Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Birazda Yorum Anket Yapalım  

44 üye oy verdi

1. 1. Eski Sevgiliden Arkadaş Olurmu

• Evet
      4
    • Hayır
      27
    • Adamına Göre :)
      13

Önerilen İletiler

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Olmalidir...bence.

sevginin tipi degisir bence, sonunda ayrilirsin, o zamanda kardes gibi seversin, mesela…sevgi budur (biraz sertmi konustuk simdicik,,ehh)…gururun sevgide isi yokdur!

Birde sevgiyeyi bir asik olmayla karistirmacaksin tabiki…

Karsinizdakinin degerini biliniz lütfen…bosuna sevmemisinizdir herhalde.

Dipnot: Belki senelerce beraber kaldigim eski sevgilim beni kardeslerimden iyi taniyor…yok aslinda belki degil…yüz de yüz öyledir.

Dipin Dipnotu: Türkcem nasil ama…bu dili bir tam cözeyim, köyümden köraysenin kizi fatmayi alacagim kendime…güzin ablam razi olursa tabi.

:blushing::wub:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence olmamalı.. eskiyi hatırlatmamalı burukluk olur insanın içinde o anki psikolojiyi düşünemiyorum beraber oldugun bi insanla sanki hiç bişey olmamış gibi normal bi arkadaşlıgın devam etmesi zorrrrrr biraz

Gönderi tarihi:

Yunanlılarda bir laf varmıs eski yoldastan yoldas eski sevgiliden sevgili olmaz diye ama arkadas neden olmasın

arkadaşta olmuyomuş...denedim çok çırpındım ama yok olmuyor bıraktım sadece güzel anıları kalsın......sıcak külleri kalsın........yoldaştık ama aynı yolda değildik artık........... :(

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Eğer ayrılmış ve tekrar görüşmekse niyetleri geçmişi irdelemekten bir adım gidemezler öteye beriye..

Eğer amaçları dost olmaksa o gözlere bakıpta nasıl bir dostun hissettiklerini hissederler..

Eğer bunu başarıyoruz derlersede sevmemişlerdir...

Bunun ortası,kenarı ,kıyısı,bucağı yoktur ya seversin ya sevmezsin ama asla ve asla sevmişsen ayrılıktan sonra dost, arkadaş, adına ne derseniz diyin hiç bir şekilde bir arada duramazsınız...

Ya onun incittiği zamanlar gelir aklınıza yada sizin onu incittiğiniz gelir onun aklına.

Başlar hesaplar kitaplar sen neden gittin sebep neydi der çiftlerden birisi,Diğeri bunu asla üzerine almaz sen neden yaptın bunları der ve böyle uzar gider bu çıkmazlarda gelinde siz dost olun bakalım kolaymı ?

Unutulurmu yaralar,Depreşmezmi sevginiz, hissetmezmisiniz hiç birşey ,Taş mısınız, ruhunuz mu yok kolaymı bu gün sevip yarın unutmak, kolaymı bunları yaşamak, kolaymı sonradan dost olmak.Herşeyi yok saymak üzerini çizmek ve kanayan sevginizin üzerinden dostluk bağlarını yakalamak..

Bilmiyorum yakalayabilen varsada tebrik ederim ben yakalayamam şahsen ya adam gibi severim yada arkama bile bakmam çeker giderim bu kadar basittir işte...

Gönderi tarihi:

bana gore eski her zaman eski kalmali,ben bir erkek olarak dusunuyorum ki eger eski kiz arkadasim benimle arkadas olursa beni baska her kizla gordugu zaman kotu seyler yapma ihtimali artacak ve bende normal bir sekilde davranamam onun karsisinda........ :shuriken:

aslinda eskiyen mallari babam her zaman kilere koyar ve oglum bak elbet bir gun bunu yine kullanacaksin der,ve annem'de der ki;

-hic bir zaman ucan kusun kanadini kirma,cunku o kus bir gun kendiliginden dusecek ve elbet yine istedigine kavusacaksin ve sen suclu olmadan zafer keyfini yasayacaksin....... :shuriken::shuriken::shuriken:

Gönderi tarihi:

,

aslinda eskiyen mallari babam her zaman kilere koyar ve oglum bak elbet bir gun bunu yine kullanacaksin der

ve annem'de der ki;

-hic bir zaman ucan kusun kanadini kirma

Babanı kınıyorum tabiki, ne demek eski malları sakla bir gün kullan cıks cıks cıks çok aip -_-

Annene ise kuşlar adına çiçeklerimi yolluyorum :lol::clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.