Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Avatariniz ne anLatiyo? Neden bu avatari sectiniz..???hadi bakem buyrun paylaşalım :):D

• Cevaplar 87
  • Görüntü 7,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

benı anlatıyo :)

Gönderi tarihi:

Sevdiğim şeyle ilgili...

Gönderi tarihi:

Sizce neden..? ;)

Gönderi tarihi:

Sizce neden..? ;)

Müzikle uğraştığın için mi? :huh:

Gönderi tarihi:

kendisi dedem olur :w00t::w00t::whistling::whistling::thumbsup::thumbsup:

Gönderi tarihi:

avatardaki göz şekli rengi çok hoş o yüsden :)

Gönderi tarihi:

Müzikle uğraştığın için mi? :huh:

Öncelikle piyanist olduğum için..;)

Gönderi tarihi:

Sizce neden..?

Piyanist şantör olduğun için :rolleyes::w00t::D

Hadiiii gelde anlat....

:unsure::lol:

Ben eskiden Faslıydım -_- O zamandan kalan resimler işte :unsure::lol::stuart:

Gönderi tarihi:
Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte

Şimdi Faslı değil misin ki? :huh::lol:

Gönderi tarihi:

Ben eskiden Faslıydım -_- O zamandan kalan resimler işte :unsure::lol::stuart:

Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni :w00t::lol: senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni :D

Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur.. ;)

Gönderi tarihi:

Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni, senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni :

Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur.. ;)

Allahım fantesi dediği şeye bak :unsure::lol: Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs :unsure::lol:

Şimdi Faslı değil misin ki?

Yuk -_- Şimdi Kahireliyim :lol:

Gönderi tarihi:

Allahım fantesi dediği şeye bak :unsure::lol: Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs :unsure::lol:

Yuk -_- Şimdi Kahireliyim :lol:

Eeehhh :lol: sen tuttuğun takımı söyliyorsun :D

Gönderi tarihi:

Galatasaraylılar la beşiktaşlılar fethetmiş bu forumu -_-:chris::devil:

Gönderi tarihi:

göz kırpar karanlıkta..müziptir bir yanı..birazda firavuncuk takınır..osisin osiris e olan aşkıda etkilemiştir.. belkim ondandır.. :)

Gönderi tarihi:

Çok fokurduyor :w00t: Ama kankim duymasın çok kıskançtır -_- kimseyle paylaşamas beni -_-:huh: Avrupa yakası gibim oldu :w00t::lol:;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.