Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 o zaman sana ii uykular... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Efet ben kaçıyım azçık ..........sağol Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 az sonra meyve yemeyi düşünüyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 ben de uyumayı... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi tabi annem biricik kızına kıyarmı az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 luci yüzünden evde çiğköfte krizi baş gösterdi tabi annem biricik kızına kıyarmı az sonra çiğköfte yicem hem de tam istediğim gibi Boğazında kalsın demek istiyorum ama diyemem değerlisin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 bir yolculuğa çıkacam.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 iyi yolculuklar figgaro Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 AZ SONRA TEMİZLİK YAPACAĞIM....annem öyle diyor.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Varolmanın dayanılmaz hafifliği ne yaparsın başa gelen çekilir Camları silme hava soğuk hasta olursun sonra Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 camları hafta içinde silmiştim,ev temiz fakat annem ve ben temizlik hastaları olduğumuz içn tekrar tekrar temizliyoruz...ne varsa artık... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 ayılmaya çalışacağım güzelim, ne temizliği yaw.. bu havada cammı silinir sen temizlesen ne değişecek akşama yine aynı olacak madem evin içi temiz ee o zaman sorun ne... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 alışkanlık işte,hergün yapılması gereken bir görev benim için.. seviyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 cam silmeyi ee tabi zevkler ve renkler dimi iyi ya sana kolay gelsin şimdiden beline halat bağlada düşmeyesin sakın hee Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 buyur luci sensiz boğazımdan geçmedi ama bu yalancısından ben kıymalı yemem böyle severmisin bilmem Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu ZEYNEP alacagın ossun işte LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Önçee yatıcam..... ki sonra uyuyacagım Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu ZEYNEP alacagın ossun işte LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya Ya tamam sös dedik buluşalım madem bigün yapayım Mümkünse yaz olsun piknikte yaparız mangal falan o zaman daha güsel olur hee Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 az sonra çıkmak zorundayım,kısa bir süre sonra döneceğim ;)elbette bir bekleyenim yok bu forumda ,fakat yine de değişiklik olsun diyerek yazdım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 sıkıntıdan patlıycam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.