Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2020 Admin Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2020 Türk Dizilerindeki Mekanlar Hep Aynı Çok fazla Türk dizisi seyretmedim ama seyrettiklerim arasında şöyle bir kanıya kapıldım dizilerde kullanılan mekanlar hep aynı. Farklı diziler ama mekanlar aynı Marangozhaneler Kiralık evler Pasajlar Kıyı şeridindeki evler İzmir diye İstanbul da çekilmiş sahneler (Vatanım Sensin) ve daha neler neler insan gözlerine inanamıyorum..! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2020 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2020 Hahhaha diizlerden birinde hastane gösteriliyordu, hastanenin adı TÜRK DİZİLERİ HASTANESİ'ydi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2020 1 dakika önce, gloria dedi: Hahhaha diizlerden birinde hastane gösteriliyordu, hastanenin adı TÜRK DİZİLERİ HASTANESİ'ydi Çok güldüm ya... Aynen hepsinin adını şöyle yapalım Türk Dizileri Marangozhaneleri Türk Dizileri Kiralık evleri Türk Dizileri Pasajları Türk Dizileri Kıyı şeridindeki evleri falan filan ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2020 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2020 Tarih 05.05.2020 at 02:42 , Admin dedi: Çok güldüm ya... Aynen hepsinin adını şöyle yapalım Türk Dizileri Marangozhaneleri Türk Dizileri Kiralık evleri Türk Dizileri Pasajları Türk Dizileri Kıyı şeridindeki evleri falan filan ... evet yaaaa, sanırım bunun sebebi aslında dizi piyasasının tekel kaynaklı olmasından kaynaklanıyor, tabii bir çok yapımcı söz konusu ama Türk dizilerinin yüzde sekseni neredeyse AY yapıma ait. Doğal olarak çalıştıkları mekanlar hep aynı olsa gerek. Bu arada dizilerde en çok kullanılan mekanlardan birisi de Beykoz Kundura Fabrikası'ymış. Diriliş Ertuğrul Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu Suskunlar Umuda Kelepçe Vurulmaz Öyle Bir Geçer Zaman ki Karadayı Kurtlar Vadisi Pusu Kurtlar Vadisi Terör Hatırla Sevgili Fesupanallah Arka Sokaklar Pusat Küçük Kadınlar İşler Güçler Pis Yedili Fatmagül'ün Suçu Ne Kavak Yelleri Yaprak Dökümü Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2020 Ayrıca At Çiftliği hemen hemen hepsinde aynı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.