Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bildiğiniz üzre karpuz suyun üzerinde kalır ve batmaz.Peki sadece karpuz yiyerek yapılan büyük tuvalet yüzer mi batar mı..? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ne yersen ye karbuz ye kavun ye bence batmas hic Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ne yersen ye karbuz ye kavun ye bence batmas hic Bi kaç cevap daha gelsin,sonra cevaplıyayım olur mu.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bildiğiniz üzre karpuz suyun üzerinde kalır ve batmaz.Peki sadece karpuz yiyerek yapılan büyük tuvalet yüzer mi batar mı..? karpuz sindirildikten sonra geriye suyu ve çekirdekleri kalır.suyunu küçüklen dışarı atarız çekirdeklerini de büyüklenn.çekirdeği de suda batmaz herhall gerçi ben çekirdeğiyle yiyom.yüzüp yüzmediği konusunda tecrübesizim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 ben bu sorunun cvp merak ediyorum teeeeeeeeeee nerelere gitmis zor buldum soruyu Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bence suda batar çünkü büyük tuvaletimizin içinde bir sürü mikroorganizmalar var karpuz yemekle bi alakası yok her büyük tuvalet batar ama hiç denemedim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Galiba başka yorum ve cevap gelmeyecek,o halde açıklamamızı yapalım bakalım.. ne yersen ye karbuz ye kavun ye bence batmas hic ben bu sorunun cvp merak ediyorum teeeeeeeeeee nerelere gitmis zor buldum soruyu Aslında merak edene kadar tuvaletten sonra dönüp bakman yeterli olurdu ama burada bakanlardan olmadığın sonucu çıkıyor.. karpuz sindirildikten sonra geriye suyu ve çekirdekleri kalır.suyunu küçüklen dışarı atarız çekirdeklerini de büyüklenn.çekirdeği de suda batmaz herhall gerçi ben çekirdeğiyle yiyom.yüzüp yüzmediği konusunda tecrübesizim Mosyna arkadaşım dönüp bakmamakla beraber,tembelliğiyle karpuzun çekirdeklerini ayıklamaya bile üşendiği gerçeğini gözler önüne seriyor.. bence suda batar çünkü büyük tuvaletimizin içinde bir sürü mikroorganizmalar var karpuz yemekle bi alakası yok her büyük tuvalet batar ama hiç denemedim Ahanda dönüp bakmış ve hayatın sırrına ermiş bir arkadaş.. Eveet;Tüm bunlar latifeden ibaret,umarım kızmazsınız.Yapılan araştırmalarda malum nesnenin battığı ispatlanmıştır.Bu durumda Cronaldo bilmiş oluyor.Tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 bence suda batar çünkü büyük tuvaletimizin içinde bir sürü mikroorganizmalar var karpuz yemekle bi alakası yok her büyük tuvalet batar ama hiç denemedim nasıl batar yahu! klozete baktığında nerede duruyorlar suyun dibindemi? suyun üzerinde kalır.bu genelde böyledir.karpuzlu olanın farklı bir özelliği var herhalde onun için birşey diyemiyorum.hay allah bayram üzeri çok b.ktan bi cevap oldu. ben yazarken cevapta gelmiş.itiraz edemem çünkü araştırılmış olduğu söyleniyor.üstelik taurus diyorsa zaten doğrudur. not:Benimkiler yüzme biliyor herhal Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 nasıl batar yahu! klozete baktığında nerede duruyorlar suyun dibindemi? suyun üzerinde kalır.bu genelde böyledir.karpuzlu olanın farklı bir özelliği var herhalde onun için birşey diyemiyorum.hay allah bayram üzeri çok b.ktan bi cevap oldu. ben yazarken cevapta gelmiş.itiraz edemem çünkü araştırılmış olduğu söyleniyor.üstelik taurus diyorsa zaten doğrudur. not:Benimkiler yüzme biliyor herhal Yetenek meselesi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 nasıl batar yahu! klozete baktığında nerede duruyorlar suyun dibindemi? suyun üzerinde kalır.bu genelde böyledir.karpuzlu olanın farklı bir özelliği var herhalde onun için birşey diyemiyorum.hay allah bayram üzeri çok b.ktan bi cevap oldu. ben yazarken cevapta gelmiş.itiraz edemem çünkü araştırılmış olduğu söyleniyor.üstelik taurus diyorsa zaten doğrudur. not:Benimkiler yüzme biliyor herhal Gazlı olma ihtimalin olabilir.. Böylece malzeme içersinde gaz odacıkları oluşuyor ve malzeme su üzerinde kalıyor sanırım.. Ayrıca dönüp baktığınıda kaçırmadım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gazlı olma ihtimalin olabilir.. Böylece malzeme içersinde gaz odacıkları oluşuyor ve malzeme su üzerinde kalıyor sanırım.. Ayrıca dönüp baktığınıda kaçırmadım.. Tüü sizeeee bak şunların muhabbetine yaaaaa... deliiilerrrrrrrrrrr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Tüü sizeeee bak şunların muhabbetine yaaaaa... deliiilerrrrrrrrrrr Eee arada bir gerekiyor.. Ben oğlumu almaya gidiyorum yarım saatte bikaç soru bulun yaa..Soru krizine giricem yoksaaa.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Tüü sizeeee bak şunların muhabbetine yaaaaa... deliiilerrrrrrrrrrr Puahahahah Ay Allah'tan oruçluyken görmedim bu soruyu... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Tüü sizeeee bak şunların muhabbetine yaaaaa... deliiilerrrrrrrrrrr hakketten çok b.ktan bi muhabbet oluyor. dönüp baktığımı kim demiş?içimdeki ses söylüyor Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Çok bilimsel bi muhabbetti,ben de ihsal olduğumuzda yediklerimizin kaçta kaçını ayırt edebiliriz diye konu açıcam Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 teşekkür ederim tebrik için önemli değil hiç denemedim ama aklımdan geçti batarr batarr evett Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.