Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl biraz oyunoynayıp, sonra da ocean's twelve i izleyecem, herkese iyi akşamlar...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl az sonra gidip içecem......bu hayat ayık kafayla çekilmiyor.......
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl KOLAY GELSIN ENİŞTEM... BEN HENUZ BILEMIYORUM SUANKI RUH HALETIM UYU DIYOR AMA GUNDUZLERI UYUMAYI BECEREMIYORUM COK YORGUNUM, SANIRIM KITAP OKUYACAGIM...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl eve gidip yılbaşından kalan ne varsa toplayacam...aynen duruyo yaw herşey..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl güle güle de nereye daha karpız kesecedik espirisini yapmıcam ama kaçma hemen
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl çok iş yaptım hastayım midemde iyice kötü oldu tost yaramadı galiba......ben eve gitcem yatacam yaaa.....kendinize iyi bakın.......beni ösleyin..unutmayın....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Yazar EVİME İNİP GECE BOYU TV.İZLEYECEĞİM...İŞLERİN ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI SEFASINI SÜREYİM....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.