Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Arkadaşlar; Öncelikle hepinize merhaba.Dini bölümlerde tekarar yazmaya başlıyacağım sanırım.Böyle bir girişi uygun gördüm.Bir sorum olacak; En beğendiğiniz yazar kimdir..? Cevaplarsanız sevinirim.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Arkadaşlar; Öncelikle hepinize merhaba.Dini bölümlerde tekarar yazmaya başlıyacağım sanırım.Böyle bir girişi uygun gördüm.Bir sorum olacak; En beğendiğiniz yazar kimdir..? Cevaplarsanız sevinirim.. Saygı ve sevgilerimle.. Hoş geldin taurus* bakıyorum üstad olmuşsun...Hayırlı olsun... Bu arada Aşağıdaki linkteki farid farjad'ın albümünü indirmeyi sakın unutma http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=384176 rar şifresi bir üstteki iletide veriliyor... sevgiler... *tna Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Hoş geldin taurus* bakıyorum üstad olmuşsun...Hayırlı olsun... Bu arada Aşağıdaki linkteki farid farjad'ın albümünü indirmeyi sakın unutma http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=384176 rar şifresi bir üstteki iletide veriliyor... sevgiler... *tna Hoşbuldum arkadaşım.. Yarın ilk işim albümü indirmek olsun,teşekkür ederim..Bu arada kimse kitap okumuyor herhalde,sevilen yazar göremedim.. Alıntı
Φ selef_61 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 selam kitap okumak hayatta en sevdiğim şeylerden birisi.ben roman okumayıda dini kitap okumayıda severim.benim en sevdiğim roman yazarı AHMET GÜNBAY YILDIZ.nasıl bi kişiliği olduğunu tam olarak bilmiyorum.ama kitapları muhteşem.dindar bir yazarda zaten.çok yazar biliyorum.ama aralarından en iyisi bu bana göre. selam ve dua ile Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben kitaplarin icinde dogdum ama en tuttuklarim victor hugo,elif safak,poelho coelco(yanlis yazdiysam ozur). dogan cuceloglu ve Keyes....Aziz nesin.. sanirim yeterr dahaa cokk varda aklima gelmiyoo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Arkadaşlar teşekkür ederim,birkaç yorum daha alayım,yazmaya başlıyacam.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben yazarları değil kitapları severim. her yazarın her kitabı güzel olacak diye kaide de yok. kitap konusu ile içerik kazanır eğer konu iyi ise yazarda o konuya gerçekten vakıf ise o kitap akıcı bir kitap olur. galiba kitaplar yazarlar tarafından ortaya çıkartılırken yazarın o an ki ruhsal durumuna göre de değer kazanabiliyor. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben yazarları değil kitapları severim. kitap konusu ile içerik kazanır . Bende salt yazarları değil kitapları okurum... İlgi alanıma giren her konu için her farklı görüşü içeren kitapları okumak gerektiğine inanıyorum... Böyle yapmaya çalışmanın, "aklım ve düşüncelerimin tutarlı olduğu kadar sorumlu olduğum bu yaşamda" kendimi ve sorumluluklarımı geliştirme anlamında oldukca fazla yararını gördüm... Ayrıca formumuzun e-Kitap bölümünü hiç ziyaret ettiniz mi? Açıldığından bu yana çok az geliştiğini ve forum üyelerinin çok az katkıda bulunduğunu hiç farkettiniz mi? Bence elbirliğiyle gelişmesine katkıda bulunacak paylaşımları yapmamızda hepimizin kültürel açılımı için yarar var... Umuyorum elimizdeki e-kitaplarımızı o bölümde yayınlayarak, karşılıklı birbirimizi okumaya yönlendirmek açısından paylaşımlarımız artar... tna Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazarı iyi yapan yazdığı kitaptır. Ama her kitap iyi midir o tartışılır. Günümüzde ülkemizde okuyandan fazla yazan var sanıyorum. Gecekuşu haklısınız dostum, kitap okuma alışkanlığının en alt seviyede olduğu bir ülkede bu tür bölümlerinde en az ziyaret edilen yer olması gayet normal aslında. Bu fikrinize katılıyorum kitap bölümünü canlandırmalıyız. Teşekkürler Selamlar Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazarı iyi yapan yazdığı kitaptır. Ama her kitap iyi midir o tartışılır. Günümüzde ülkemizde okuyandan fazla yazan var sanıyorum. Gecekuşu haklısınız dostum, kitap okuma alışkanlığının en alt seviyede olduğu bir ülkede bu tür bölümlerinde en az ziyaret edilen yer olması gayet normal aslında. Bu fikrinize katılıyorum kitap bölümünü canlandırmalıyız. Teşekkürler Selamlar bu bolumu okuyunca gulmek geldi icimden kitap bolumu bom boss sevgili kitap okurlar oyunlardan cikindaa biraz kitap tartisalim Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bu bolumu okuyunca gulmek geldi icimden kitap bolumu bom boss sevgili kitap okurlar oyunlardan cikindaa biraz kitap tartisalim sevgili 'hayal_et' ; "sevgili kitap okurlar" kelimeleri dışındakileri görmemezlikten gelerek san ne kadar da haklısın dememiz gerekiyor... Evet çok haklısın sevgili 'hayal_et' kitap bolumu bom bos .... Ama ..Ama...ama sevgili 'hayal_et'... Sende dahil hepimizi rencide edecek başka cümlelerinde varlığı altında nasıl olacakta seninle birlikte kitapları tartışabileceğiz... Nasıl bir yönledirmedir, nasıl bir yaklaşımdır bu sence insanları oyunlardan çıkaracak olan... İstersen birbirimize sitem etmeyi bırakalımda kitaplar bölümüne ilgi çekici ve kalıcı emeğimizi harcayalım... Sonra yinede ilgilenmezlerse "eh ne yapalım canınız sağ olsun o kadar da emek harcamıştık ama" diyebilme şansımız olsun... Ne dersin bi yerinden başlasak mı acaba.?.. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bu bolumu okuyunca gulmek geldi icimden kitap bolumu bom boss sevgili kitap okurlar oyunlardan cikindaa biraz kitap tartisalim Hayal_et cim önce sen bi çık oyunlardan biz arkadan geliriz. bende bu yazıya güldüm doğrusu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ınsanların forum oyunlarına takıntısını anlayamadım,tanıdığınız bütün insanlr sadece kitap mı okur merak edıyorum,normal yaşamda oyun vs. gibi başka uğraşlarınız yok mu.. oyuna giren bır ınsan kıtap okumuyor anlamına gelmez,burada oyunlara giren çok bilgili arkdaşlarda tanıyorum,normal hayatta hep okumak zorunda kaldıklarından burada sadece oyuna gırıyorlar... bence iğneyi kendımıze çuvaldızı başkasına batıralım önce Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sevgili 'hayal_et' ; "sevgili kitap okurlar" kelimeleri dışındakileri görmemezlikten gelerek san ne kadar da haklısın dememiz gerekiyor... Evet çok haklısın sevgili 'hayal_et' kitap bolumu bom bos .... Ama ..Ama...ama sevgili 'hayal_et'... Sende dahil hepimizi rencide edecek başka cümlelerinde varlığı altında nasıl olacakta seninle birlikte kitapları tartışabileceğiz... Nasıl bir yönledirmedir, nasıl bir yaklaşımdır bu sence insanları oyunlardan çıkaracak olan... İstersen birbirimize sitem etmeyi bırakalımda kitaplar bölümüne ilgi çekici ve kalıcı emeğimizi harcayalım... Sonra yinede ilgilenmezlerse "eh ne yapalım canınız sağ olsun o kadar da emek harcamıştık ama" diyebilme şansımız olsun... Ne dersin bi yerinden başlasak mı acaba.?.. sana katiliyorum yaklasimim biraz yanlis olabilir ama dikkat etmedim sevinirim kitap hakkinda konusmaya heralde guncel konulardaki gibi tartismali olmaz dimi Hayal_et cim önce sen bi çık oyunlardan biz arkadan geliriz. bende bu yazıya güldüm doğrusu bu yazdiklarini yeni olmana veriyorum ve yazmadan once gezmeni tavsiye ederim ben oyunlara 2 haftada yada haftada 1 girerim bence once forumu gezz... saygilarimlaa Alıntı
Φ arm_ Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bende kitap ayrimi yok hayal_et ben burdayimm istedigin kitabi bana onceden sole okumadiysam alirim konusuruz Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ınsanların forum oyunlarına takıntısını anlayamadım,tanıdığınız bütün insanlr sadece kitap mı okur merak edıyorum,normal yaşamda oyun vs. gibi başka uğraşlarınız yok mu.. oyuna giren bır ınsan kıtap okumuyor anlamına gelmez,burada oyunlara giren çok bilgili arkdaşlarda tanıyorum,normal hayatta hep okumak zorunda kaldıklarından burada sadece oyuna gırıyorlar... bence iğneyi kendımıze çuvaldızı başkasına batıralım önce Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 kitap okumayan millet ne yapsın forumda kitap bölümünü asıl komik olan bu. aslında hepimizin önce doğru tartışmayı öğrenmemiz gerek sonra kitap tartışmaya gelir sıra. bu arada sedelina haklısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Daha yazmayacaktım aslında ama gidişat bir tartışma kokusu taşıdı burnuma.Çoğunuz beğendiğiniz,sevdiğiniz yazarı yazmamışsınız.Ok,problem değil.O halde ben yazayım en beğendiğim yazarı: Allah.. Hele son kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.İçinde sosyal yaşamdan,hukuka,bilimden,çocuk bakımına kadar bir sürü bilgi barındıran bir şaheser.. İlginizi çekecek tarihi hikayelerde mevcut içerisinde.Geçmişte yaşamış kavimlerin yokoluşu ve sebepleri,insanların hangi ilkel inançlarının nelere malolduğu falan.. Ayrıca yazarının bir de vaadi var.Okuyup ta hayatına uygulayabilen herkese verilecek olan: Sonsuz Saadet.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Daha yazmayacaktım aslında ama gidişat bir tartışma kokusu taşıdı burnuma.Çoğunuz beğendiğiniz,sevdiğiniz yazarı yazmamışsınız.Ok,problem değil.O halde ben yazayım en beğendiğim yazarı: Allah.. Hele son kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.İçinde sosyal yaşamdan,hukuka,bilimden,çocuk bakımına kadar bir sürü bilgi barındıran bir şaheser.. İlginizi çekecek tarihi hikayelerde mevcut içerisinde.Geçmişte yaşamış kavimlerin yokoluşu ve sebepleri,insanların hangi ilkel inançlarının nelere malolduğu falan.. Ayrıca yazarının bir de vaadi var.Okuyup ta hayatına uygulayabilen herkese verilecek olan: Sonsuz Saadet.. Saygı ve sevgilerimle.. Bütün bunların üzerine ben başka bişey söyleyemem. Bunlar çok doğru sonsuz kere teşekkürler Taurusmutis. Seni özlemişiz. Hoşgeldin sefalar getirdin... Sen değerli bir insansın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bütün bunların üzerine ben başka bişey söyleyemem. Bunlar çok doğru sonsuz kere teşekkürler Taurusmutis. Seni özlemişiz. Hoşgeldin sefalar getirdin... Sen değerli bir insansın Olağan cevap olduğu için hoşbuldum diyeceğim ama gerçekte hiç te hoş değil gördüklerim.Hala dinime,Yaradanıma ve Elçisi olan Peygamberime (S.A.V) saldırıldığını görüyorum.Fikir özgürlüğü ise OK! Ama özgürlükler kendi sınırları içersinde yaşanmalı,eğer çizgi aşılıyorsa bu özgürlük değil,tecavüzdür..Önceden de rica ediyordum,yine rica ediyorum,değerlerimiz hakkında yazarken lütfen daha ölçülü ve saygılı yaklaşın arkadaşlar.Buyrun tartışalım,ama tartışmalarımızın neticesinde kazanımlarımız olsun,bir kısırdöngü içersinde debelenmek hiçbirimize bişey kazandırmaz..Saygımızı yitirmeden tartışabilmeyi diliyorum.. Teşekkür ederim arkadaşım,sen de değerli bir insansın.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Daha yazmayacaktım aslında ama gidişat bir tartışma kokusu taşıdı burnuma.Çoğunuz beğendiğiniz,sevdiğiniz yazarı yazmamışsınız.Ok,problem değil.O halde ben yazayım en beğendiğim yazarı: Allah.. Hele son kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.İçinde sosyal yaşamdan,hukuka,bilimden,çocuk bakımına kadar bir sürü bilgi barındıran bir şaheser.. İlginizi çekecek tarihi hikayelerde mevcut içerisinde.Geçmişte yaşamış kavimlerin yokoluşu ve sebepleri,insanların hangi ilkel inançlarının nelere malolduğu falan.. Ayrıca yazarının bir de vaadi var.Okuyup ta hayatına uygulayabilen herkese verilecek olan: Sonsuz Saadet.. Saygı ve sevgilerimle.. Bundan ötesi varmıki ellerine sağlık dostum ve seni tekrar buralarda görmek güzel:clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yorum yok....... E problem de yok.. Bundan ötesi varmıki ellerine sağlık dostum ve seni tekrar buralarda görmek güzel:clover: Teşekkür ederim,sizlerle olmak ta güzel.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sayın la boheme Yorum yapmakta ya da yapmamakta hepimiz özgürüz. Sadece söylemek istediğim Kuran evrenseldir bir topluma ya da bir kesime hitap etmez kendisine hitap etmesini isteyen herkese hitap eder O'nu anlamak için arab olmak gerekmez. Bir ırka hitap eder demişsin o yüzden bunu belirttim. Bütün insanların beğendiği kitaplar olabilir, olmalıdırda. Ancak Taurusmutis'in bu tespiti bizim için çok değerli zira biz Kuran okuyucuları ve muhattablarına göre en güzel kitap O. Buda bizim tercihimiz. Yani seçtiğimiz beğendiğimiz en iyi kitap. Sen başka kitapları beğenebilirsin bunun aksini söylemek mümkün değil ki... Selamlar Alıntı
Φ FAUST Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 en güzel kıtap evrendir,okumasını bilenlere Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Daha yazmayacaktım aslında ama gidişat bir tartışma kokusu taşıdı burnuma.Çoğunuz beğendiğiniz,sevdiğiniz yazarı yazmamışsınız.Ok,problem değil.O halde ben yazayım en beğendiğim yazarı: Allah.. Hele son kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.İçinde sosyal yaşamdan,hukuka,bilimden,çocuk bakımına kadar bir sürü bilgi barındıran bir şaheser.. İlginizi çekecek tarihi hikayelerde mevcut içerisinde.Geçmişte yaşamış kavimlerin yokoluşu ve sebepleri,insanların hangi ilkel inançlarının nelere malolduğu falan.. Ayrıca yazarının bir de vaadi var.Okuyup ta hayatına uygulayabilen herkese verilecek olan: Sonsuz Saadet.. Saygı ve sevgilerimle.. +1 Bu iletiyi kendi adıma yılın iletisi seçiyorum.. Çok teşkkürler Taurus çok güzel bir ileti.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.