Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl kart oyunu oynucagim bu sefer bildigim bir oyun ( sercan anlamistir ne demek istedimi ) :lol:
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 16 yıl yemek yicem karnim ac benim yine Biraz daha yersen korkarım durum kötüye gidebilir.
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 16 yıl Biraz daha yersen korkarım durum kötüye gidebilir. burdam annem'e tskler guzel DNA vermis cok sukur sisko olmuyorum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 16 yıl Az sonra Mavinin hangi konsere gitmiş olabileceğini merak etmekten çatlayacağım
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Nurettin Rençber konseriydi,muhteşemdi Az sonra uyumasam,Güneş hanım bana ters ters bakar imza için odasına gittiğim an yatem,iş var iş...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Sigara icmeye oradanda uyumaya .. Bugunluk mesai sona ermistir.. Tum forum arkadaslara iyi ve nese dolu sohbetler.. Bir dahaki forum ortaminda buluncaya dek iyi bakin kendinize ..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Sigara icmeye oradanda uyumaya .. Bugunluk mesai sona ermistir.. Tum forum arkadaslara iyi ve nese dolu sohbetler.. Bir dahaki forum ortaminda buluncaya dek iyi bakin kendinize .. evet,sayın yakışıklı'dan her nerde ve nerede yaşatılıyorsa Türkiye ordan dünyaya iyi geceler faslını aldıktan sonra,bendeniz daha uyanmamış bir vaziyette,yanlış kişiye para aktarmanın verdiği stresi bir tarafa bırakarak "batsın bu dünya" diye bir şarkı tutturacam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.