Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl Avatariniz ne anLatiyo? Neden bu avatari sectiniz..???hadi bakem buyrun paylaşalım
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Sizce neden..? Piyanist şantör olduğun için Hadiiii gelde anlat.... Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte Şimdi Faslı değil misin ki?
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni, senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni : Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur.. Allahım fantesi dediği şeye bak Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs Şimdi Faslı değil misin ki? Yuk Şimdi Kahireliyim
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Allahım fantesi dediği şeye bak Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs Yuk Şimdi Kahireliyim Eeehhh sen tuttuğun takımı söyliyorsun
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl göz kırpar karanlıkta..müziptir bir yanı..birazda firavuncuk takınır..osisin osiris e olan aşkıda etkilemiştir.. belkim ondandır..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Çok fokurduyor Ama kankim duymasın çok kıskançtır kimseyle paylaşamas beni Avrupa yakası gibim oldu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.