Φ zazagrin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 BİLGİSAYAR ERKEK Mİ DİŞİ Mİ? -------------------------------------------------------------------------------- Kadınlar Diyor ki: Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için keşfedilmelerine rağmen ömürlerini dörtte ucunu sorun çıkararak geçirirler. Daha da önemlisi bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz. Erkekler Diyor ki: Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını keşfedenden başka kimsenin anlaması mümkün değildir. Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Ve bir bilgisayar aldıktan sonra fark edersiniz ki, asıl parayı ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 eee tv ne oluyor,bu kadın erkek didişmesı bıtmecek gibi o halde cep telf kesın kadındır,çok konuştukları için..buzdolabıda evlı erkektir Alıntı
Φ ölüm melegi Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 EVET KARDES HAKLISIN HER İKİSİDE DOGRU Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 valla ikiside doğru bende katılıyorum sana... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Kadın Erkek Rekabeti Kadın: Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor Erkek: Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor Kadın: Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez Erkek: Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez Kadın: Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok Erkek: Selüloitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama... Kadın: Aşık oluyoruz korkmadan. Erkek: Biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar UTANSIN Kadın: Evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz. Erkek: Küvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait. Kadın: Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. Erkek: Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen. Kadın: Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz. Erkek: Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık, haset, çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz. Kadın: Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Erkek: Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu? Kadın: Horlamıyoruz Erkek: Halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşırmıyorsunuz da. Yoksa siz insan değil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim? Kadın: Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek: Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz Kadın: Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek: Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama Kadın: TÜKÜRMEYİZ Erkek: KIRITMAYIZ!! Kadın: Sanat eserlerinin %90'ı kadınlardan esinlenilmişdir. Erkek: Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır. Kadın: Uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok Erkek: Ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama Kadın: Askere gitmiyoruz Erkek: Hamile kalmıyoruz Kadın: Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor. Erkek: Çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor. Kadın doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz Erkek: Ütüyü fişde, yemeği ocakta, arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı..... Kadın: Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz... Erkek: Valla geyik olsun diye yapıyoruz. Hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. Kadın: Kel olmuyoruz (pu ha ha ha) Erkek: ama boyatıyorsunuz!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 yınede bırbırleri olmadan yaşayamazlar amaaa demi bacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 yınede bırbırleri olmadan yaşayamazlar amaaa demi bacım ne yaparsın yaratan çift yaratmış atsan atılmıyorlar katlanıyoruz işte, yaw bide askerlik muhabbetleri var ki hiç çekilmez anlat anlat bitmez, en kral askerliği onlar yapmıştır, hiç dayak yememişlerdir, komutan onları çok sever, torpil geçer, v.s......v.s........... erkekler hep abartırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 aynen şekerım ayy bıde kadınlar konuşurmuş hep bbenım işyerımde erkeklerın çenesınden bana fırsat gelmıyor bile Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 kadınların adı dedikoducuya çıkmış bi kerem ama dedikodunun hasını erkekler yapıyor hemde hiç eğitim durumları fark etmeden... hele bir konu açılsın sustur susturabilirsen... abartıcı şeyler birde hep kadınları suçlarlar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 hele de askerlik anıları...bizim bı arkadaşın eskı çalıştığı yerın anıları bıtmıyor.artık tam ağzını açacağında hep bırden şöyle dıyoruz:biliyoruz sen urfadayken bı başlıyor ben urfadayken dıye sonu gelmıyooo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 hele de askerlik anıları...bizim bı arkadaşın eskı çalıştığı yerın anıları bıtmıyor.artık tam ağzını açacağında hep bırden şöyle dıyoruz:biliyoruz sen urfadayken bı başlıyor ben urfadayken dıye sonu gelmıyooo ah bilmezmiyim, susmaslar onlarrrrrrrr sen hiç kendine hayran olmayan erkek gördünmü, sankim dünya onların etrafında döniii biri şunları uyarsın ya dünya onların etrafında dönmiyiiiii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 ah bilmezmiyim, susmaslar onlarrrrrrrr sen hiç kendine hayran olmayan erkek gördünmü, sankim dünya onların etrafında döniii biri şunları uyarsın ya dünya onların etrafında dönmiyiiiii dünya dönmıyııı ama onlar kızların etrafında döniyidi ya bacımmm o zaman kendılerını gezegen felan sanıyilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 dünya dönmıyııı ama onlar kızların etrafında döniyidi ya bacımmm o zaman kendılerını gezegen felan sanıyilar haklısın yaw, marstan geldiklerini sanıyorlardı ama galiba işi ilerlettiler bunlar kendilerini mars sanıyorlar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 haklısın yaw, marstan geldiklerini sanıyorlardı ama galiba işi ilerlettiler bunlar kendilerini mars sanıyorlar... hahahaaaaaaaaaaaaa bı mars gelmeden kaçalık o halde ,bızı topa tutacaklarr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 bişi mi oldu, ne oldu, kim dedi, ne dedi... ben bişey bilmiyorum hepsini sedelina yaptı Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 hoyt ne oluyor bakimm burda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 senı anıyorduk keskin.bakıyom anlamış gelmişsin yurttaşlrını savunmaya Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 bence hepsi yanlis.. :s ne yalan soliim bilgisayar in cinsiyeti bilgisayar ne bekliyodunuz bay olmasinimi yoksa bayanmi karsisindaki kisiye gore degisir tabi hayal gucune gorede Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 senı anıyorduk keskin.bakıyom anlamış gelmişsin yurttaşlrını savunmaya beni andığınızı duydum hemen geldim ama sanırım bir gün aldı gelmem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ben her zaman söylerim keskin ağar adamdır diye, kıs sedoş nerde kaldıydık... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 nerde kaldıydık bı sorup gelsene Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 BİLGİSAYAR ERKEK Mİ DİŞİ Mİ? -------------------------------------------------------------------------------- Kadınlar Diyor ki: Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için keşfedilmelerine rağmen ömürlerini dörtte ucunu sorun çıkararak geçirirler. Daha da önemlisi bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz. Erkekler Diyor ki: Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını keşfedenden başka kimsenin anlaması mümkün değildir. Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Ve bir bilgisayar aldıktan sonra fark edersiniz ki, asıl parayı ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız. bir bilgisayarcı olarak en yetkili ağız benim sanırım ! bilgisayar kesinlikle erkektir çünkü okadar bilgiyi hafızasına alabilecek bir bayan henüz icat edilmemiştir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 bir bilgisayarcı olarak en yetkili ağız benim sanırım ! bilgisayar kesinlikle erkektir çünkü okadar bilgiyi hafızasına alabilecek bir bayan henüz icat edilmemiştir Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Bu hesaba göre bilgisayar sanırım "biseksüel"..-) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.