Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

camları hafta içinde silmiştim,ev temiz fakat annem ve ben temizlik hastaları olduğumuz içn tekrar tekrar temizliyoruz...ne varsa artık... :unsure:

Gönderi tarihi:

ayılmaya çalışacağım :huh:

güzelim, ne temizliği yaw.. bu havada cammı silinir :w00t: sen temizlesen ne değişecek akşama yine aynı olacak ;)

madem evin içi temiz ee o zaman sorun ne...

Gönderi tarihi:

alışkanlık işte,hergün yapılması gereken bir görev benim için.. :P seviyorum

Gönderi tarihi:
Sen yaparsında ben sevmezmiyim hiç -_-

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu :( ZEYNEP alacagın ossun işte -_- LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi -_- ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam :(

Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya :D

Gönderi tarihi:
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu bana yapılıymı yahuuuu :( ZEYNEP alacagın ossun işte -_- LUCİ sanada sösde sen yapacaktın bis yiyecektik demi -_- ZEYNEP kıs bu kıymasız yenirmi sen vejeteryanmısın yoksam :(

Az sonra kesin yatmam gerek herşey dönmeye başladı gene içmeden negüsel şeyler hissediyorum ben ya :D

Ya tamam sös dedik buluşalım madem bigün yapayım :w00t:

Mümkünse yaz olsun piknikte yaparız mangal falan o zaman daha güsel olur hee :w00t:

Gönderi tarihi:

az sonra çıkmak zorundayım,kısa bir süre sonra döneceğim ;)elbette bir bekleyenim yok bu forumda ,fakat yine de değişiklik olsun diyerek yazdım :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.