Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl az sonra çay içip kek yiyeceğim....sizide beklerim. oo hemen gelirim
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl goley gelsin kardeş........ bende chat sayfalarına bi dalış yapam.......
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl kurtlar vadisi yeni bitti ne bölümdü bee az sonrada çay içecem galeteyle
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl kendımı yatagıma atacagım ve umarım uyumayı basaracagım yarın o kadar yol gıdecem dınlenmem gereklı...
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl az sonra nemı yapacam müşterılerın cafeden cıkmasını beklıyeem ve gidp karnımı doyuracam bide sarma olsada yesek ))
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 19 yıl az sonra ne yapcam gidicem yine.. yeni bilgisayar alana kadarda foruma yazamayacağım sanırım. beni özlemezsiniz biliyorum.. yine de sağlıcakla kalın saygıdeğer forumdaşlarım...
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 19 yıl az sonra ne yapcam gidicem yine.. yeni bilgisayar alana kadarda foruma yazamayacağım sanırım. beni özlemezsiniz biliyorum.. yine de sağlıcakla kalın saygıdeğer forumdaşlarım... yok bee özleriz seni... az sonra uyuyacam çok uykum var
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 19 yıl akşam rakı içmeyi düşünüyorum.....o yüzden önce balık sonrada salata malzemesi alacağım...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 19 yıl vakana arkadaş vakana arkadaş....biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar....pintilik etme bizide davet et....
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 19 yıl Yazar az sonra ne yapcam gidicem yine.. yeni bilgisayar alana kadarda foruma yazamayacağım sanırım. beni özlemezsiniz biliyorum.. yine de sağlıcakla kalın saygıdeğer forumdaşlarım... KIRLANGIÇ UMARIM EN KISA ZAMANDA DÖNERSİN ARAMIZA..... AZ SONRA MALİYEYE GİDECEĞİM...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.