Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

az sonra çay içip kek yiyeceğim....sizide beklerim. ;)

oo hemen gelirim

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 151,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

forumda bi dolaştım yine dolaşacağım

Gönderi tarihi:

kurtlar vadisi yeni bitti ne bölümdü bee az sonrada çay içecem galeteyle

Gönderi tarihi:

kendımı yatagıma atacagım ve umarım uyumayı basaracagım yarın o kadar yol gıdecem dınlenmem gereklı...

Gönderi tarihi:

az sonra nemı yapacam müşterılerın cafeden cıkmasını beklıyeem :) ve gidp karnımı doyuracam bide sarma olsada yesek :)))

Gönderi tarihi:

az sonra ne yapcam gidicem yine.. yeni bilgisayar alana kadarda foruma yazamayacağım sanırım. beni özlemezsiniz biliyorum.. yine de sağlıcakla kalın saygıdeğer forumdaşlarım...

Gönderi tarihi:

az sonra ne yapcam gidicem yine.. yeni bilgisayar alana kadarda foruma yazamayacağım sanırım. beni özlemezsiniz biliyorum.. yine de sağlıcakla kalın saygıdeğer forumdaşlarım...

yok bee özleriz seni... :P

az sonra uyuyacam çok uykum var :unsure:

Gönderi tarihi:

ilacımı içecem

Gönderi tarihi:

akşam rakı içmeyi düşünüyorum.....o yüzden önce balık sonrada salata malzemesi alacağım...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

KIRLANGIÇ UMARIM EN KISA ZAMANDA DÖNERSİN ARAMIZA.....

AZ SONRA MALİYEYE GİDECEĞİM...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.