Φ hircin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Avatariniz ne anLatiyo? Neden bu avatari sectiniz..???hadi bakem buyrun paylaşalım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Sevdiğim şeyle ilgili... Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 TÜRKü ve TÜRKçülüğü simgeliyor... o yüzden Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Sizce neden..? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Sizce neden..? Müzikle uğraştığın için mi? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Hadiiii gelde anlat.... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 avatardaki göz şekli rengi çok hoş o yüsden Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Müzikle uğraştığın için mi? Öncelikle piyanist olduğum için.. Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ne biliyim bu avatarı koydum bir anlamı yok Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Sizce neden..? Piyanist şantör olduğun için Hadiiii gelde anlat.... Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte Şimdi Faslı değil misin ki? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ben eskiden Faslıydım O zamandan kalan resimler işte Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Arkadaşım seni görünce çağrışım yaptı da..sizin oralarda şööle gözleri sürmeli arap emirleri var mı?..küçüklüğümden beri bööle bi fantezim olmuştur..böyle yakışıklı bi emir -sadece gözleri gözüküyor sürmeli- atının terkisine attığı gibi kaçırır beni, senin şu peçeli halin bak ne hallere düşürdü beni : Neyse...avatarıma gelince bilmem..herhalde kendimle bi ortaklık kurmuşumdur.. Allahım fantesi dediği şeye bak Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs Şimdi Faslı değil misin ki? Yuk Şimdi Kahireliyim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Allahım fantesi dediği şeye bak Kıs olmas olurmu vardır belki böyle bi tanıdığımıs Yuk Şimdi Kahireliyim Eeehhh sen tuttuğun takımı söyliyorsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Reenkarnasyon gibim bişey Bikerem ben Galatasaraylıyım Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bikerem ben Galatasaraylıyım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bende diyorum kanım neden böyle fokurduyor Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Galatasaraylılar la beşiktaşlılar fethetmiş bu forumu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yuksam sende Fenerlimisin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 göz kırpar karanlıkta..müziptir bir yanı..birazda firavuncuk takınır..osisin osiris e olan aşkıda etkilemiştir.. belkim ondandır.. Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Bende diyorum kanım neden böyle fokurduyor çok mu fokurduyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Çok fokurduyor Ama kankim duymasın çok kıskançtır kimseyle paylaşamas beni Avrupa yakası gibim oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.