, cocuklari seven ama 5 sene icinde olmasi gerek bulmayan bir uyemiz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Ben Diyarbakır temsilcisiyim artık Angel sen beşiktaşlı değil misin? Neyse çok tatlı,bebişleriyle mutluluğu yakalamış bir hatun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.